ROBERT Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Dobry gieje [br]Dopisany: 23 Październik 2010, 17:11_________________________________________________Andrzej nie chcesz sprzedać tych felg :?: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Dobry gieje [br]Dopisany: 23 Październik 2010, 17:11_________________________________________________Andrzej nie chcesz sprzedać tych felg :?: :gwizdanie: kup mi ori RS4 18" grafitowe to Ci te moje nawet na plac prziwieza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 kup mi ori RS4 18" grafitowe to Ci je nawet na plac prziwieza sprzedej , nie ciulej sie [br]Dopisany: 23 Październik 2010, 17:37_________________________________________________ skoro już jesteśmy przy elsie, to mógłbyś podesłać jakiegoś screana i jakiś nr. kat. jak wygląda klucz do odkręcania rolki (sprzęgiełka) na alternatorze :wink4 A proszę cie bardzo. Tylko moja obsługuje do 2005. Tomek podjedź do najbliższego mechanika i ci to odkręci w 30 sekund ( oczywiście altek wyciągnięty z auta) ja niedawno wymieniałem i Zysek w Jejkowicach odkręcił mi to za dyszkę w 30 sekund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 kup mi ori RS4 18" grafitowe to Ci je nawet na plac prziwieza sprzedej , nie ciulej sie [br]Dopisany: 23 Październik 2010, 17:37_________________________________________________ skoro już jesteśmy przy elsie, to mógłbyś podesłać jakiegoś screana i jakiś nr. kat. jak wygląda klucz do odkręcania rolki (sprzęgiełka) na alternatorze :wink4 A proszę cie bardzo. Tylko moja obsługuje do 2005. Tomek podjedź do najbliższego mechanika i ci to odkręci w 30 sekund ( oczywiście altek wyciągnięty z auta) ja niedawno wymieniałem i Zysek w Jejkowicach odkręcił mi to za dyszkę w 30 sekund dobra zamienia sie na Twoje 16" :decayed: ale na zima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 dobra zamienia sie na Twoje 16" :decayed: ale na zima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 po robocie 5h spania i do budy :/ decks88 ładnie zapieprzasz macie tam miejsce w robocie dla operatorów widlaka?;P na widlaka moze byc ciezko, na operatora maszyn/spawacza od razu biora ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Ale cisza :gwizdanie: Żyje ktoś w Rybniku jeszcze :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Ciężko wiesiek Ale cisza :gwizdanie: Żyje ktoś w Rybniku jeszcze :?: wszyscy albo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 wszyscy albo Mówisz Tomek że to same alkoholiki :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Ah chopie, jo to pija piwko na lepsze spanie a Ci to do rana walą w kanał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Ah chopie, jo to pija piwko na lepsze spanie a Ci to do rana walą w kanał Ja właśnie ze szwagrem 0.7 skończyłem ( poszedł na disco ze swoją a moja jest zmierzła i nie chciała iść ) myślę czy nie wypić jeszcze "zimnego Lecha na sen" [br]Dopisany: 23 Październik 2010, 22:55_________________________________________________Właśnie otworzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 24 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 dzien dobry w ten niedzielny poranek [br]Dopisany: 24 Październik 2010, 10:01_________________________________________________panowie wiecie moze gdzie w naszych okolicach naprawiaja wyswietlacze FIS'a :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 dzien dobry w ten niedzielny poranek dobry dobry :hi: robert. jo też sieknył dwa zimne lechy i poszeł spać [br]Dopisany: 24 Październik 2010, 10:11_________________________________________________http://www.sadistic.pl/karuzela-vt53588.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 dzien dobry w ten niedzielny poranek dobry dobry :hi: robert. jo też sieknył dwa zimne lechy i poszeł spać [br]Dopisany: 24 Październik 2010, 10:11_________________________________________________http://www.sadistic.pl/karuzela-vt53588.htm Leca na wesele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Roberto udanej zabawy znając Ciebie to bydzie grrrrrubbboo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 z roboty Tomek masz tą ELSE na płytkach bo mi ściągnął się jakiś fake, Daj komórę na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 po robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 z roboty Tomek masz tą ELSE na płytkach bo mi ściągnął się jakiś fake, Daj komórę na PW A mi już ELSA śmiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 24 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 panowie jak tam po weekendzie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 A mi już ELSA śmiga No to piknie [br]Dopisany: 24 Październik 2010, 18:38_________________________________________________ panowie jak tam po weekendzie :?: W robocie Jedziesz jeszcze na saksy :?: Będę potrzebował od Ciebie pożyczyć klucza żeby odkręcić świeczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi