wiesiek3d Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 W porządalu ale zapiąłem sobie L4 na to konto
A-rek Opublikowano 28 Września 2011 Autor Opublikowano 28 Września 2011 widzieliście to :?: http://allegro.pl/za-darmo-wynajme-studentom-piekny-dom-zabierzow-i1840240683.html myślałem że to jakieś jaja, a się okazało.... http://www.dziennikpolski24.pl/pl/aktualnosci/kraj/1021371-w-sidlach-li
seves Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 widzieliście to :?: http://allegro.pl/za-darmo-wynajme-studentom-piekny-dom-zabierzow-i1840240683.html myślałem że to jakieś jaja, a się okazało.... http://www.dziennikpolski24.pl/pl/aktualnosci/kraj/1021371-w-sidlach-li o kur a ja bylem pewien ze mu babcia z wnuczkiem nie placa i chce sie ich po prostu ze swojej chalpy pozbyc[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 21:45_________________________________________________ wymiatacz [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 21:50_________________________________________________zbieram sie Pany bo cos za malo spie od kilku dni
Arturoo Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 No Pany żałujcie,że Was nie było w Nałężu
danielom Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 ja tymczasem poszylem fotel marny ze mnie krawiec ale wyszlo za***iście, jednak inzynieriowie przemysleli sprawe... gorzej z plastikami mocujacymi :kwasny:
wiesiek3d Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 No Pany żałujcie,że Was nie było w Nałężu Nawet wiem dlaczego , bo żarcie było, bez tego to nędza a nie spot co nie :gwizdanie: ja tymczasem poszylem fotel marny ze mnie krawiec ale wyszlo za***iście, jednak inzynieriowie przemysleli sprawe... gorzej z plastikami mocujacymi :kwasny: Trza było w Elsie obejrzeć to byś plastików nie rozwalił
H4mm3R Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 No Pany żałujcie,że Was nie było w Nałężu Właśnie [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 08:41_________________________________________________ No Pany żałujcie,że Was nie było w Nałężu Nawet wiem dlaczego , bo żarcie było, bez tego to nędza a nie spot co nie :gwizdanie: Tak jakbyś zgodł :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 08:42_________________________________________________ :hi:
danielom Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 ja tymczasem poszylem fotel marny ze mnie krawiec ale wyszlo za***iście, jednak inzynieriowie przemysleli sprawe... gorzej z plastikami mocujacymi :kwasny: Trza było w Elsie obejrzeć to byś plastików nie rozwalił Znalazłem wszystko w Elsie Mimo to, zaczepy sa za***iście delikatne.
wiesiek3d Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Tak jakbyś zgodł :gwizdanie: To likwidujemy spoty w rybolu nie bydziesz musioł 30 km jechać pogodać se z nami :polew: No to Artur teraz będzie wiedział do czego służy Q i kto tym jeździ ...................bauery
H4mm3R Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Tak jakbyś zgodł :gwizdanie: To likwidujemy spoty w rybolu nie bydziesz musioł 30 km jechać pogodać se z nami Jo wiem że by Ci to pasowało, zaś 40zł więcej w kapsie zostanie co miesiąc :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Tak jakbyś zgodł :gwizdanie: To likwidujemy spoty w rybolu nie bydziesz musioł 30 km jechać pogodać se z nami Jo wiem że by Ci to pasowało, zaś 40zł więcej w kapsie zostanie co miesiąc :gwizdanie: A jak Artur był ale po tym filmie zniknął bez odpisania, toś Go załatwił psychicznie :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 No Pany żałujcie,że Was nie było w Nałężu Nawet wiem dlaczego , bo żarcie było, bez tego to nędza a nie spot co nie :gwizdanie: :gwizdanie: widzę ,że do Ciebie w końcu też doszło nic na siłę ,ja po prostu proponowałem byśmy w kilka osób zajechali Tomek i Andrzej jeżdżą -zapytajcie ich bo ja mogę nie być obiektywny
H4mm3R Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Tak jakbyś zgodł :gwizdanie: To likwidujemy spoty w rybolu nie bydziesz musioł 30 km jechać pogodać se z nami Jo wiem że by Ci to pasowało, zaś 40zł więcej w kapsie zostanie co miesiąc :gwizdanie: A jak Artur był ale po tym filmie zniknął bez odpisania, toś Go załatwił psychicznie :gwizdanie: Artur mo dzisio stresujący dzień :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 :polew: No to Artur teraz będzie wiedział do czego służy Q i kto tym jeździ ...................bauery nie takie rzeczy quatterkiem robiłem :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 09:19_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew:
wiesiek3d Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 No Pany żałujcie,że Was nie było w Nałężu Nawet wiem dlaczego , bo żarcie było, bez tego to nędza a nie spot co nie :gwizdanie: :gwizdanie: widzę ,że do Ciebie w końcu też doszło nic na siłę ,ja po prostu proponowałem byśmy w kilka osób zajechali Tomek i Andrzej jeżdżą -zapytajcie ich bo ja mogę nie być obiektywny Powiem tak ,a mnie to wali w cycki co gdzie i jak
danielom Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Coś Wiesiu Ci te L4 nie sluzy ni uja...
Arturoo Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Tak jakbyś zgodł :gwizdanie: To likwidujemy spoty w rybolu nie bydziesz musioł 30 km jechać pogodać se z nami Jo wiem że by Ci to pasowało, zaś 40zł więcej w kapsie zostanie co miesiąc :gwizdanie: A jak Artur był ale po tym filmie zniknął bez odpisania, toś Go załatwił psychicznie :gwizdanie: Artur mo dzisio stresujący dzień :gwizdanie: mam nadzieję ,że po południu zadzwonią [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 09:23_________________________________________________ Coś Wiesiu Ci te L4 nie sluzy ni uja... :decayed:
wiesiek3d Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Coś Wiesiu Ci te L4 nie sluzy ni uja... Służy, służy dobrze mi
Arturoo Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 To likwidujemy spoty w rybolu nie bydziesz musioł 30 km jechać pogodać se z nami przejechałbyś takie kilometry by H4mm3R'a zobaczyć i se znim pogadać [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 09:30_________________________________________________widzisz ,a on jedzie
Rekomendowane odpowiedzi