Opublikowano 10 Czerwca 201115 l Mówisz o białych lampkach? W b6 prosta sprawa jak ktoś ma czerwone, bo i miejsce przygotowane ino wyciac. u nas znow jest kicha bo takiego miejsca nie ma i nie wyglada to tak do konca ladnie rezane ale zawsze efekt jest. sam chce zalozyc te lampki ale jakos zniknely te dla mnie (wrzosu ) i narazie odpuscilem temat Ja miałem tylko odblaski czerwone U to miales co robić
Opublikowano 10 Czerwca 201115 l Mówisz o białych lampkach? W b6 prosta sprawa jak ktoś ma czerwone, bo i miejsce przygotowane ino wyciac. u nas znow jest kicha bo takiego miejsca nie ma i nie wyglada to tak do konca ladnie rezane ale zawsze efekt jest. sam chce zalozyc te lampki ale jakos zniknely te dla mnie (wrzosu ) i narazie odpuscilem temat Ja miałem tylko odblaski czerwone U to miales co robić skrzynke oproznij
Opublikowano 10 Czerwca 201115 l Rezaczom i innym nieproduktywnym Ja mam serię i nic więcej nie będzie
Opublikowano 10 Czerwca 201115 l Rezaczom i innym nieproduktywnym Ja mam serię i nic więcej nie będzie no witam ,witam [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2011, 12:54_________________________________________________ http://www.sadistic.pl/fail-podczas-wyprzedzania-vt80647.htm :kox: duży może więcej
Opublikowano 10 Czerwca 201115 l Wrzosu ,a kabel od np.H4mm3R'a nie da rady z tymi Twoimi kluczykami ?
Opublikowano 10 Czerwca 201115 l on nie mial wczesniej scyzoryka wiec ja uwazam ze nie ma modulu radiowego i dlatego nie idzie zapisac pilota, bo immo opanowal
Opublikowano 10 Czerwca 201115 l Rozmawałem z nim przed chwilką ,wiem,że sobie poradził :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Opublikowano 10 Czerwca 201115 l No to pompujcie chłopaki [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2011, 17:17_________________________________________________Kurna taki komplecik do polerki mojej suczy 200 PLNów
Opublikowano 10 Czerwca 201115 l hello chopaki. Widzieliście czym się Arturoo po BB buja?? haha a jaki zadowolony [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2011, 18:05_________________________________________________ Normalny przedlift masz rację. dzieki