berciu Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Przezentuje się ładnie, pytanko grill przerabiałeś czy kupiłeś w chromie i czy obwódki wokół szyb oryginalne czy naklejki ??
Gość Michał Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Bardzo ładny sedanik,zmiany jak najbardziej
Dzo-Dzo Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 nie no z tego wszystkiego to mi sie podoba ta zielona trawa na pierwszych zdjeciach wez przestan zólte zaciski ni no zmień to i to szybko ( tylko moje zdanie )
Piechol Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Fajna jak jest zapas gotówki to lampki przód do wymiany :th:
MarcinS4 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Witam , bardzo mi się podobają zmiany mam jedno pytanie jak zrobiłeś tą srebną remkę na dole w zderzaku. :oklaski: :oklaski: :oklaski:
siwykrzych Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Fajna ta audiczka , faktyczie przeszła duzo zmian , ale wiesz klima by sie tobie przydała , ale spox to jest moje zdanie , poprostu fajne autko
DJDAR3K Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2007 MarcinS4 - wyciaglem kratke i dalem listwe na rancie pozniej wcisnalem i tak to wyglada.. a te poziome tak samo tylko ze mi braklo na dwa paski jeszcze... a mam pytanko do Ciebie, ile dales za te lampki do tylu u siebie ? bo poluje na takie.. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi