Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi to tam lata :wink4:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mi to tam lata :wink4:

W króliczoku nie da się latać :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ja za cicho było ja :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 15 Październik 2011, 14:49_________________________________________________coś mi mówiło ,że odpisze mi ktoś w podobny sposób ,bardziej myślałam o Tomku ale widzę ,że i tak się doczekałem :wink4:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

ja za cicho było ja :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 15 Październik 2011, 14:49_________________________________________________coś mi mówiło ,że odpisze mi ktoś w podobny sposób ,bardziej myślałam o Tomku ale widzę ,że i tak się doczekałem :wink4:

:nose::grzywa:

Ok lecę na imprezę nartka chłopy :drunk::zemdlal::hi:

Opublikowano

coś dla detalistów, mówiliście o myciu felg....

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=180419

gdybym miał gdzie trzymać te wszystkie graty to trochę bym tego miał :)

Opublikowano

ja pierdziu jaki napalony :decayed:

Opublikowano

ja pierdziu jaki napalony :decayed:

Przyjedziesz na plac to też będziesz chciał :tongue4::decayed:

Opublikowano

pewnie tak :slina:

Opublikowano

Robert gdzie to dostana :blink:

IMG_4200.jpg

W Polsce niedostępne są kosmetyki tej firmy :confused4:

Kupisz to np. tu >>> http://www.gloss-it.net/16OZConcorsoGloss-idv-148-11.html

Arek szukasz dobrego zabezpieczenia lakieru na zimę ?

I taki fajny "projekcik" na dobranoc :naughty:

http://www.autopia.org/forum/click-brag/116673-2008-is250-resurrected-grey.html :wink4:

Opublikowano

:hi: :hi:

łosz Qfa...100 stron do nadrobienia :wallbash: :wallbash: nic tylko zyletka i sie ciac wzdluz zyl :shocked:

Opublikowano

:hi: :hi:

łosz Qfa...100 stron do nadrobienia :wallbash: :wallbash: nic tylko zyletka i sie ciac wzdluz zyl :shocked:

Kajś był jak Cię nie było :?: :mysli::przebiegly:

Opublikowano

łoojjj...robercie. :confused4: wszedzie i nigdzie <--czyt pod audi :blink:

a dokladniej ktos :gwizdanie: mi uszkodzil miske olejowa, a zeby to wyciagnac, to wyciagnalem caly silnik.

Rozpolowilem go na pol... wymienilm simer na wale od sprzegla, bo sie pocil, sprawdzilem dwumas i ma 3mm luzu :kox: wiec jest jak nowka :cool1: tarcza gruba, sloneczko i docisk klasa.

A po zlozeniu okazalo sie, ze nie laduje alternator... :wallbash: wrecz mam cos a'la alternator czyt <---pradnica, bo czym wyzsze obroty to lepiej ladowalo. Wymienilem regulator i laduje, ale w okolicach 14V (zastanawiam sie ile ma byc :mysli: ) ale problem nie zniknal, bo siweci dalej kontolka ladowania

pomozcie mi ;([br]Dopisany: 15 Październik 2011, 22:42_________________________________________________dodam ze padl mi aku, bo sluchalem w czasie rozbiorki radia :polew:[br]Dopisany: 15 Październik 2011, 22:43_________________________________________________a ta "szukajka" na forum to jakies nieporozumienie :wallbash:

Opublikowano

faktycznie :good:

[br]Dopisany: 16 Październik 2011, 00:44_________________________________________________

Wymienilem regulator i laduje, ale w okolicach 14V (zastanawiam sie ile ma byc :mysli: ) ale problem nie zniknal, bo siweci dalej kontolka ladowania

pomozcie mi ;([br]Dopisany: 15 Październik 2011, 22:42_________________________________________________dodam ze padl mi aku, bo sluchalem w czasie rozbiorki radia :polew:[br]Dopisany: 15 Październik 2011, 22:43_________________________________________________a ta "szukajka" na forum to jakies nieporozumienie :wallbash:

gdyby był słaby aku to piszczał by sygnalizator w liczniku i palił czerwony wykrzyknik na fisie ,podmień alternator :gwizdanie:

[br]Dopisany: 16 Październik 2011, 00:53_________________________________________________

Opublikowano

:bry::hi:[br]Dopisany: 16 Październik 2011, 10:23_________________________________________________

Wymienilem regulator i laduje, ale w okolicach 14V (zastanawiam sie ile ma byc :mysli: ) ale problem nie zniknal, bo siweci dalej kontolka ladowania

14 V to dobre napięcie ładowania , ale czemu kontrolka się świeci :mysli: Nie zapomniałeś jeszcze o jakim kabelku ( np. masy nie podpiąłeś do altka ? ) Nie grzebałeś przy rozruszniku czasem ? Musisz sprawdzić wszystkie połączenia między altkiem a aku