Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

A-rek

Rekomendowane odpowiedzi

panowie jak tam po weekendzie :?: :)

W robocie

Jedziesz jeszcze na saksy :?:

Będę potrzebował od Ciebie pożyczyć klucza żeby odkręcić świeczki. :wink4:

jeszcze nie jestem w domu, w srode powinienem juz byc na 100% wiec mozesz wpadac po klucz :wink4:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

OK :)[br]Dopisany: 24 Październik 2010, 18:57_________________________________________________Szlag by człowieka trafił :confused4:

http://otomoto.pl/audi-a4-C15719533.html

I ...... jestem :naughty:

:kox:

[br]Dopisany: 24 Październik 2010, 22:33_________________________________________________Tomson jebnij komórą jakieś zdjęcie tych tarcz i zapodaj na PW :wink4:

[br]Dopisany: 24 Październik 2010, 22:38_________________________________________________

panowie wiecie moze gdzie w naszych okolicach naprawiaja wyswietlacze FIS'a :?:

Arek gadałem z kumplem i podobno się nie opłaci :dontknow: ( trzeba tasiemkę mienić/przelutować - rzadko kto się tego podejmie )

jeszcze dzis do czwartku po 12h na rozgrzewke hehe[br]Dopisany: 25 Październik 2010, 12:05_________________________________________________z innej beczki... ilu calowe felgi kupic... caly czas mnie korci na 18" ale czy to na nasze drogi bedzie dobre... no i jakie ET....

:shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

Decks Wy tam jakies zawody macie w tym tenneco? kto wiecej nadgodzin w miesiacu/roku zrobi?

Trza miec zdrowie kurde :decayed:

tylko sie tam nieprzepracuj :gwizdanie:

a et masz zalezne od szerokosci felgi.. ja mam 17 szeroka 7,5 i et35 mam delikatnie schowane ze jakies ok. 1cmm moze by jeszcze weszlo.. najlepiej wez cos +/- takiego jak jak ja mam wtedy jest bezpiecznie.. jak 8calowa 18 z tym samym et znajdziesz to ona wystaje w stosunku do mojej o cwierc cala na zewnatrz wiec z tym samym et albo sie nie zmiesci albo bedzie na moje oko na styk a potem jeszcze zalezy od opony bo ja mam z rantem a na styk to potem kazdy milimetr wazny :wink4:

do tego pytanie czy masz taki sam rozstaw kol jak ja :naughty:[br]Dopisany: 25 Październik 2010, 12:37_________________________________________________poza tym jesli o mnie chodzi.. to albo rs6 albo.. rs4 ;) ja mialem kiedys jeszcze takie ala s8 ale na a4 mi sie nie podobaly :(

jak dla mnie najladniejsze do a4 b6/b7 sa rs4 ale to wiadomo... zalezy od gustow :gwizdanie:

ale jesli chcesz miec jedyne w swoim rodzaju :naughty: to na pewno zadne z tych ktore podalem :wink4:[br]Dopisany: 25 Październik 2010, 12:39_________________________________________________

:hi: przed robota

na najblizszym spocie mnie nie bedzie nieststy, sobota i niedziela po 16h bede robil

ty waryjocie :kox:

:naughty: Robert zajs wolne?

zajs uzet :decayed: ?

wzor mam taki obrany, mi sie podoba...

http://allegro.onet.pl/nowe-felgi-audi-rs6-new-18-cali-5x112-raty-i1279142669.html

no i wlasnie nie wiem jakie et wybrac bo w tych sa 35 i 45 bodajze do wyboru

a co do tenneco, zawodow nie ma, idzie zima chce zarobic na zimowki i takie tam drobne hehe

wzor mam taki obrany, mi sie podoba...

http://allegro.onet.pl/nowe-felgi-audi-rs6-new-18-cali-5x112-raty-i1279142669.html

no i wlasnie nie wiem jakie et wybrac bo w tych sa 35 i 45 bodajze do wyboru

a co do tenneco, zawodow nie ma, idzie zima chce zarobic na zimowki i takie tam drobne hehe

:good: :good: :good:[br]Dopisany: 25 Październik 2010, 13:03_________________________________________________

ja no jak sie planuje ostry weekend to i zetke sie planuje :polew: :polew: :polew:

i co w tym śmiesznego :mysli:

ty nie bierzesz np. po weselu wolnego ?

nie no .. zle dobralem ikonki :wink4:

ja biore i przed weselem i po :polew: ostatnio bylem w ... czwartek na weselu u Kuzyna ;)

tylko pytanie czy 18 czy 17... 18 kox ale czy na nasze drogi?

nie mialem nigdy 18 ale sam chce powoli zmienic... przeskok z 15 na 17 to masakra i teraz mam zimowki na 16' a letnie 17.. slyszalem ze miedzy 17 a 18cali nie ma prawie roznicy.. ale to tylko slyszalem ;) trzebaby to kiedys sprawdzic