Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

dopiero co przyszłem z roboty, a już jestem po 3 drinu Jecka :kox:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Spox, pytałem z ciekawości :wink4: . Nie mieszkam w samym SWD, kombinowałem tylko co Wam takiego zrobili :naughty: .

Opublikowano

Spox, pytałem z ciekawości :wink4: . Nie mieszkam w samym SWD, kombinowałem tylko co Wam takiego zrobili :naughty: .

Nic, jeżdżą tylko jak posrani :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 19:50_________________________________________________Raz w Bielsku widziałem jak babka na SJZ cofała na rondo w centrum, bo nie w tą uliczkę skręciła co chciała :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

oj to taki żarcik jest...

tak ktoś kiedyś gdzieś komuś zażartowałi tak zostało.. Ale nie powiem że z górki.. Po prostu żart- dla mnie żart :wink4:

z drugiej str coś w tym jest bo jak lecę sobie np A4 która ma 3pasy i widzę autko mknące środkowym pasem ze może w porywach 120 to często okazuje się... SWD :gwizdanie: a i inne przypadki wyróżniających się swd się zdarzają tylko żeby nie było zauważam że jest lepiej niż było :P

Ja znam taki wierszyk : Wole by moja żona robiła na drodze w Jałcie niż mieć tablice SWD na swoim aucie :polew: Oczywiście żarcik bez obrażania :good:

Opublikowano
  • Autor

Wole by moja żona robiła na drodze w Jałcie niż mieć tablice SWD na swoim aucie

a ja to znam ale z SJZ :mysli:

Opublikowano

Raczej jakaś tania kopia to jest oryginał

jeszcze znam" lepiej siostrę mieć w burdelu niż auto na sbl-u" :decayed::naughty:

Opublikowano

Ja pierdziu ale hasełka :tongue4:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 22:19_________________________________________________Normalnie chyba padnę

http://www.auto-swiat.pl/1-alfa-wyzywa-audi-pojedynek

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Alfa :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3:

Opublikowano

Panie Wiesiu powiem Panu że nowe alfy są naprawdę wypaśne, i jak miałbym się zastanowić czy kupić stare używane a4 b8 czy nową alfe kupiłbym alfe, to nie te samochody co kiedyś. Polecam się kiedyś przejechać jak będzie okazja :naughty:

Opublikowano

Panie Wiesiu powiem Panu że nowe alfy są naprawdę wypaśne, i jak miałbym się zastanowić czy kupić stare używane a4 b8 czy nową alfe kupiłbym alfe, to nie te samochody co kiedyś. Polecam się kiedyś przejechać jak będzie okazja :naughty:

Alfy są ładne mają fajny design masz rację ale tylko ładne i na tym koniec.

Opublikowano

No tak chociaż powiem Panu że ciężko powiedzieć czy nowe audi też są tak mało awaryjne. Wiem jedno żadnego nowszego audi niż to co stoi u mnie w garażu (a6 c6) nie będzie bo nie ukrywam że to nie jest już ta niezniszczalna a6 co była kiedyś. A boje się pomyśleć jak będzie się sprawowała ta nowa za 2-3 lata. Kiedyś audi było całe w ocynku teraz są tylko fragmenty... :wallbash:

Opublikowano

Tak to jest z nowymi autami, nafaszerowane elektroniką i robione jak najmniejszym kosztem. :disgust:

Opublikowano

No tak chociaż powiem Panu że ciężko powiedzieć czy nowe audi też są tak mało awaryjne. Wiem jedno żadnego nowszego audi niż to co stoi u mnie w garażu (a6 c6) nie będzie bo nie ukrywam że to nie jest już ta niezniszczalna a6 co była kiedyś. A boje się pomyśleć jak będzie się sprawowała ta nowa za 2-3 lata. Kiedyś audi było całe w ocynku teraz są tylko fragmenty... :wallbash:

z tego co ostatnio słyszałem na tvn turbo - testowali nową a6 - cała poza dachem jest z alu :naughty:

koleś śmiał się że antenke cb na magnes to tylko na dach nigdzie indziej się nie da przyczepić :decayed:

Opublikowano

z tego co ostatnio słyszałem na tvn turbo - testowali nową a6 - cała poza dachem jest z alu :naughty:

koleś śmiał się że antenke cb na magnes to tylko na dach nigdzie indziej się nie da przyczepić :decayed

Dokładnie tak jak piszesz mówił. :naughty:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 23:27_________________________________________________Ja chyba teraz uderzę w takie cóś

http://otomoto.pl/honda-civic-1-8i-salon-polska-inchcape-m-C21904103.html

albo takie cóś

http://otomoto.pl/mitsubishi-lancer-invite-1-8-mivtec-C21802767.html

:gwizdanie:

Opublikowano

Jest jeden plus nie bedzie już samochodów robionych z przystanków. I chyba szpachla do aluminium się czepiać nie będzie :decayed:

EDIT: Lancer ta Honda jest paskudna :no:

Opublikowano

Jest jeden plus nie bedzie już samochodów robionych z przystanków. I chyba szpachla do aluminium się czepiać nie będzie :decayed:

Polak potrafi :decayed::wink4:

Honda lepiej wygląda ale jest składana w europie a ja chcę japońca, a żona OOOO. :gwizdanie:

Opublikowano

koleś śmiał się że antenke cb na magnes to tylko na dach nigdzie indziej się nie da przyczepić :decayed

Dokładnie tak jak piszesz mówił. :naughty:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 23:27_________________________________________________Ja chyba teraz uderzę w takie cóś

http://otomoto.pl/honda-civic-1-8i-salon-polska-inchcape-m-C21904103.html

albo takie cóś

http://otomoto.pl/mitsubishi-lancer-invite-1-8-mivtec-C21802767.html

:gwizdanie:

:shocked:

takie ceny takich młodych aut :blink: 2009 za 40tys :shocked:

ojjj chyba się zaczytałem w ogłoszeniach audi :decayed: tylko audi i audi i audi a tam to ceny są całkiem inne :tongue4:

lancer wiadomo.. ale honda też nie brzydka.. co innego city :wallbash: ale ta civic mi się nawet podoba :wink4:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 23:36_________________________________________________

Polak potrafi :decayed::wink4:

Honda lepiej wygląda ale jest składana w europie a ja chcę japońca, a żona OOOO. :gwizdanie:

Wiesiek przecież taka żona.. taka żona to Skarb prawdziwy :decayed:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 23:38_________________________________________________

Kuna dzwoniłeś do gościa od BEXa niebieskiego? :decayed:

Opublikowano

Wiesiek przecież taka żona.. taka żona to Skarb prawdziwy :decayed:

No no :przebiegly:

Opublikowano

Wiesiek przecież taka żona.. taka żona to Skarb prawdziwy :decayed

No no :przebiegly:

hehe :tongue4:

zbieram się spać :hi:

Opublikowano

seves jeden gościu pojechał go oglądać bo widnieje temat na zakup kontrolowany, podobno coś z tyłem robione. Czekam aż powie co obejrzał :naughty:

Opublikowano

No nic trza dychnąć :gwizdanie:

Kurde coś Roberta nie widać :confused4: