Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

diman zagląda :gwizdanie: ale jak zobaczy ile do nadrobienia to poczuje się jak ja na gliwickich :polew:[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 23:09_________________________________________________Szymon sorki to było :pleasantry:

szybkie czytanko i nadrobione szukajcie tego ciepłego parkingu może w końcu wpadnę was znowu odwiedzić chodź ostatnio mało czasu na cokolwiek ;( ale idzie zima będzie więcej czasu :kox:

no i się przywitam :hi:

Hello Diman :hi:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiesiek no jo tak po robocie moze kolo 15 pasuje Ci? jak bydzie pogoda :wink4:

Jasne :good:

Drozej chca za kasowanie niz za uzywke sprawna

Jedź do Górki w Osinach, nie wiem ile chcą za używki :?:

Opublikowano

Górka :good:

Opublikowano

Jak Krycha znajdzie, co bardzo prawdopodobne to biore od niego, jesli nie to trzeba bedzie szukac.. tak czy inaczej, za bardzo to przezywam wszystko, nerwowo juz ciezko...[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 23:28_________________________________________________

Wiesiek no jo tak po robocie moze kolo 15 pasuje Ci? jak bydzie pogoda :wink4:

Jasne :good:

Drozej chca za kasowanie niz za uzywke sprawna

Jedź do Górki w Osinach, nie wiem ile chcą za używki :?:

50 dych modul, kasowanie 80-100 a nie ma pewnosci ze dobrze zrobione, to ze kontrolka zgasnie nic nie gwarantuje ;/

Opublikowano

tylko u Górki są kolejki jak w szpitalu :gwizdanie:

Opublikowano

Leca narka :hi:

Seves jutro ok 15 :evil:

Opublikowano

3 maj się , :hi:

Opublikowano

50 dych modul, kasowanie 80-100 a nie ma pewnosci ze dobrze zrobione, to ze kontrolka zgasnie nic nie gwarantuje

To można nawet samemu zrobić kablem, trzeba tylko na necie poszukać bo jest na 100 %, przepisuje się tylko bity.

Opublikowano

Leca narka :hi:

:hi:

ok Wiesiek :decayed:

Opublikowano

50 dych modul, kasowanie 80-100 a nie ma pewnosci ze dobrze zrobione, to ze kontrolka zgasnie nic nie gwarantuje

To można nawet samemu zrobić kablem, trzeba tylko na necie poszukać bo jest na 100 %, przepisuje się tylko bity.

Ja tam nie wiem, wole w to nie ingerowac, moglem kupic prawidlowy ale zajebalem sprawe, nie da sie ukryc. I tak wszystko po kolei..

Opublikowano

.......

tylko mi tam jutro grzecznie :gwizdanie:

Opublikowano

A nie wiem czemu mi sie uwidzialo 8L0 pocztaek i taki kupiłem ;/

8L... to A3 :wink4:

Opublikowano

Ja tam nie wiem, wole w to nie ingerowac, moglem kupic prawidlowy ale zajebalem sprawe, nie da sie ukryc. I tak wszystko po kolei..

Daniel nie ma sie co nerwowac.. wez na spokojnie ;)

jesli furki potrzebujesz a wiadomo pewnie tak to moze zrob najwazniejsze.. a pierdolki zostaw na potem wiadomo bez poduszki zajedziesz... moze to wiadomo glupie ale moze mniej stresu przy tym wszystkim a potem bedzie czas i wszystko pomalutku na glanc wykonczysz :evil:

:wink4:[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 23:34_________________________________________________

.......

tylko mi tam jutro grzecznie :gwizdanie:

ze pomalu? czy ze na d*py nie jechac? :evil:

:tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

8L niepotrzebne koszta przez nerwy :confused4:

Opublikowano

Wziąłem prysznic i idę spać

Narta :hi:

Opublikowano

że pomału :naughty::decayed:

Opublikowano

Wziąłem prysznic i idę spać

Narta :hi:

3maj sie Robert :hi:

Opublikowano

nareczka Roberto :hi:[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 23:39_________________________________________________cisza zamarła :gwizdanie: :gwizdanie: ,chyba też skoczę jeszcze na dymka i nyny trza będzie iść :mysli:

Opublikowano

Daniel nie ma sie co nerwowac.. wez na spokojnie ;)

jesli furki potrzebujesz a wiadomo pewnie tak to moze zrob najwazniejsze.. a pierdolki zostaw na potem wiadomo bez poduszki zajedziesz... moze to wiadomo glupie ale moze mniej stresu przy tym wszystkim a potem bedzie czas i wszystko pomalutku na glanc wykonczysz :evil:

:wink4:

Nie przejdzie mi przegladu pokolizyjnego ze swiecaca kontrolka ;/

Opublikowano

że pomału :naughty::decayed:

tak jest :beach:

:)

Daniel moze z 18L taki zespol kiedys byl Ci sie skojarzylo :decayed: 18L :tongue4: