Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

filmik poniżej może nie jest taki super jak te powyżej ale jak dla mnie ma to coś w sobie :kox:

Małą czarną :tongue4:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

jaaaaaaaa :naughty:

Opublikowano

To jak zamówić dwa stoliki na sobotę , jutro będę tam dzwonić

Wstępnie liczę , że będzie Artur z Kasią , Tomek ( Deck's ) , Wilma , Andrzej ( Badboy ), Tomek ( Hammer) , ja z Marzeną , Daniel + ? ... jeżeli było by nas tylu może jeden stolik by wystarczył :mysli: chyba nikt więcej nic nie gadał , ze się "pisze" na to :mysli:

Opublikowano

Wstępnie liczę , że będzie Artur z Kasią , Tomek ( Deck's ) , Wilma , Andrzej ( Badboy ), Tomek ( Hammer) , ja z Marzeną , Daniel + ? ... jeżeli było by nas tylu może jeden stolik by wystarczył :mysli:

wydaje mi się że jeden stolik wystarczy, ale to tylko moje skromne zdanie :wink4:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 23:00_________________________________________________upchniemy się ładnie, będzie raźniej :naughty:

Opublikowano

Wstępnie liczę , że będzie Artur z Kasią , Tomek ( Deck's ) , Wilma , Andrzej ( Badboy ), Tomek ( Hammer) , ja z Marzeną , Daniel + ? ... jeżeli było by nas tylu może jeden stolik by wystarczył :mysli: chyba nikt więcej nic nie gadał , ze się pisze

Najwyżej każdy u każdego na kolanach albo na zmiany :decayed:

Opublikowano

Wtedy było nas chyba 10 czy 11 i jakoś daliśmy radę , a wiadomo lepiej ciaśniej a wszyscy razem niż siedzieć po czterech czy pięciu przy dwóch stolikach

Opublikowano
  • Autor

możesz im powiedzieć aby połączyli te dwa ostatnie stoliki w jeden :wink4:

Opublikowano

możesz im powiedzieć aby połączyli te dwa ostatnie stoliki w jeden :wink4:

ok , jutro zadzwonię i zobaczymy co z tego będzie :wink4:

Opublikowano

Pojemna paszcza

Najwyżej załadujecie jak ten gościu :wink4:

Opublikowano

Powiedzą, że po ostatnim Waszym pijactwie jest stały zakaz wstępu :kox:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 23:06_________________________________________________

Pojemna paszcza

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Pojemna paszcza

:shocked:

Opublikowano

Powiedzą, że po ostatnim Waszym pijactwie jest stały zakaz wstępu :kox:

Ciekawe i jeszcze go nie ma (męża),a jak tam swędzenie :naughty:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 23:09_________________________________________________Spadam na jakiś czas

Opublikowano

Powiedzą, że po ostatnim Waszym pijactwie jest stały zakaz wstępu :kox:

Ciekawe i jeszcze go nie ma (męża),a jak tam swędzenie :naughty:

W nocy! Z resztą i tak zaraz spadam, bo jeszcze nie wszystko ogarnięte.

Swędzenie umarło w butach! :cool1:

Opublikowano
  • Autor

ja tez spadam :hi:

Opublikowano

ja tez spadam :hi:

:hi:

[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 23:14_________________________________________________

Spadam na jakiś czas

Opublikowano

No cóż, to i ja lecę... odezwę się z pracy. Jakby były jakieś nowe wieści co do spota, to proszę o PW

Opublikowano

No cóż, to i ja lecę... odezwę się z pracy. Jakby były jakieś nowe wieści co do spota, to proszę o PW

A co mąż wrócił ? :naughty:

Opublikowano

Tu i tak się milczy do mnie, więc ja czekając na niego nie będę tu w samotnościach nocki robić :tongue4:

Opublikowano

Tu i tak się milczy do mnie, więc ja czekając na niego nie będę tu w samotnościach nocki robić :tongue4:

jesteś pod dobra opieką póki co :naughty:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 23:23_________________________________________________jakies informacje od męża ? gdzie aktualnie jest ? czy mu jacyś ruscy drogi nie zatarasowali itp. ? czy po prostu robi Ci niespodziankę :tongue4: chociaż nie wierzę że taka trasa i ani be ani me :gwizdanie:

Opublikowano

jesteś pod dobra opieką póki co :naughty:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 23:23_________________________________________________jakies informacje od męża ? gdzie aktualnie jest ? czy mu jacyś ruscy drogi nie zatarasowali itp. ? czy po prostu robi Ci niespodziankę :tongue4: chociaż nie wierzę że taka trasa i ani be ani me :gwizdanie:

Jak ostatnio rozmawialiśmy mówił, że ma z 600km jeszcze.

Dobrą opieką... zgnieść mnie przy stole chcą i upić zapewne :tongue4: :tongue4: :tongue4:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 23:29_________________________________________________Lecę z roboty się odezwę. Dobrej nocki życzę :hi: