wiesiek3d Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 napinka musi być wtedy strony lecą Eeee tam lecą, następny spot robimy gdzieś w pizzeri bo Artur lubi pizzę
A-rek Opublikowano 29 Września 2011 Autor Opublikowano 29 Września 2011 a ja myślałem że Artur lubi mięsiwo to co spot u Hajdy
wiesiek3d Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 a ja myślałem że Artur lubi mięsiwo No właśnie [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 21:15_________________________________________________Spadam narka
m3rvin Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 a ja myślałem że Artur lubi mięsiwo No właśnie [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 21:15_________________________________________________Spadam narka idź idź rumcajsie
seves Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 a ja myślałem że Artur lubi mięsiwo No właśnie [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 21:15_________________________________________________Spadam narka 3m sie Wiesiu no wlasnie ze to dziala zauwazylem bo codziennie musze spam nadrabiac
m3rvin Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Artur żyjesz ? za dużo relanium niezdrowo
Arturoo Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 napinka musi być wtedy strony lecą Eeee tam lecą, następny spot robimy gdzieś w pizzeri bo Artur lubi pizzę mną sie nie sugeruj ,bardziej miałem na myśli Wszystkich ,a poza tym luz :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Wiesiek my jednak mamy ten sam tok myślenia I po sprawie :gwizdanie: Niektórzy więcej piszą w innych wątkach niż w naszym, no to zamykamy ten bajzel. I tak oto za pomocą żarcia likwidują się spoty Rybnickie. którzy?
A-rek Opublikowano 29 Września 2011 Autor Opublikowano 29 Września 2011 no to ja też się zbieram... jutro ostatnia szychta i do domciu, ciężki był ten tydzień po takim wolnym do zaś
Arturoo Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 a nawet jeśli to nie można :gwizdanie: przecież każdy z nas pisze z ludźmi z klubu w różnych wątkach ,spotykamy się, pijemy kawę ,czasem coś jemy -w czym problem ,na tym polega utrzymywanie kontaktów i znajomosci w dobrej komitywie nie widzę w tym nic zdrożnego
A-rek Opublikowano 29 Września 2011 Autor Opublikowano 29 Września 2011 ja również ale nie porównujmy jednych do drugich co z tego że u jednych są ogniska, u drugich dyskoteki, u nas też to musi być bo inaczej :gwizdanie:
danielom Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Ci powiem Arturze, że wyglada to tak, jakby byly szukane na siłe problemy, ja tam "swiezak" jestem jesli chodzi o spoty ale lubie przyjezdzac na nie i pogadac, i żadne tam jedzonko czy picie kawy mnie nie razi i nie przeszkadza by sie spotkac w innym miejscu, niz na parkingu malego Tesco, i tak popierdalam parenascie km zeby sie spotkac wiec co za roznica. teraz jak uruchomie autko to sie zjawie napewno. [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 22:39_________________________________________________ ja również ale nie porównujmy jednych do drugich co z tego że u jednych są ogniska, u drugich dyskoteki, u nas też to musi być bo inaczej :gwizdanie: Nic nie musi ale moze troche co innego niz stanie na parkingu? W czym jest problem? Jakos nie rozumiem, zreszta, dosyc mam zmartwień ostatnio zeby sie przejmowac czy sie spotkamy na parkingu czy pod knajpa
Arturoo Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 a pamiętacie od czego ta dyskusja wyszłą ,czy już nie :!::?:[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 22:42_________________________________________________była mowa o zimie :!::!::!::!: nie popadajmy ze skrajności w skrajność
A-rek Opublikowano 29 Września 2011 Autor Opublikowano 29 Września 2011 Nic nie musi ale moze troche co innego niz stanie na parkingu? W czym jest problem? Jakos nie rozumiem, zreszta, dosyc mam zmartwień ostatnio zeby sie przejmowac czy sie spotkamy na parkingu czy pod knajpa ale jak pare miesiecy temu chcieliśmy zorganizować ognisko albo grilla to jakoś nam to nie szło i organizacja była przesuwana z tygodnia na tydzień więc lepiej jak już stoimy na tym parkingu bo to nam najlepiej wychodzi ps: nie popadajcie w paranoje bo nie raz spot rybnicki odbywał się w jakieś knajpie, w Mc na kawce czy też jechaliśmy w odwiedziny do innego miasta na spot sąsiadów [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 22:44_________________________________________________ a pamiętacie od czego ta dyskusja wyszłą ,czy już nie :!::?: szczerze to ja już nie pamiętam
danielom Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Nic nie musi ale moze troche co innego niz stanie na parkingu? W czym jest problem? Jakos nie rozumiem, zreszta, dosyc mam zmartwień ostatnio zeby sie przejmowac czy sie spotkamy na parkingu czy pod knajpa ale jak pare miesiecy temu chcieliśmy zorganizować ognisko albo grilla to jakoś nam to nie szło i organizacja była przesuwana z tygodnia na tydzień więc lepiej jak już stoimy na tym parkingu bo to nam najlepiej wychodzi Przypomne, że wyglądało to, " Ty przywieź i zorganizuj bo mnie nie ma" . Ognisko czy grill co innego bo wymaga zaangazowania a co za problem podjechac "na gotowe" do lokalu?
A-rek Opublikowano 29 Września 2011 Autor Opublikowano 29 Września 2011 ******** wyedytowałem posta bo nie mam ochoty na kolejne przepychanki słowne....
Arturoo Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 do tego trzeba chęci Wszystkich Arku nie Twojej ,Ty nie możesz mieć pretensji do siebie ,że reszta nie potrafi się zorganizować
Rekomendowane odpowiedzi