Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko jedno, B5 nie miało dobrych hebli :gwizdanie:

No bo w w B6 były takie same :tongue4: i patrzę w ETKe i B7 też :naughty:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak będzie zima to ich przesunę gdzieś na skrzyżowaniu :przebiegly: bokiem :gwizdanie:

Tak to zrób http://moto.wp.pl/kat,121,title,Wyprzedzanie-przed-radiowozem,wid,13856436,wiadomosc.html?ticaid=1d23b&_ticrsn=3 :naughty::decayed:[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 11:45_________________________________________________

Wszystko jedno, B5 nie miało dobrych hebli :gwizdanie:

No bo w w B6 były takie same :tongue4:

Jak były skoro B5 było przed B6 :facepalm: ale do B6 jest więcej możliwości zapodania czegoś większego :naughty:

Opublikowano

Jak były skoro B5 było przed B6 :facepalm: ale do B6 jest więcej możliwości zapodania czegoś większego :naughty:

No jak co B6 i B7 doszły tylko większe tarcze w wyższych modelach a standard miał takie jak B5

:facepalm: :facepalm: :facepalm:

Opublikowano

No jak co B6 i B7 doszły tylko większe tarcze w wyższych modelach a standard miał takie jak B5

Standard czyli? w 2.5TDI w B5 był przód 288mm a w B6 i B7 był 312mm (tył też był inny).

Opublikowano

Standard czyli? w 2.5TDI w B5 był przód 288mm a w B6 i B7 był 312mm (tył też był inny).

OK

Opublikowano

312 ceramiczne ATE :good: ,moge polecic ,w miare hamuja ,a felgi czysciutkie[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 10:59_________________________________________________Na tyle bedzie ferodo ds z trw

to na przod teraz musisz 320 wrzucic tyl bedzesz mial 255/269/288 ?

256

:hi: :hi:

na wybory trzeba isc ale na kogo glosowac?

na mniejsze zło.

http://www.pozycja69.com.pl/ :good:

:good:

Z ciekawostek takich optymistycznych to przyjdzie mi z pomorza zestawik hebelków z S4 na tył :decayed::kox:

Ty weź się już z siemianem nie koleguj :gwizdanie:

to w takim razie z Tobą by trza również zerwać kontakty bo też z heblami kombinujesz :gwizdanie:

B6'tki miały też 288 :tongue4:

Opublikowano

A że B6 jest cięższe to jeszcze większa kicha. Na pewno 288 z przodu miały B6 1.9 TDI. Ogólnie w A4 są dobre hamulce, i jest duży + że można fajnie modzić :naughty: .

Opublikowano

Z ciekawostek takich optymistycznych to przyjdzie mi z pomorza zestawik hebelków z S4 na tył :decayed::kox:

Ty weź się już z siemianem nie koleguj :gwizdanie:

to w takim razie z Tobą by trza również zerwać kontakty bo też z heblami kombinujesz :gwizdanie:

Z S4 nie mam :gwizdanie:

Opublikowano

U Ciebie Tomek też chyba były 288.

Opublikowano

a dla mnie to jedyna ocja na tył :tongue4:

:decayed: [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 12:19_________________________________________________

teraz takie na tyle będą :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 12:19_________________________________________________Pretor modzić hamulce to można fajnie od B6 wzwyż :gwizdanie:

Opublikowano

teraz takie na tyle będą :gwizdanie:

Będą w next tygodniu :wink4:

Opublikowano

Kurna Ci gliniarze H4mm3R z linku to jakieś ci.le,zamiast uciekać na pobocze to zostali na czołówce z resztą podobnie jak ten kolo z Audi ludzie to jednak w nerwowych sytuacjach panikują jak cholera.[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 12:27_________________________________________________

Szaleńcy :tongue4: .

chodzi o nasze i innych bezpieczeństwo :wink4:

Opublikowano

Kurna Ci gliniarze H4mm3R z linku to jakieś ci.le,zamiast uciekać na pobocze to zostali na czołówce z resztą podobnie jak ten kolo z Audi ludzie to jednak w nerwowych sytuacjach panikują jak cholera.

Ja bym wychamował i się schował za tira :gwizdanie:

Opublikowano

ja bym uciekal na pobocze , ich ominął i długa :decayed::evil:

Opublikowano

ja bym uciekal na pobocze , ich ominął i długa :decayed::evil:

ja Ty ja :decayed:

Opublikowano
:decayed: :decayed: :decayed:
Opublikowano

Rajdowcy :polew:

Opublikowano

Rajdowcy :polew: