Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja tak szybko nie jeżdżę bo się auto tak nie rospędza :)

Opublikowano
  • Autor

2 razy w tygodniu awantura :kox:

Pany Święta mamy nie gryziemy się :wink4:.

zajś haja? chaja? :blink:

jak wy tak nazywacie wymianę zdań/poglądów to niechciałbym usiąść z wami do flaszki przy której to dopiero są "rozmowy" :gwizdanie:

wytłumaczcie mi jedno, dlaczego pół roku temu, rok temu czy nawet wcześniej było wszystko ok, dogadywaliśmy się i nigdy nie było jakiegoś problemu, a od jakiegoś czasu non stop coś jest nie tak i zawsze są jakieś problemy :?:

Opublikowano

2 razy w tygodniu awantura :kox:

Pany Święta mamy nie gryziemy się :wink4:.

zajś haja? chaja? :blink:

jak wy tak nazywacie wymianę zdań/poglądów to niechciałbym usiąść z wami do flaszki przy której to dopiero są "rozmowy" :gwizdanie:

wytłumaczcie mi jedno, dlaczego pół roku temu, rok temu czy nawet wcześniej było wszystko ok, dogadywaliśmy się i nigdy nie było jakiegoś problemu, a od jakiegoś czasu non stop coś jest nie tak i zawsze są jakieś problemy :?:

Może niektórzy okresu dostali :decayed:

Opublikowano

398453_303491449690217_100000880941648_817430_1794800762_n.jpg ;(

Wesołych świat, fajnych dróg i prostych zakrętów...

Opublikowano

Oooo kurczaki - widzę że z samochodu buldożera chciałeś zrobić. Nieciekawie to wygląda ;(

Opublikowano
  • Autor

Ploms coś to narobił :wallbash:

Opublikowano

Nie dostosowanie prędkości do warunków drogowych :wallbash:

Szkoda wielka szkoda :kwasny:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 15:56_________________________________________________

Arek sam sobie udzieliłeś odpowiedzi, a może to podpucha :?: :naughty:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 15:57_________________________________________________

Tam nie piszą że Q a tu piszą co innego

http://pl.wikipedia.org/wiki/Audi_A4#B5_.5BTyp_8D.5D_.281994_.E2.80.93_2001.29

Opublikowano

Ploms ,współczuje stary :confused4:

Opublikowano

Współczucia :kwasny:

Wyklepie się i dalej pojedzie :wink4:

Opublikowano

uuuu szkoda parcha i to jeszcze tak na święta :(

Opublikowano

... to co tego że Robert napisał że rozrząd ma wytrzymać tyle i koniec to wg mnie dobra teoria oczywiście z wyjątkami np rajdowymi :kox: (przeciez ASO tylko przebiegami mierzy zurzycie więc i gwarancję taką dają i dlatego też wg mnie ten okres (90tys km jest jednym z pewniejszych które da radę zrobić

Ma tyle wytrzymać choćby uj na uju stawał

Pasek rozrządu ( czy też inne części rozrządu itp. ) mają o wiele większy margines bezpieczeństwa , to , że wymieniamy je np. co 90 kkm to tylko po to żeby mieć święty spokój , po to , że tak mówi nam instrukcja samochodu itp. , pasek taki bez problemu wytrzyma raz tyle ( taki ma margines ) a to , że czasami komuś uleci , wysypią się w nim ząbki to już tylko i wyłącznie jakieś zaniedbanie przy montażu , ew. felerna dana część ( zresztą to już wcześniej napisał Wiesiek ) przez to pisałem że w przypadku Tomka zapewne był to jakiś pasek wyprodukowany w Chinach lub Burkina Faso ( ew. mógł być winny jeszcze napinacz )

To czy auto jest po jakimś tam podniesieniu mocy , ktoś jeździ powiedzmy b.agresywnie itp. nie ma nic do tego , że komuś taki pasek może ulecieć po 80 kkm ... jakby tak było to po co ktoś modził by silnik jakby było powiedziane , że ryzykuje np. urwaniem paska rozrządu ... paski jak już pisałem mają o wiele większy margines bezpieczeństwa niż producent danego paska daje gwarancji ( myślicie że np. taki Contitech dałby gwarancję na pasek np. 90 kkm nie mając dużo większego marginesu :cool1: )

Ale jak już ktoś napisał , że ja mam jakieś dziwne teorie czy wyssane z palca czy też wyczytane z internetu niczym niepotwierdzone więc nikomu też nie każę wierzyć w to co piszę :cool1:

Tyle ode mnie :hi:

Opublikowano

Wspułczuje nie ciekawie to wygląda :kwasny:
Opublikowano

juz mam dawce części blach...

mechanicznie ok! odpala normalnie tak jakby nic się nie stało!

generalnie da się jeździć

będzie żył... :)

Opublikowano

o K U R W A

Ploms bardzo źle to wygląda :(

niby powierzchownie ale to może b.drogo wyjść :confused4: zbyt głęboko Ci ten płot spustoszył :(

nie chcę Cie martwić ale chyba nieopłacalne :embarrassed:

Opublikowano

Zapewne pozabijani wszyscy by byli

:polew: :polew: :polew:

[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 16:48_________________________________________________

Jeszcze będzie z niego nówka sztuka pewex nieśmigana :wink4:

:good:

Opublikowano

w sumie teraz patrze ta szyba to nie pękła od słupka? jak ze ścianą nic nie jest i słupek nieruszony :mysli: to może da radę tak jak piszesz wymienić tylko maskę i błotnik i ponaciągać resztę i tego Ci życzę :good:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 16:50_________________________________________________Synki ...

JEDZIE KIERY JESZCZE NA ZLOTA DO SG DZIŚ ?

jak coś to dzwońcie to się razem zbierymy :wink4:

póki co 17:30 w świerklanach przy A1 :wink4:

Opublikowano

juz mam dawce części blach...

mechanicznie ok! odpala normalnie tak jakby nic się nie stało!

generalnie da się jeździć

:gwizdanie:

taki stoicki spokój po kraksie miał Hammer jak go żeśmy przez drzwi pasażera wyciągali :decayed:

Opublikowano

:gwizdanie:

taki stoicki spokój po kraksie miał Hammer jak go żeśmy przez drzwi pasażera wyciągali :decayed:

Właśnie , że nie bo cały czas z paniką w oczach pytał czy zderzak jest cały

:polew: