seves Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Piotrek tel. nie odbiera wiec pewnie juz goni klekota gdzes po autobanie :good:
A-rek Opublikowano 1 Października 2011 Autor Opublikowano 1 Października 2011 zrobiłem sobie dzisiaj wycieczke do Tarnowskich, a dokładnie do Kalet, droga powrotna to była masakra, całe podwozie mam pewnie zdrachane takie ch*owe drogi mają w Bytomiu i Rudzie Śląskiej kumpel dziś miał wolne więc ja nie mam historii dla Pretora ale widzę że już Arturoo mnie uprzedził :>
Arturoo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 trzeba sobie pomagać dobrze ,że z kilku stron(kilka osób ma dojście ) jest dojście do takich info
Arturoo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 szukam sprysków mgiełkowych do mojej ,z czego(z jakiego auta) by podeszły tak p&p ?
Kuna Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 zrobiłem sobie dzisiaj wycieczke do Tarnowskich, a dokładnie do Kalet, droga powrotna to była masakra, całe podwozie mam pewnie zdrachane takie ch*owe drogi mają w Bytomiu i Rudzie Śląskiej kumpel dziś miał wolne więc ja nie mam historii dla Pretora ale widzę że już Arturoo mnie uprzedził :> Kolego to nic, najgorsze drogi to w zabrzu są :-P. A co to a4 to powiem koledze ze ja już szukam ponad pół roku i znalezienie czegoś przyzwoitego (w sedanie) graniczy z cudem. Musza kupić coś i jeździć do was na spoty ^^
Arturoo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 passat ma inne mocowani i trzeba rzeźbić [br]Dopisany: 01 Październik 2011, 19:16_________________________________________________ zrobiłem sobie dzisiaj wycieczke do Tarnowskich, a dokładnie do Kalet, droga powrotna to była masakra, całe podwozie mam pewnie zdrachane takie ch*owe drogi mają w Bytomiu i Rudzie Śląskiej kumpel dziś miał wolne więc ja nie mam historii dla Pretora ale widzę że już Arturoo mnie uprzedził :> Kolego to nic, najgorsze drogi to w zabrzu są :-P. A co to a4 to powiem koledze ze ja już szukam ponad pół roku i znalezienie czegoś przyzwoitego (w sedanie) graniczy z cudem. Musza kupić coś i jeździć do was na spoty ^^ sprzedam Ci avanta :gwizdanie:
Kuna Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 passat ma inne mocowani i trzeba rzeźbić [br]Dopisany: 01 Październik 2011, 19:16_________________________________________________ zrobiłem sobie dzisiaj wycieczke do Tarnowskich, a dokładnie do Kalet, droga powrotna to była masakra, całe podwozie mam pewnie zdrachane takie ch*owe drogi mają w Bytomiu i Rudzie Śląskiej kumpel dziś miał wolne więc ja nie mam historii dla Pretora ale widzę że już Arturoo mnie uprzedził :> Kolego to nic, najgorsze drogi to w zabrzu są :-P. A co to a4 to powiem koledze ze ja już szukam ponad pół roku i znalezienie czegoś przyzwoitego (w sedanie) graniczy z cudem. Musza kupić coś i jeździć do was na spoty ^^ sprzedam Ci avanta :gwizdanie: Byłby sedan byśmy gadali Powietrza nie lubie wozić. Ale musze przyznać że według mnie masz najładniejszy kolor a4 jaki był.
Kuna Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 zdało by się kiedyś ustawić w jastrzębiu bo widuje Cię co nieco na mieście
Arturoo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 kiedyś były próby by w czwartki się spotykać ale umarło na szczęście
Kuna Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Czemu na szczęście umarło chyba pech że umarło :-P
Arturoo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 na szczęście umarło sam jeździłem więc nuda :polew:
seves Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 zdało by się kiedyś ustawić w jastrzębiu bo widuje Cię co nieco na mieście Artur ma najszybszy samochod jaki znam :kox: :kox: widuja go wszyscy i wszedzie kiedyś były próby by w czwartki się spotykać ale umarło na szczęście ales dowalil na szczescie
Arturoo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 zdało by się kiedyś ustawić w jastrzębiu bo widuje Cię co nieco na mieście Artur ma najszybszy samochod jaki znam :kox: :kox: widuja go wszyscy i wszedzie dziwne ,że tak jest skoro to akn'em jeżdżę
A-rek Opublikowano 1 Października 2011 Autor Opublikowano 1 Października 2011 szukam sprysków mgiełkowych do mojej ,z czego(z jakiego auta) by podeszły tak p&p ? ja to rozkminiałem jakiś rok temu i z tego co wiem to p&p nie ma ja chciałem z Touran'a zaadoptować Ale musze przyznać że według mnie masz najładniejszy kolor a4 jaki był. dzięki
Arturoo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 szukam sprysków mgiełkowych do mojej ,z czego(z jakiego auta) by podeszły tak p&p ? ja to rozkminiałem jakiś rok temu i z tego co wiem to p&p nie ma ja chciałem z Touran'a zaadoptować sprawdzałeś to ?[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 21:37_________________________________________________ Ale musze przyznać że według mnie masz najładniejszy kolor a4 jaki był. dzięki jak to mówi siemian .......kolor ala Papa Smerf :>
A-rek Opublikowano 1 Października 2011 Autor Opublikowano 1 Października 2011 szukam sprysków mgiełkowych do mojej ,z czego(z jakiego auta) by podeszły tak p&p ? ja to rozkminiałem jakiś rok temu i z tego co wiem to p&p nie ma ja chciałem z Touran'a zaadoptować sprawdzałeś to ? nie pamiętam do końca w czym był problem ale chyba z mocowaniem albo wielkością dysz
Arturoo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 coś bym porobił zanim będzie -5 na dworze :gwizdanie: [br]Dopisany: 01 Październik 2011, 21:46_________________________________________________już dawno chciałem to zmienić ,tylko nie mogłem się do tego zabrać na spokojnie
Rekomendowane odpowiedzi