Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 filmik poniżej może nie jest taki super jak te powyżej ale jak dla mnie ma to coś w sobie Małą czarną
ROBERT Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 To jak zamówić dwa stoliki na sobotę , jutro będę tam dzwonić Wstępnie liczę , że będzie Artur z Kasią , Tomek ( Deck's ) , Wilma , Andrzej ( Badboy ), Tomek ( Hammer) , ja z Marzeną , Daniel + ? ... jeżeli było by nas tylu może jeden stolik by wystarczył chyba nikt więcej nic nie gadał , ze się "pisze" na to
badboy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 To jak zamówić dwa stoliki na sobotę , jutro będę tam dzwonić Wstępnie liczę , że będzie Artur z Kasią , Tomek ( Deck's ) , Wilma , Andrzej ( Badboy ), Tomek ( Hammer) , ja z Marzeną , Daniel + ? ... jeżeli było by nas tylu może jeden stolik by wystarczył wydaje mi się że jeden stolik wystarczy, ale to tylko moje skromne zdanie [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 23:00_________________________________________________upchniemy się ładnie, będzie raźniej
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 To jak zamówić dwa stoliki na sobotę , jutro będę tam dzwonić Wstępnie liczę , że będzie Artur z Kasią , Tomek ( Deck's ) , Wilma , Andrzej ( Badboy ), Tomek ( Hammer) , ja z Marzeną , Daniel + ? ... jeżeli było by nas tylu może jeden stolik by wystarczył chyba nikt więcej nic nie gadał , ze się pisze Najwyżej każdy u każdego na kolanach albo na zmiany
ROBERT Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Wtedy było nas chyba 10 czy 11 i jakoś daliśmy radę , a wiadomo lepiej ciaśniej a wszyscy razem niż siedzieć po czterech czy pięciu przy dwóch stolikach
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 możesz im powiedzieć aby połączyli te dwa ostatnie stoliki w jeden
ROBERT Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 możesz im powiedzieć aby połączyli te dwa ostatnie stoliki w jeden ok , jutro zadzwonię i zobaczymy co z tego będzie
wiesiek3d Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Pojemna paszcza Najwyżej załadujecie jak ten gościu
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Powiedzą, że po ostatnim Waszym pijactwie jest stały zakaz wstępu [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 23:06_________________________________________________ Pojemna paszcza Najwyżej załadujecie jak ten gościu :polew: :polew:
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 Pojemna paszcza Najwyżej załadujecie jak ten gościu
wiesiek3d Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Powiedzą, że po ostatnim Waszym pijactwie jest stały zakaz wstępu Ciekawe i jeszcze go nie ma (męża),a jak tam swędzenie [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 23:09_________________________________________________Spadam na jakiś czas
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Powiedzą, że po ostatnim Waszym pijactwie jest stały zakaz wstępu Ciekawe i jeszcze go nie ma (męża),a jak tam swędzenie W nocy! Z resztą i tak zaraz spadam, bo jeszcze nie wszystko ogarnięte. Swędzenie umarło w butach!
ROBERT Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 ja tez spadam [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 23:14_________________________________________________ Spadam na jakiś czas
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 No cóż, to i ja lecę... odezwę się z pracy. Jakby były jakieś nowe wieści co do spota, to proszę o PW
ROBERT Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 No cóż, to i ja lecę... odezwę się z pracy. Jakby były jakieś nowe wieści co do spota, to proszę o PW A co mąż wrócił ?
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 No cóż, to i ja lecę... odezwę się z pracy. Jakby były jakieś nowe wieści co do spota, to proszę o PW A co mąż wrócił ? Tu i tak się milczy do mnie, więc ja czekając na niego nie będę tu w samotnościach nocki robić
badboy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 No cóż, to i ja lecę... odezwę się z pracy. Jakby były jakieś nowe wieści co do spota, to proszę o PW A co mąż wrócił ? Tu i tak się milczy do mnie, więc ja czekając na niego nie będę tu w samotnościach nocki robić jesteś pod dobra opieką póki co [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 23:23_________________________________________________jakies informacje od męża ? gdzie aktualnie jest ? czy mu jacyś ruscy drogi nie zatarasowali itp. ? czy po prostu robi Ci niespodziankę chociaż nie wierzę że taka trasa i ani be ani me :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 No cóż, to i ja lecę... odezwę się z pracy. Jakby były jakieś nowe wieści co do spota, to proszę o PW A co mąż wrócił ? Tu i tak się milczy do mnie, więc ja czekając na niego nie będę tu w samotnościach nocki robić jesteś pod dobra opieką póki co [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 23:23_________________________________________________jakies informacje od męża ? gdzie aktualnie jest ? czy mu jacyś ruscy drogi nie zatarasowali itp. ? czy po prostu robi Ci niespodziankę chociaż nie wierzę że taka trasa i ani be ani me :gwizdanie: Jak ostatnio rozmawialiśmy mówił, że ma z 600km jeszcze. Dobrą opieką... zgnieść mnie przy stole chcą i upić zapewne :tongue4: [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 23:29_________________________________________________Lecę z roboty się odezwę. Dobrej nocki życzę
Rekomendowane odpowiedzi