Polko_V Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 :hi: widze ze obgadywaliscie mnie :gwizdanie: pantoflarz :gwizdanie: do mnie to bylo... :?: nie ma takiego spania.. Grzesiu Ty sie tak nie stresuj tym spotem napalił się jak szczerbaty na orzechy nie jestem szczerbaty i nie przepadam za orzechami w pierwotnej postaci, no chyba ze sa w jakis sposob "przerobione"
ROBERT Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 12:24_________________________________________________ Kaj je Robert ta łajza chyba dali auto poleruje... albo dochodzi do siebie po weselu Ostatnio dziennie coś się "dzieje" [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 12:28_________________________________________________ nadrobiłem cały spam aby się dowiedzieć co z grillem i tylko Robert i Blant o tym mówili i zaproponowali aby teraz był normalny spot w niedziele, a ognisko zrobi się w późniejszym terminie. myślałem że ognicho będzie teraz w sobotę bo jest długi weekend ale widocznie mało komu pasował ten termin tak więc zrobimy go w innym terminie. nie sądziłem że będzie tak ciężko się zgadać, rok temu nam to lepiej wychodziło.... Ja proponowałem termin 2 lipca ( jest to sobota , według mnie lepiej niż w niedzielę ) , niestety tylko tak jak wspomniałeś Daniel odpisał że by mu pasowało itp. , reszta się nie odezwała ... teraz w ten weekend "spotowy" ja odpadam z grillem itp. bo idę na wesele , możliwe że uda mi sie na chwilkę "odskoczyć' i podjechać na spota
ROBERT Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Ja 2 juz bede nad morzem Ja byłem 3 lata pod rząd teraz nad naszym morzem , za każdym razem ciulata pogoda była jak coś to polecam miejscowość Karwia ( obok Jastrzębiej Góry , Władysławowa )
blant88 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 A pytanie jest takie co do urodzin gdzie i po ile ściepa ?! ja proponowałem w Szczerbicach na tych domkach ale to już od was zależy :gwizdanie: PS. Arek zapomniałeś napisać że urodzinami interesował się też Wiesiek :>
Arturoo Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Andrzej (srb 38vx) jest akurat i się już byczy nad naszym morzem
ROBERT Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 ja proponowałem w Szczerbicach na tych domkach ale to już od was zależy :gwizdanie: W Szczerbicach ? Gdzie to jest dokładnie ? Albo myślałeś o Szymocicach ? [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 13:30_________________________________________________ Andrzej (srb 38vx) jest akurat i się już byczy nad naszym morzem No pogodę ma , ja nie miałem trzy lata pod rząd
Arturoo Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 A pytanie jest takie co do urodzin gdzie i po ile ściepa ?! ja proponowałem w Szczerbicach na tych domkach ale to już od was zależy :gwizdanie: PS. Arek zapomniałeś napisać że urodzinami interesował się też Wiesiek :> dla mnie najważniejsze by to była sobota tak , by w poniedziałek można było iść spokojnie do pracy[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 13:31_________________________________________________Szymocice
ROBERT Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 dla mnie najważniejsze by to była sobota tak , by w poniedziałek można było iść spokojnie do pracy[br] Dokładnie
Arturoo Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 ... ja nie miałem trzy lata pod rząd bo się w lutym nie jeździ
ROBERT Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 ... ja nie miałem trzy lata pod rząd bo się w lutym nie jeździ Byłem dwa razy w sierpniu i raz w lipcu [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 13:34_________________________________________________A Wiesiek żyje po tym kawalerskim ? Jakoś się nie odzywa [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 13:35_________________________________________________Jada do kościoła nara
Arturoo Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 A Wiesiek żyje po tym kawalerskim ? Jakoś się nie odzywa przecież poszedł na kawalerskie ,a nie....................... panieńskie
danielom Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Ja 2 juz bede nad morzem Ja byłem 3 lata pod rząd teraz nad naszym morzem , za każdym razem ciulata pogoda była jak coś to polecam miejscowość Karwia ( obok Jastrzębiej Góry , Władysławowa ) Ja jade do Darłówka..
Arturoo Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 w Rewalu jest pięknie i spokojnie bo to zadupie ,gdzie można odpocząć od zgiełku
Polko_V Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 byle sobota a 2 lipca troche srednio, ale mysle ze da rade... a polskie morze jest ciekawe duzo pierdolek idzie pozwiedzac, ja w tym roQ bede sie byczyl na zlotych piaskach w Bulgarii :gwizdanie: i chyba nie bedzie walkow i bedzie pogoda
wiesiek3d Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 A Wiesiek żyje po tym kawalerskim ? Jakoś się nie odzywa :hi: Żyje ale co to za życie, nawaliłem się kurna jak dzika locha byle sobota a 2 lipca troche srednio, ale mysle ze da rade... a polskie morze jest ciekawe duzo pierdolek idzie pozwiedzac, ja w tym roQ bede sie byczyl na zlotych piaskach w Bulgarii :gwizdanie: i chyba nie bedzie walkow i bedzie pogoda Ja 10 sierpnia jadę do Bułgarii
Arturoo Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 jadę do Rodziców na kawę,w końcu dziś święto wszystkich Ojców do zaś
A-rek Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2011 A pytanie jest takie co do urodzin gdzie i po ile ściepa ?! ja nie wiem czy wypali impreza dwudniowa więc proponuje zwykłe ognisko w "studzience" bądź niedaleko Roberta jak się uda miejscówkę załatwić, a ściepe można w niedziele na spocie zrobić :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi