badboy Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 no i jeszcze Howedes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Przestaniesz już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Przestaniesz już podrzistać se nie idzie :gwizdanie: dobra usz nic nie godom ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Ja Wiesiek to umi najlepiej wszystkich opierdoić [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2011, 17:23_________________________________________________ W takiej sytuacji Artur chyba na razie nie dostanie NXT'a :gwizdanie: NXT spoko ale to Twoje musza w lodówce trzimać, bo miękki to je... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 NXT spoko ale to Twoje musza w lodówce trzimać, bo miękki to je... Ale ciekawe czemu , ja to trzymam w garażu i widziałeś jakie twarde , chyba , że byłe te upaly to przeniosłem puchę do domu bo robił się miękki ... wczoraj jak szkrobałem to tą łyżeczką to jakoś to zmiękło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Badboy dzieki za wsparcie ,Robert ja tego nie ogladalem , a wiem jakie sklady graly H4mm3R masz juz plan na jutro ? Moze jak bedziesz jechal rano do B-B to bys przez SJZ przelecial ,odlalbys lyka i mi go zostawil :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 H4mm3R masz juz plan na jutro ? Moze jak bedziesz jechal rano do B-B to bys przez SJZ przelecial ,odlalbys lyka i mi go zostawil :gwizdanie: dam Ci jutro znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Ja Wiesiek to umi najlepiej wszystkich opierdoić Eeeee tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Ale się synki podnieciły Łokrutnie , a w sumie to przecież rezerwa z DE grała jaka rezerwa, Podolski, Klose to nie rezerwa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 widza nowy avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 widza nowy avatar umył wkońcu pierwszy raz auto od zakupu to i fotki zrobił :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Schweinsteiger, Gomez, Ozil, Khedira, Badstuber, Hummels, Neuer No w sumie racja , szczególnie tych podkreślonych brakowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 widza nowy avatar umył wkońcu pierwszy raz auto od zakupu to i fotki zrobił :gwizdanie: jo tyż umył i co na 2-gi dzień leje jak zwykle zresztą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Tak bywa Endrju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Robert widziałem Cie dziś na zakupach :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi