andy_sky Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 trzy lata :gwizdanie: jaki etap ? piwnice już są ? wykończeniówka
ROBERT Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 wykończeniówka No to teraz też za***iste koszta jednak są ... 3 lata to i tak dobrze jak bez kredytu jedziesz
andy_sky Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 wykończeniówka No to teraz też za***iste koszta jednak są ... 3 lata to i tak dobrze jak bez kredytu jedziesz o kosztach wolę nie wspominać a jak pomyślę jaką audiolę bym miał to żal dupe ściska
ROBERT Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 o kosztach wolę nie wspominać Ale zrobisz i będziecie mieli swoje ... będzie gdzie grill'e spotowe robić :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 o kosztach wolę nie wspominać Ale zrobisz i będziecie mieli swoje ... będzie gdzie grill'e spotowe robić :gwizdanie: przyjedziesz do Wrocławia trzymam za słowo
ROBERT Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 przyjedziesz do Wrocławia trzymam za słowo Kaj to w tych gorolowicach budujesz w Rybniku mało miejsca masz :gwizdanie: :tongue4: Jasne , że przyjada , jak mnie zaprosisz :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Bo na razie na grila to trzeba do Jejkowic jechać
andy_sky Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 przyjedziesz do Wrocławia trzymam za słowo Kaj to w tych gorolowicach budujesz w Rybniku mało miejsca masz :gwizdanie: :tongue4: Jasne , że przyjada , jak mnie zaprosisz :gwizdanie: jużech Cie zaprosił, a co do goroli to przynajmniej byda mioł do czego szczylać
ROBERT Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 [br]Dopisany: 16 Sierpień 2011, 20:51_________________________________________________ jużech Cie zaprosił, a co do goroli to przynajmniej byda mioł do czego szczylać To kiedy gryyyla robisz ? :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 http://aukcjewp.wp.pl/audi-a4-avant-2006r-2-0tdi-quattro-i1761080553.html auto pali jeździ [br]Dopisany: 16 Sierpień 2011, 20:56_________________________________________________To kiedy gryyyla robisz ? naughty gwizdanie przyszły rok sierpień pod war że nie bydzie padać
ROBERT Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 przyszły rok sierpień pod war że nie bydzie padać W altanie siednymy [br]Dopisany: 16 Sierpień 2011, 21:04_________________________________________________ http://aukcjewp.wp.pl/audi-a4-avant-2006r-2-0tdi-quattro-i1761080553.html Dyć to je od Hammera po BT 2011 :mysli: :polew: :polew:
andy_sky Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 chyba jak se ją ze sobą przywieziesz [br]Dopisany: 16 Sierpień 2011, 21:06_________________________________________________ Dyć to je od Hammera po BT 2011 :polew: :polew:
A-rek Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2011 I dokładnie też tak chciałem napisać Prezes wyjeżdża na nas a sam nam zrobił wałek z tego co ja pamiętam to nie siedziałem w domu i powodem nie bycia na spocie nie było wytłumaczenie "nie chce mi się" bo tylko o to mi chodzi, ale jak dla mnie koniec tematu. spoty nie są przymusowe i każdy robi co chce
andy_sky Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 I dokładnie też tak chciałem napisać Prezes wyjeżdża na nas a sam nam zrobił wałek z tego co ja pamiętam to nie siedziałem w domu i powodem nie bycia na spocie nie było wytłumaczenie "nie chce mi się" bo tylko o to mi chodzi, ale jak dla mnie koniec tematu. spoty nie są przymusowe i każdy robi co chce nie irytuj sie z byle powodu
ROBERT Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 z tego co ja pamiętam to nie siedziałem w domu i powodem nie bycia na spocie nie było wytłumaczenie "nie chce mi się" bo tylko o to mi chodzi, ale jak dla mnie koniec tematu. spoty nie są przymusowe i każdy robi co chce Ale mogłeś dać znać co i jak ... wiadomo , że nie są przymusowe , ale z tych co odpisali czemu nie byli , nikt nie był w domu ( przynajmniej swoim ) tym bardziej nikt nie napisał , że mu się nie chciało ( a zdrugiej strony też może ktoś mieć ujowy dzień i może mu się po prostu "nie chcieć" np. pojechać na spota ) ... Arek będzie dobrze ... nie było/nie ma tematu
Arturoo Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Kurde ochloncie przeciez parkingu pod tesco nie rozkopali jak wiekszosci miasta
andy_sky Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Kurde ochloncie przeciez parkingu pod tesco nie rozkopali jak wiekszosci miasta a gdyby nawet to są jejkowice
Rekomendowane odpowiedzi