andy_sky Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 jak ni ma baby na forum to gupoty we łbie
Arturoo Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 kto ma kumpla co robi 2.5 ? Interesuje mnie jakie kupić części do wymiany góry silnika (firma!) ,jak dane części danej firmy wygladają po przebiegu np10k ,50k, 100k ! Czy faktycznie warto brać regenerowane od Świątka z Bydgoszczy lub ori z aso ? O częściach z modeliny no name za 1k nie gadamy
A-rek Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Arek tyś to był dzisiaj w Niewiadomiu ? raczej nie Arek tyś to był dzisiaj w Niewiadomiu ? Arek jest w Wien, musi zarobić na kołyska chopie. następny zakup to nosidełko :>
andy_sky Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 ani luloki Ci sie tez nie podobaja no raczej [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 21:06_________________________________________________Cytat: wiesiek3d Dzisiaj o 20:48Cytat: robert. Dzisiaj o 20:25 Arek tyś to był dzisiaj w Niewiadomiu ? Arek jest w Wien, musi zarobić na kołyska chopie. następny zakup to nosidełko kup se recaro
A-rek Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 kup se recaro fotelik będzie Recaro, nosidełko będzie z Tako
wiesiek3d Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 ani luloki Ci sie tez nie podobaja
Arturoo Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 ani luloki Ci sie tez nie podobaja zastanawiasz się ???????????
ROBERT Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Arek tyś to był dzisiaj w Niewiadomiu ? raczej nie Bardzo podobna A4 dziś przemknęła mi z naprzeciwka w Niewiadomiu [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 21:31_________________________________________________ kto ma kumpla co robi 2.5 ? Interesuje mnie jakie kupić części do wymiany góry silnika (firma!) ,jak dane części danej firmy wygladają po przebiegu np10k ,50k, 100k ! Czy faktycznie warto brać regenerowane od Świątka z Bydgoszczy lub ori z aso ? O częściach z modeliny no name za 1k nie gadamy Jedź pogadać do Sopy :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Robert w tej Etce aktualizują się ceny, wczoraj dodałem nowe, mi co prawda nie działa aktualizacja online ale u Arka pociągnęło wszystko, jak wrócę z wakacji to synek przywiezie mojego lapka to tam się tym zajmę.
ROBERT Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Robert w tej Etce aktualizują się ceny wczoraj dodałem nowe, mi co prawda nie działa aktualizacja online ale u Arka pociągnęło wszystko, jak wrócę z wakacji to synek przywiezie mojego lapka to tam się tym zajmę. To możemy kiedy i u mnie spróbować
Arturoo Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 podjadę pogadam pogadałbym też z kimś kto też taką V-ką jeździ i jest po wymianie "góry" opinie są różne na temat różnych marek niestety ,nawet na ori graty ludzie narzekają
H4mm3R Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 kto ma kumpla co robi 2.5 ? Interesuje mnie jakie kupić części do wymiany góry silnika (firma!) ,jak dane części danej firmy wygladają po przebiegu np10k ,50k, 100k ! Czy faktycznie warto brać regenerowane od Świątka z Bydgoszczy lub ori z aso ? O częściach z modeliny no name za 1k nie gadamy Jedź pogadać do Sopy :gwizdanie: I co mu powie? dasz Pan 8tyś to zrobimy :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 To możemy kiedy i u mnie spróbować No problem, wydaje mi się ze jest najlepsza z dostępnych które miałem
ROBERT Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 I co mu powie? dasz Pan 8tyś to zrobimy :gwizdanie: Tobie na pewno tak powie, trzeba z Januszem pogadać "jak z człowiekiem"
A-rek Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 http://www.adrenalinemotorsport.pl/aktualnosci/n,audi-s7-w-pelnej-krasie
wiesiek3d Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Problem z auto update rozwiązany http://www.freesoft-board.to/f287/frage-support-thread-fuer-etka-7-0-7-2-7-3-7-3-plus-380775-26.html
H4mm3R Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 I co mu powie? dasz Pan 8tyś to zrobimy :gwizdanie: Tobie na pewno tak powie, trzeba z Januszem pogadać "jak z człowiekiem" Akurat mnie tam lepiej znają niż Artura :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 22:00_________________________________________________ Problem z auto update rozwiązany http://www.freesoft-board.to/f287/frage-support-thread-fuer-etka-7-0-7-2-7-3-7-3-plus-380775-26.html Zapodaj jakieś linki do zassania tej ETKI
Rekomendowane odpowiedzi