Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 21:38_________________________________________________wiem że Laki też będzie :wink4:

To ten kolega co tu ostatnio dopytywał?

Ja to w ogóle słyszałam, że Robert, to się będzie bał z auta wysiąść :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
wiem że Laki też będzie

ciekawe ile ojro przywiózł :naughty:

:decayed:

Opublikowano
wiem że Laki też będzie

A kto to taki :?:

Opublikowano
wiem że Laki też będzie

:decayed:

Chyba kolega, co tu raz zaglądał czy może też przyjechać... chyba, bo nikt mi odpowiedzieć nie chce :gwizdanie:

Opublikowano
wiem że Laki też będzie

:mysli::dontknow:

Opublikowano
wiem że Laki też będzie

Wiesiek chyba byłeś wtedy... ma taką czarną B6, na SWD blachach i felgach tych nowych bodajże od RS6 :wink4: gadał że jedzie do NL i wraca na święta, no i jest jeszcze w PL :wink4:

Opublikowano

To jak zamawiać ten stolik w "Sękatej" ? , Jeden czy dwa ? Kto się pisze na coś takiego , Arek nie idzie ... myśle że jeden stolik by wystarczył :mysli:

Jo może i na chwilka zostana :gwizdanie:

Opublikowano

zdrastwujte towarzyszu Wieśku :hi:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 21:48_________________________________________________dokładnie ma nick laki83 :wink4:

Opublikowano

Badboy, zobacz sobie statystyki nim zamilknę, jestem przed Tobą- jestem słowna, pomijając, że różnica jest minimalna :wink4:

I w ogóle nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę na to, że podium w najbardziej aktywnych użytkownikach, to są ludzie wyłącznie stąd :naughty:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 21:51_________________________________________________

[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 21:48_________________________________________________dokładnie ma nick laki83 :wink4:

No to, to ten o którym mówiłam :)

Opublikowano
  • Autor
wiem że Laki też będzie

taki przystojny chłopaczek z czarnej B6-tki :decayed:

No to, to ten o którym mówiłam

chyba jednak nie :no:

Opublikowano

Badboy, zobacz sobie statystyki nim zamilknę, jestem przed Tobą- jestem słowna, pomijając, że różnica jest minimalna :wink4:

I w ogóle nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę na to, że podium w najbardziej aktywnych użytkownikach, to są ludzie wyłącznie stąd :naughty:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 21:51_________________________________________________

[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 21:48_________________________________________________dokładnie ma nick laki83 :wink4:

heheh oczywiście przyjmując iż "długo to nie potrwało" :tongue4:

jestem gentleman, Pani przodem oczywiście :wink4:

Opublikowano
wiem że Laki też będzie

Wiesiek chyba byłeś wtedy... ma taką czarną B6, na SWD blachach i felgach tych nowych bodajże od RS6 :wink4: gadał że jedzie do NL i wraca na święta, no i jest jeszcze w PL :wink4:

Ja pamiętam pierwszy spot był. :rolleyes:

Ciekawe skąd Wilma o nim wie :mysli:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 21:57_________________________________________________

I w ogóle nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę na to, że podium w najbardziej aktywnych użytkownikach, to są ludzie wyłącznie stąd :naughty:

Hmmmmm :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Wiesiek żadnego wąglika w paczkach nie było :?:

Opublikowano
No to, to ten o którym mówiłam

chyba jednak nie :no:

Pisał tu! Inaczej bym nie kojarzyła go... i bodajże mu Robert... albo ktoś inny odpisał, że wszyscy są mile widziani i coś tam coś tam

wiem że Laki też będzie

Ja pamiętam pierwszy spot był. :rolleyes:

Ciekawe skąd Wilma o nim wie :mysli:

Z postów :wink4:

heheh oczywiście przyjmując iż "długo to nie potrwało" :tongue4:

jestem gentleman, Pani przodem oczywiście :wink4:

No długo to to nie było, ledwie kilka dni :wink4:

Opublikowano
  • Autor
Pisał tu! Inaczej bym nie kojarzyła go... i bodajże mu Robert... albo ktoś inny odpisał, że wszyscy są mile widziani i coś tam coś tam

a nie był to przypadkiem wrzosu :?: :cool1:

Laki nie wypowiadał się tu od miesięcy :gwizdanie:

Opublikowano

Nie wiem, może już ludzi mylę... ale widziałam jego nick... może przeglądał ten wątek.. ummm... :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano

Wilmo, chyba właśnie mylisz go z tym właśnie Panem :wink4:

laki nie ma neta w PL, ale pisał mi iż na spocie ma zamiar się pojawić :) pisałem do niego nawet jak mieliśmy tego mini spota ostatnio ale był zajęty rozdawaniem zaproszeń weselnych :naughty: także kolejny Krupnik się szykuje :decayed:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 22:04_________________________________________________tylko kto je będzie tym razem pić ? :gwizdanie:

Opublikowano

Wilmo, chyba właśnie mylisz go z tym właśnie Panem :wink4:

laki nie ma neta w PL, ale pisał mi iż na spocie ma zamiar się pojawić :) pisałem do niego nawet jak mieliśmy tego mini spota ostatnio ale był zajęty rozdawaniem zaproszeń weselnych :naughty: także kolejny Krupnik się szykuje :decayed:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 22:04_________________________________________________tylko kto je będzie tym razem pić ? :gwizdanie:

To skąd ja go kojarzę?... ewidentnie ten nick widziałam! :mysli:

No na mnie nie patrz z tym piciem :gwizdanie:

Opublikowano

Wiesiek żadnego wąglika w paczkach nie było :?:

Arek :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Spoko wszystko OK, trza się napić przy okazji.

Opublikowano
  • Autor
To skąd ja go kojarzę?... ewidentnie ten nick widziałam!

Marzena może z pierwszych spotów :gwizdanie:

:polew: