ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 3mta się Pany, ja spadam Ale już nie rzygaj :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 wszystkim Wilma pisz się podjedziesz ESÓSEMĄ do BT Jeszcze mnie nie polubisz na spocie i dopiero będzie on już cie lubi choć cie jeszcze nie widział i nawet nie wiedzac jak masz na imie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jeszcze mnie nie polubisz na spocie i dopiero będzie Już Cię lubię Ale bardziej bym lubił jakbym poznał Twoje imię chociaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilma Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jeszcze mnie nie polubisz na spocie i dopiero będzie Już Cię lubię Ale bardziej bym lubił jakbym poznał Twoje imię chociaż Zostało 13 dni do poznania się doczekasz się mojego imienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Tak i tej esósemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Arek nie jedzie do BT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Tak i tej esósemy hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jeszcze mnie nie polubisz na spocie i dopiero będzie Już Cię lubię Ale bardziej bym lubił jakbym poznał Twoje imię chociaż Zostało 13 dni do poznania się Tak i tej esósemy Ciekawe na co bardziej kolega czeka :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Arek nie jedzie do BT? właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Arek nie jedzie do BT? niestety nie jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ciekawe na co bardziej kolega czeka :?: :?: Na tą obiecaną flaszkę za 400 stronę [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 23:04_________________________________________________Arek jedzie do Wörthersee i gadał mi że chyba nie wyrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilma Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ciekawe na co bardziej kolega czeka :?: :?: Na tą obiecaną flaszkę za 400 stronę Pamiętam o tym Krupniku... śni mi się po nocach nazwa żeby nie zapomnieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Tylko przywieź "Krupnik" a nie "Krupniok" choć też nie pogardzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 72. 145,146 decks88 + Magdalena 200zł 540zł no to jadymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilma Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Tylko przywieź "Krupnik" a nie "Krupniok" choć też nie pogardzimy Nie, krupnioka nie przywiozę, bo nie lubię tej zupy, to po co się narobić tyle :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 72. 145,146 decks88 + Magdalena 200zł 540zł no to jadymy :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Daniel tez sie zalapales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Tylko przywieź "Krupnik" a nie "Krupniok" choć też nie pogardzimy Nie, krupnioka nie przywiozę, bo nie lubię tej zupy, to po co się narobić tyle :gwizdanie: Krupniok to też jeszcze coś innego na Śląsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilma Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Tylko przywieź "Krupnik" a nie "Krupniok" choć też nie pogardzimy Nie, krupnioka nie przywiozę, bo nie lubię tej zupy, to po co się narobić tyle :gwizdanie: Krupniok to też jeszcze coś innego na Śląsku Ok, to tłumaczenie proszę ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 wszyscy z Rybnika się załapali ( ci co chcieli jechać ) :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi