Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

A-rek

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry gieje :hi:

:kox:

[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 17:11_________________________________________________Andrzej nie chcesz sprzedać tych felg :?: :gwizdanie:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Dobry gieje :hi:

:kox:

[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 17:11_________________________________________________Andrzej nie chcesz sprzedać tych felg :?: :gwizdanie:

kup mi ori RS4 18" grafitowe to Ci te moje nawet na plac prziwieza :decayed:

kup mi ori RS4 18" grafitowe to Ci je nawet na plac prziwieza :decayed:

sprzedej , nie ciulej sie :naughty:

[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 17:37_________________________________________________

skoro już jesteśmy przy elsie, to mógłbyś podesłać jakiegoś screana i jakiś nr. kat. jak wygląda klucz do odkręcania rolki (sprzęgiełka) na alternatorze :rolleyes: :wink4

:hi:

A proszę cie bardzo. Tylko moja obsługuje do 2005.

n270096.jpg

Tomek podjedź do najbliższego mechanika i ci to odkręci w 30 sekund ( oczywiście altek wyciągnięty z auta) ja niedawno wymieniałem i Zysek w Jejkowicach odkręcił mi to za dyszkę w 30 sekund :wink4:

kup mi ori RS4 18" grafitowe to Ci je nawet na plac prziwieza :decayed:

sprzedej , nie ciulej sie :naughty:

[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 17:37_________________________________________________

skoro już jesteśmy przy elsie, to mógłbyś podesłać jakiegoś screana i jakiś nr. kat. jak wygląda klucz do odkręcania rolki (sprzęgiełka) na alternatorze :rolleyes: :wink4

A proszę cie bardzo. Tylko moja obsługuje do 2005.

n270096.jpg

Tomek podjedź do najbliższego mechanika i ci to odkręci w 30 sekund ( oczywiście altek wyciągnięty z auta) ja niedawno wymieniałem i Zysek w Jejkowicach odkręcił mi to za dyszkę w 30 sekund :wink4:

dobra zamienia sie na Twoje 16" :decayed: :decayed: :decayed:

ale na zima :polew:

Ah chopie, jo to pija piwko na lepsze spanie a Ci to do rana walą w kanał :decayed:

Ja właśnie ze szwagrem 0.7 skończyłem ( poszedł na disco ze swoją a moja jest zmierzła i nie chciała iść :kwasny: ) myślę czy nie wypić jeszcze "zimnego Lecha na sen" :mysli:

[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 22:55_________________________________________________Właśnie otworzyłem :kox:

dzien dobry w ten niedzielny poranek :)[br]Dopisany: 24 Październik 2010, 10:01_________________________________________________panowie wiecie moze gdzie w naszych okolicach naprawiaja wyswietlacze FIS'a :?:

dzien dobry w ten niedzielny poranek :)

dobry dobry :hi: :hi:

robert. jo też sieknył dwa zimne lechy i poszeł spać :decayed:[br]Dopisany: 24 Październik 2010, 10:11_________________________________________________http://www.sadistic.pl/karuzela-vt53588.htm

dzien dobry w ten niedzielny poranek :)

dobry dobry :hi: :hi:

robert. jo też sieknył dwa zimne lechy i poszeł spać :decayed:[br]Dopisany: 24 Październik 2010, 10:11_________________________________________________http://www.sadistic.pl/karuzela-vt53588.htm

Leca na wesele :naughty:

A mi już ELSA śmiga :naughty:

No to piknie :decayed:[br]Dopisany: 24 Październik 2010, 18:38_________________________________________________

panowie jak tam po weekendzie :?: :)

W robocie

Jedziesz jeszcze na saksy :?:

Będę potrzebował od Ciebie pożyczyć klucza żeby odkręcić świeczki. :wink4: