wiesiek3d Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 z wieczora Arek jakie ty masz brzydkie auto Robert to co w następny weekend instalujemy ELSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 z wieczora Robert to co w następny weekend instalujemy ELSE Nie ma problemu z tym że raczej na dzień pójdę do roboty ( ale wieczorem będę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Spoko ja też w weekend wale do roboty bo potrzeba mi "z" na listopad, bo mam jechać do Niemiec. Także sobota na zm.III lub niedziela na I lub II zm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Ja też właśnie po "z" To twoja stoi na Wodzisławskiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 No co nie poznałeś :?: toż to najlepsze w rybolu Tak to moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 No co nie poznałeś :?: toż to najlepsze w rybolu Tak to moja Wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 No co nie poznałeś :?: toż to najlepsze w rybolu Tak to moja też ją tam wczoraj widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Piękna co nie, jak byście nie mieli to byście kupili. :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 lekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Piękna co nie, jak byście nie mieli to byście kupili. :polew: pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Dzięki koledzy, tylko spokojnie bez bójek o sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Wiesiek sprawdziłbyś mi w ELSIE (jak znajdziesz chwilkę) gdzie jest bezpiecznik od świec żarowych w [AVF-ie] i jaki nr. przekaźnika (i gdzie się znajduje - pod kierą ) :?: Myślę że bezp. jest w puszce ECU , ale nie chcę na daremno tego rozbierać (trochę roboty jest z tym ) :beer1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Robert w domu nie mam ELSY wgranej na kompa , dopiero jutro wgram jak przyjadę ze szkolenia OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Robert w domu nie mam ELSY wgranej na kompa , dopiero jutro wgram jak przyjadę ze szkolenia OK ok jak ja będę ją miał na lapku butelkę przeźroczystej masz od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Spoko damy radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 teraz jeszcze kombinuj żeby działała on-line dostęp do bazy danych ... wiem że nie ma szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 To nie jest też najnowsza wersja, ale działa a porad masa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 ... ale działa a porad masa. I o to w tym chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Lecę do mamusi, a ona już śpi. Rano szkolenie na Moszczenicy. Dobranoc :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Lecę do mamusi, a ona już śpi. Rano szkolenie na Moszczenicy. Dobranoc :> Leć U "Białeckiego" ? Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi