Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a nic, nic, bayern mo w mniemaniu średnio 5:0 wygrywać :decayed::tongue4:

Barca niedawno 8:0 jebnęła :cool1::decayed::tongue4:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Za chwila prawa Kirchhofa zapomnisz :gwizdanie: :cool1:

A co to jest :shocked:

Zgadzam się z Wami w 100% , 1.9 TDI to takie same dziadostwo jak 2.0 TDI i 2.5 TDI :good:

Szczególnie na pompie :naughty:

Opublikowano

Szczególnie na pompie :naughty:

No ten to już całkowite dno :gwizdanie: :decayed:

[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 23:12_________________________________________________

Za chwila prawa Kirchhofa zapomnisz :gwizdanie: :cool1:

A co to jest :shocked:

Elektryk i praw Kierchhofa nie zna ? :gwizdanie:

Opublikowano

BAU nima złe mone jo mom wrażenie że to niejedzie 2t/180ps a przyzwyczajenie 1,2t/150ps,inni mi godają że mi se to fajnie kulo hamownia i sprawdzic czy mi to moc trzymie :)

Opublikowano

m3rvin ja dano mówiłem,ze w moim 200 km byłoby ok przy obecnej masie auta ,u Ciebie to potrzeba coś koło 50 km więcej nie ma się co czarować, te auta tylko dobrze się przemieszczają :confused4:

Opublikowano

Elektryk i praw Kierchhofa nie zna ? :gwizdanie:

A kto to jest elektryk :cool1:

Opublikowano
  • Autor

nawet 205 pływa

bzdura, ten sezon przejezdziłem na 215 i ani razu nie poczułem abym pływał w koleinach (w zeszłym sezonie było 225 i auto pływało)

W niektórych nie da się , niektórzy twierdzą , że po prostu niektóre ( początkowe wersje EDC 15 nie obsługiwały takiej funkcji ) , ja znowu gdzieś czytałem ( bodajże na "Masters Tuning" ) , że gdy nie można odczytać tam przebiegu ktoś tam już mieszał ( moim zdaniem to prawda :rolleyes: )

moim również bo o tym słyszałem

Opublikowano

nawet 205 pływa

bzdura, ten sezon przejezdziłem na 215 i ani razu nie poczułem abym pływał w koleinach (w zeszłym sezonie było 225 i auto pływało)

penie pływał tylko ciut mniej Arku,różnice są jak przesiadasz się jak ja z zimowej 15 195 ,na letnią 17 225 i masz porównanie dzień po dniu na tym samym odcinku przejechaną trasę do pracy np.[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 23:21_________________________________________________to będzie podobnie jak z 235 ,a 225 [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 23:22_________________________________________________

W niektórych nie da się , niektórzy twierdzą , że po prostu niektóre ( początkowe wersje EDC 15 nie obsługiwały takiej funkcji ) , ja znowu gdzieś czytałem ( bodajże na "Masters Tuning" ) , że gdy nie można odczytać tam przebiegu ktoś tam już mieszał ( moim zdaniem to prawda :rolleyes: )

teraz pytanie,która wersja jest prawdziwa ,i która ma większe prawdopodobieństwo wystąpienia :wink4:

Opublikowano

kurw ale zescie spamy narobili :kox:

nadrobione :hi:

co do opon to nie tylko szerokosc i profil ale i rodzaj ma znaczenie tzn nie wiem dokladnie jak to z parametrow wyczytac ale niektore sa na rogach bardziej kwadratowe a inne okragle :decayed: moze to i od naciagu zalezy ale ja mialem kiedys na tych samych felgach 2rodzaje opon225 i jedne lepiej plynniej a drugie gorzej jezdzily w koleinach (gorzej te na ktore jak sie patrzylo z boku byly kwadratowe z brzegu :decayed: )

na pewno naciagnieta opona na szerokiej feldze tez bedzie okragla z brzegu :P

Arek ja mam jednego kumpla w pracy ktory twierdzi ze 205 to jest dziadostwo bo z takim laczem nie da sie jezdzic :decayed:

przewracam tylko oczami wtedy :rolleyes: i sie wylaczam i sie zastanawiam tylko czy czasem jeszcze rozstaw kol w aucie moze miec znaczenie :mysli:

Opublikowano
  • Autor

nawet 205 pływa

penie pływał tylko ciut mniej Arku

wiem że trudno w to uwieżyć ale naprawde na 215 nie ma żadnego pływania w koleinach (mogę pożyczyć swoje 215 niedowiarkom), a na 225 pływanie jest (stwierdzone na tych samych drogach)

Opublikowano

W koleinach każda pływa ,jedna więcej druga mniej, czytaj szerokość ma znaczenie.

Opublikowano

U mnie 205 pływa podobnie ( troszkę może mniej niż 235 ) ... Arek Ty miałeś 215/35 , opona tam była grubości "gumy grubskiej" :kox: więc i pływać bardzo nie miało co ... wiadomo , że m.in. im większy "balon" tym bardziej pływa

Według mnie sterownik EDC 15 po prostu blokuje dostęp do niego jak ktoś tam coś kombinował :wink4:

Opublikowano

Może powiedzmy tak, auto nie pływa tylko ciąga go w koleinach.

Opublikowano

Może powiedzmy tak, auto nie pływa tylko ciąga go w koleinach.

:good:

U mnie i 205/55R16 i 235/45R17 ciąga po koleinach :decayed:

Opublikowano
  • Autor

U mnie 205 pływa podobnie ( troszkę może mniej niż 235 ) ... Arek Ty miałeś 215/35 , opona tam była grubości "gumy grubskiej" :kox: więc i pływać bardzo nie miało co ... wiadomo , że m.in. im większy "balon" tym bardziej pływa

to czemu mi 195/65 nie pływa :mysli:

Według mnie sterownik EDC 15 po prostu blokuje dostęp do niego jak ktoś tam coś kombinował :wink4:

Krzysiek (Chris) o tym mi mówił

ps: Chris przed wczoraj sprawdzał Else i wszystkie naprawy robione u niego są w Elsie widocznie więc i również w salonie Audi :naughty:

Opublikowano

to czemu mi 195/65 nie pływa :mysli:

Powiem Ci , że jak miałem na "15 dokładnie taki rozmiar opon też nic nie pływało , na "16 205 już to czuć ... nie wiem czemu tak jest :mysli:

[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 23:51_________________________________________________Dobra spadam spać

Nara :hi:

Opublikowano

Nara :hi:

Opublikowano
  • Autor

ja też spadam, kolejny dzień z rzędu pękłą butelka Krupnika :rolleyes:

Opublikowano

ja też spadam, kolejny dzień z rzędu pękłą butelka Krupnika :rolleyes:

Wyrabiasz się :decayed:

Narka

Opublikowano
:) :)[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2011, 00:20_________________________________________________a takie bylyby felgi ..