blant88 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 :hi: Dzięki Pany a szczególnie Robert i znów mamy powód do oblewania Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 no wkoncu doszedłem do siebie po wczorajszym Johans Party Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Zobaczcie to : BLOW OFF - DOG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bish - kopt Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 siema Rybole znacie typa? Maluch z silnikiem Kawasaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 siema Rybole znacie typa? Maluch z silnikiem Kawasaki Arek chyba go zna :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 po robocie Gratulacje Hammer awansu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 siema Rybole znacie typa? Maluch z silnikiem Kawasaki ale masakra za***iście musi sie nim jezdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Wydaje mi się że to Sajmon (lub jego znajomek) poniżej jego Corradao (słyszałem ze jest na sprzedaż ale chyba ze zwykłym VR6) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Wydaje mi się że to Sajmon (lub jego znajomek) poniżej jego Corradao (słyszałem ze jest na sprzedaż ale chyba ze zwykłym VR6) Ogień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 I wir w baku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 I wir w baku Ale ile uciechy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 to fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 siema Rybole znacie typa? Maluch z silnikiem Kawasaki jakis czas temu sam ten filmik tu wrzucalem osobiscie go nie znam..... jeszcze :> Wydaje mi się że to Sajmon (lub jego znajomek) poniżej jego Corradao (słyszałem ze jest na sprzedaż ale chyba ze zwykłym VR6) dokladnie tak, Corrado jest na sprzedaz a moja od wczoraj wyglada tak :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 a moja od wczoraj wyglada tak :> Pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 a moja od wczoraj wyglada tak :> Pięknie a jak sie pieknie jezdzi wygoda na maxa i dzis pierwszy raz od dluzszego czasu moglem na ul.Wodzislawskiej wrzucic 5-ty bieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Arek a jak z tym wyjazdem :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Arek a jak z tym wyjazdem :?: jestem juz spakowany i o 3:30 wyruszamy na Wieden prosto na "bausztele" :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Arek a jak z tym wyjazdem :?: jestem juz spakowany i o 3:30 wyruszamy na Wieden prosto na "bausztele" :gwizdanie: mam nadzieję ze do 30 będziesz :?: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Arek a jak z tym wyjazdem :?: jestem juz spakowany i o 3:30 wyruszamy na Wieden prosto na "bausztele" :gwizdanie: mam nadzieję ze do 30 będziesz :?: :gwizdanie: w piatek po robocie powrot do domu na weekend wiec luzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 w piatek po robocie powrot do domu na weekend wiec luzik to ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi