Arturoo Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 stoi rozebrana ,w poniedziałek ma przyjść nowa hydraulika do prawej głowicy
A-rek Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 znowu zakup to może by to uczcić no zaraz jadę do RTV Euro AGD :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 co będzie ? jadę zobaczyć jakie mają lustrzanki
Arturoo Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 a Wiesiek nie chciał na bazarze jakiegoś aparatu ostatnio sprzedać ?
wiesiek3d Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Ja kupiłem lustrzankę [br]Dopisany: 02 Październik 2011, 14:35_________________________________________________ a Wiesiek nie chciał na bazarze jakiegoś aparatu ostatnio sprzedać ? Zgadza się
Arturoo Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 no to ja mam Wam takie rzeczy mówić , Bosze :decayed:
wiesiek3d Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Arek jak chcesz to podpowiem Ci w tej sprawie.[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 14:39_________________________________________________ no to ja mam Wam takie rzeczy mówić , Bosze :decayed: Ja nie sprzedaję lustrzanki
A-rek Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 no właśnie to miałem napisać że Wiesiek nie sprzedawał lustrzanki :> Wiesiek mów co kupiłeś bo ja też mam swojego faworyta i jestem na 99% przekonany
tolek85 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 siemano Rybik zobaczcie, jaka nowa wypasiona fura pojawiła się na forum!! http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=223976.0
wiesiek3d Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 no właśnie to miałem napisać że Wiesiek nie sprzedawał lustrzanki :> Wiesiek mów co kupiłeś bo ja też mam swojego faworyta i jestem na 99% przekonany Ile kasy ,bo to od tego zależy, no i nie SONY
Arturoo Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Arek jak chcesz to podpowiem Ci w tej sprawie.[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 14:39_________________________________________________ no to ja mam Wam takie rzeczy mówić , Bosze :decayed: Ja nie sprzedaję lustrzanki no dobra ,tylko pamiętałem ,ze jakiś aparat wystawiałeś
Polko_V Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 :hi: po robocie...i od razu ripostuje (bo zara robert. by mi zapial co tak dlugo) w domu juz bylem o 10
wiesiek3d Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 siemano Rybik zobaczcie, jaka nowa wypasiona fura pojawiła się na forum!! http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=223976.0 Znamy ,znamy
Arturoo Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 no ,szybka ta jego B6'tka jest :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 no ,szybka ta jego B6'tka jest :gwizdanie: no nie taka szybka :gwizdanie: ile on już ją ma, a dopiero teraz wątek się pojawił
seves Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 dzieki Synki za komentarze dzis mi w koncu Tolek zalozyl watek bo jakos sie wieki za to zabieralem i zawsze sie cos wazniejszego znalazlo :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 dzieki Synki za komentarze dzis mi w koncu Tolek zalozyl watek bo jakos sie wieki za to zabieralem i zawsze sie cos wazniejszego znalazlo :gwizdanie: Ni ma czasu na pierdoły, trza śmigać póki pogoda, no nie [br]Dopisany: 02 Październik 2011, 15:01_________________________________________________Ida synki na spacer z połowicą :gwizdanie: Później zaglądnę tutaj.
Arturoo Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 no ,szybka ta jego B6'tka jest :gwizdanie: no nie taka szybka :gwizdanie: ile on już ją ma, a dopiero teraz wątek się pojawił Ja o czymsik zgoła innym :gwizdanie:
Pretor Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Jeden dzień nie miałem dostępu do netu i pół godziny musiałem nadrabiać czytanie . Dzięki Artur za sprawdzenie tej B6. Więc w marcu 2009 miała 184k km. Przy 160k km miała wymieniony rozrząd i alternator. Była też wymieniana tylna szyba w ASO. Ciekawe ile przez te dwa i pół roku mógł ktoś nakręcić .
Rekomendowane odpowiedzi