Polko_V Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Qrcze raczej nie ten uzytkownik, bo mi go polecil znajomy co smiga juz od niego 80tkm na nich na gewindzie ale 235/35 oponkach
Arturoo Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 nie aż tyle , minus rabacik tyle samo co w IC :gwizdanie: Oooo... według mnie troszkę więcej , ile dałeś za te łączniki w ASO ( po rabacie ) ? brałem u nich wahacze,łączników jeszcze nie(odpukać nie tykane przeze mnie jeszcze)
ROBERT Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 a musisz mieć lemy to najczęściej podrabiana zawiecha i czytałem że allegrowicze często tak znaczą Niestety taka prawda , ale też są najlepsze ( w końcu to ORI )
wiesiek3d Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 nie aż tyle , minus rabacik tyle samo co w IC :gwizdanie: Oooo... według mnie troszkę więcej , ile dałeś za te łączniki w ASO ( po rabacie ) ? brałem u nich wahacze,łączników jeszcze nie(odpukać nie tykane przeze mnie jeszcze) A jednak kasiasty
ROBERT Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 spadam dobranoc Narta [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 22:46_________________________________________________ nie aż tyle , minus rabacik tyle samo co w IC :gwizdanie: Oooo... według mnie troszkę więcej , ile dałeś za te łączniki w ASO ( po rabacie ) ? brałem u nich wahacze,łączników jeszcze nie(odpukać nie tykane przeze mnie jeszcze) A jednak kasiasty No godołech przecież :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 I te same tylko ze znaczkiem VW/:audi: są dwa razy droższe nie aż tyle , minus rabacik tyle samo co w IC :gwizdanie: Z tego co wiem to "kości" w ASO są prawie dwa razy droższe niż w IC są rzeczy ,które można dostać taniej niż "na mieście " -między innymi tak kupiłem kompletny rozrząd[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 22:47_________________________________________________ spadam dobranoc dobranoc andiiii a Wy co se tak słodzicie :gwizdanie: :decayed:
Arturoo Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 nie aż tyle , minus rabacik tyle samo co w IC :gwizdanie: Oooo... według mnie troszkę więcej , ile dałeś za te łączniki w ASO ( po rabacie ) ? brałem u nich wahacze,łączników jeszcze nie(odpukać nie tykane przeze mnie jeszcze) A jednak kasiasty kurcze dostałęm w lepszej cenie niż w sjz w sklepie z częściami :!: Miałem przepłacić w sklepie motoryzacyjnym :?: :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 są rzeczy ,które można dostać taniej niż "na mieście " -między innymi tak kupiłem kompletny rozrząd Ja na drugi rok będę robił kpl. to mam nadzieję , że będę mógł liczyć na Ciebie :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 ja nic , tylko tak mi sie napisalo :>
Arturoo Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 są rzeczy ,które można dostać taniej niż "na mieście " -między innymi tak kupiłem kompletny rozrząd Ja na drugi rok będę robił kpl. to mam nadzieję , że będę mógł liczyć na Ciebie :gwizdanie: zawsze
Polko_V Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 A jo ida a jo zech je beznalogowy prawie bo weekend sie zbliza
Arturoo Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 dobranoc tym co juz nie moga Ty lepiej się im nie pokazuj na spocie ,po tym co napisałeś :polew: :polew: :polew:
Polko_V Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 dobranoc tym co juz nie moga Ty lepiej się im nie pokazuj na spocie ,po tym co napisałeś :polew: :polew: :polew: udam tajniaka
Rekomendowane odpowiedzi