ROBERT Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 ostatnia wersja VAGa która obsługuje szynę KKL to 409.1 ??? czy się mylę ? od 5 wzwyż jest już szyna CAN nie ? dokładnie , ja jak już wspomniałem połączyłem się bez problemu z Golfem 93 r. (tym przejściem na OBD I) , mam 311 i 409 - oba śmigały
ROBERT Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 No Panowie jedziemy Wiesiek da się to nagrać na płytkę ? ELSĘ jeszcze ssiesz ?
wiesiek3d Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Robert oczywiście że sie da :gwizdanie: ELSA bedzie chyba jutro jak mi kompa nie wyłączą
ROBERT Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Na temat smaru -nie może być miedziowy tylko specjalny bo miedź w chodzi w reakcje chemiczną z aluminium :gwizdanie: Taki powinien być smar np. BERU GKF Ma ktoś pożyczyć na godzinkę klucz dynamometryczny ( żeby zmierzyć moment 15-20 Nm ) :?: [br]Dopisany: 14 Październik 2010, 19:22_________________________________________________ Robert oczywiście że sie da :gwizdanie: ELSA bedzie chyba jutro jak mi kompa nie wyłączą
wiesiek3d Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Ma ktoś pożyczyć na godzinkę klucz dynamometryczny ( żeby zmierzyć moment 15-20 Nm ) :?: A co dokręcasz ???
seves Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Wiesiek moge teraz do Ciebie podjechac ?
ROBERT Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 A co dokręcasz ??? Na razie nic , ale jak Arek dostanie paczkę od Tom'a to będę wymieniał świeczki , a lubią te qrwy się ukręcać
wiesiek3d Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Wiesiek moge teraz do Ciebie podjechac ? Możesz
seves Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Wiesiek moge teraz do Ciebie podjechac ? Możesz ok lece
wiesiek3d Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Na razie nic , ale jak Arek dostanie paczkę od Tom'a to będę wymieniał świeczki , a lubią te qrwy się ukręcać Ja chyba dam se wymienić i nie będę miał kłopotów a cena za usługę nie może być wysoka. Z/W jada po browar
ROBERT Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Ja chyba dam se wymienić i nie będę miał kłopotów a cena za usługę nie może być wysoka. Z/W jada po browar Ja właśnie byłem w lodówce po zimnego Żubra A co do wymiany świec w warsztacie ... słyszałem że bardzo bardzo często dają ci do podpisania taką "umowę" że jak urwą świecę to nie pokrywają kosztów :wallbash:
A-rek Opublikowano 14 Października 2010 Autor Opublikowano 14 Października 2010 Generalnie z lapem to nie zawsze taka prosta sprawa;) tez tak myslalem Ściągnij ten program i tam będzie widać czy masz zajęte dwa sloty czy jeden.http://www.dobreprogramy.pl/Everest-Home-Edition,Program,Windows,11558.html sciagnalem. mam to sprawdzic w: plyta glowna -> SDP :?: Ma ktoś pożyczyć na godzinkę klucz dynamometryczny ( żeby zmierzyć moment 15-20 Nm ) ja mam ps: paczuszka od Tom'a dotarla
wiesiek3d Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Arek może w weekend obejrzymy twjego lapka Dobranoc
ROBERT Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 ja mam ps: paczuszka od Tom'a dotarla to pożyczysz np. jak podjadę sobie po te świeczki [br]Dopisany: 14 Październik 2010, 20:38_________________________________________________ Arek może w weekend obejrzymy twjego lapka Dobranoc Wiesiek po jednym browarku :?: :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 14 Października 2010 Autor Opublikowano 14 Października 2010 Arek może w weekend obejrzymy twjego lapka Dobranoc nie, nie zamykaj jeszcze ;( ja mam ps: paczuszka od Tom'a dotarla to pożyczysz np. jak podjadę sobie po te świeczki nie ma problemu Wiesiek w tym programie co mi podales po tej sciezce: plyta glowna -> SDP pisze: Rozmiar modułu 512 MB (2 ranks, 4 banks). czy to to :?: [br]Dopisany: 14 Październik 2010, 20:40_________________________________________________ Arek może w weekend obejrzymy twjego lapka bardzo bym chcial ale nie wiem czy znajde czas bo od rana musze wkoncu zabrac sie za wymiane calego zawieszenia i kol + zbierznosc, a wieczorem ide do kumpla na impreze Wiesiek po jednym browarku :?: a po co po browarku, u mnie w lodowce chlodzi sie 0,7 Wyborowej zapraszam
ROBERT Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 No Wiesiek pojechał po browara i teraz napisał że idzie spać :gwizdanie: Z/W jada po browar
A-rek Opublikowano 14 Października 2010 Autor Opublikowano 14 Października 2010 No Wiesiek pojechał po browara i teraz napisał że idzie spać :gwizdanie: Z/W jada po browar ale jest online :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Ta , znika i zara wraca [br]Dopisany: 14 Październik 2010, 20:48_________________________________________________Arek kiedy mogę wpaść po świeczki ?
badboy Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 no i śmiga podziękował roberto jebniemy po secie na nastepnym spocie jak bede miał kierowcę
Rekomendowane odpowiedzi