A-rek Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Opublikowano 2 Lipca 2011 ja po nadrobieniu spamu zauważyłem że przez cały tydzień było małe zainteresowanie ogniskiem (za wyjątkiem paru osó ja odpadam bo nie mam czasu śledzić forum co godzinę i czytać czy wkońcu ktoś będzie czy nie......
wiesiek3d Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 A co siorbiesz Weltenburgera :?: [br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 14:58_________________________________________________ ja po nadrobieniu spamu zauważyłem że przez cały tydzień było małe zainteresowanie ogniskiem (za wyjątkiem paru osó ja odpadam bo nie mam czasu śledzić forum co godzinę i czytać czy wkońcu ktoś będzie czy nie...... Ja ja będę no i Robert
ROBERT Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 [br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 15:01_________________________________________________ Ja ja będę no i Robert Dokładnie
ROBERT Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 To jak spotykamy się o 18:00 pod Tesco ? Pogoda jakby się poprawiła :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 To jak spotykamy się o 18:00 pod Tesco ? Pogoda jakby się poprawiła :gwizdanie: Tak ale na nic więcej wspólnie bym nie liczył [br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 15:03_________________________________________________Grilla ani ognicha nie da się zrobić
wiesiek3d Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 chyba lipa z urodzinami dziś :gwizdanie: Robert trzim mie jo mu chyba sypna
blant88 Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 po robocie ale panowie pogoda sie poprawia miejmy nadzieje ze bedzie lepsza
ROBERT Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Czyli ja podjeżdżam kolo 18:00 pod Tesco ... jakby miałby być jakiś grill , rożno to trzeba coś jeszcze zabrać ze sobą więc , ktoś coś bierze czy tak tylko postoimy pod Tesco ? [br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 15:18_________________________________________________A moze w ogóle dziś odpuszczamy ?
blant88 Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 ja biorę flachę ,kiełbachy itp. bo ja tam jestem dobrej myśli a jak wypali ognicho i będzie później nam zimno zawsze można pojechać do jakiejś knajpy :gwizdanie:
Polko_V Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 a ja bym tam zaryzykowal to zrobic :gwizdanie: ,bo w Roju juz np od godziny swieci sloneczko
ROBERT Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 ja biorę flachę ,kiełbachy itp. bo ja tam jestem dobrej myśli a jak wypali ognicho i będzie później nam zimno zawsze można pojechać do jakiejś knajpy :gwizdanie: No dobra kiełbachy , a co z jakimś drewnem itp. czy jakby miałby być grill to kto weźmie właśnie grilla , jakiś brykiet czy węgiel ?
Polko_V Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 dokladnie blant88 [br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 15:23_________________________________________________jo moga wziasc kuloki z gruby
ROBERT Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 a ja bym tam zaryzykowal to zrobic :gwizdanie: ,bo w Roju juz np od godziny swieci sloneczko U mnie też ( dopiero godzinę jestem na powierzchni , więc nie wiem jak było wcześniej )
ROBERT Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 jo moga wziasc kuloki z gruby to weź , ja też jakiegoś drewna wezmę , kiełbachy , flaszkę coś do zapitki , jakieś talerzyki plastikowe , sztućce ( oczywiście jakby co ) [br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 15:26_________________________________________________Ma ktoś szpikulce do pieczenia kiełbachy na rożnie ? Ja nie mam
Polko_V Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 jo nie wiym jak WY ale jo jak i daniel (blant) bierymy wuszt i flaszka [br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 15:27_________________________________________________ jo moga wziasc kuloki z gruby to weź , ja też jakiegoś drewna wezmę , kiełbachy , flaszkę coś do zapitki , jakieś talerzyki plastikowe , sztućce ( oczywiście jakby co ) [br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 15:26_________________________________________________Ma ktoś szpikulce do pieczenia kiełbachy na rożnie ? Ja nie mam hmm...zonka padala ze cos tam CHYBA je
blant88 Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 a ja bym tam zaryzykowal to zrobic :gwizdanie: ,bo w Roju juz np od godziny swieci sloneczko U mnie też ( dopiero godzinę jestem na powierzchni , więc nie wiem jak było wcześniej ) ja tak samo Robert :> ja moge kupić węgiel ale lepiej byłoby zrobić ognicho
Polko_V Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 plonie ognisko w lesie :gwizdanie: :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi