Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: :hi:

Nie ma żarcia i czegoś ciepłego do picia to nie ma ludzi na spocie :gwizdanie:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:bry::hi:

Robert jako forma :decayed:

Dobrze jest :good:

Opublikowano

Trza bylo przyjechac a nie marudzic, stalismy ponad godzine na tej pizgawie i w koncu pojechalismy do M'ca i nikt nie narzekal :P

Opublikowano

Byłeś :?: nie, to nie marudź :cool1:[br]Dopisany: 17 Październik 2011, 10:47_________________________________________________Następnym razem zamówimy kuchnie polową z OSP Zabełków :evil:

Opublikowano

Spoko Pany bez stresu :wink4: ,nastepnego mozna zrobic na nowej miejscowce z żarełkiem :decayed: ,postaram sie byc jak juz bedzie klekot :gwizdanie: .

Opublikowano

Spoko Pany bez stresu :wink4: ,nastepnego mozna zrobic na nowej miejscowce z żarełkiem :decayed: ,postaram sie byc jak juz bedzie klekot :gwizdanie: .

Nic się nie stało, na nowe miejsce pojedziemy jak będzie nas więcej. :good:

Opublikowano

Przeciez pod tesco parking jest pojemny :gwizdanie: , to chodzi ..........Panie Wieslawie :> o papu ,a nie miejsce na graty :tongue4:

Opublikowano

Byłeś :?: nie, to nie marudź :cool1:[br]Dopisany: 17 Październik 2011, 10:47_________________________________________________Następnym razem zamówimy kuchnie polową z OSP Zabełków :evil:

Jaaa jo akurat byda takie przepite pyski dokarmiać na spocie :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 17 Październik 2011, 11:02_________________________________________________A MC mom w Wodzisławiu, więc nie ma sensu jechać do SR :gwizdanie:

Opublikowano

Przeciez pod tesco parking jest pojemny :gwizdanie: , to chodzi ..........Panie Wieslawie :> o papu ,a nie miejsce na graty :tongue4:

No to jaki problem dla chcącego jechać coś zjeść, koledzy chcieli tylko kawy no to se pojechali.

Opublikowano

Spoko bo znowu beda emocje :wink4:

Opublikowano

A MC mom w Wodzisławiu, więc nie ma sensu jechać do SR

Tomaszu a to dla nas przyjezdzasz na spota czy dla siebie?

Ja też gonie 25km w jedna strone zeby sie spotkac i nie płacze z tego powodu.

Cholernie irytujace jest to szukanie dziury w całym, przeciez nikt nikogo nie zmusza. ehh

Opublikowano

Daniel ja też tam jezdze z powodu ludzi :wink4: (spotkać się ,poklachać) ,a żarełko lub kawusia to tak bardziej przy okazji ,tylko chodzi mi o to by nie trza marznąć na parkingu ,ja juz najmlodszy nie jestem to musze uwazac :polew:

Opublikowano

Daniel ja też tam jezdze z powodu ludzi :wink4: (spotkać się ,poklachać) ,a żarełko lub kawusia to tak bardziej przy okazji ,tylko chodzi mi o to by nie trza marznąć na parkingu ,ja juz najmlodszy nie jestem to musze uwazac :polew:

jaaaaaaaa ty mosz usz 3 z przodu

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Teraz mnie royebało :przebiegly:

Opublikowano

Tee :decayed:[br]Dopisany: 17 Październik 2011, 11:29_________________________________________________ :wink4:

Opublikowano

Arturoo daj spokoj, wczoraj staliśmy ponad godzine na parkingu i wszyscy sie trzesli wiec trza bylo na ciepla kawe skoczyc do M'ca. A wcale nie bylo najzimniej.

Opublikowano

Teraz mnie royebało :przebiegly:

mu te promieniowanie w robocie nie służy :tongue4: dlatego on woli jak je jasno i ciepło bo w nocy zaczyno świecić :polew: :polew: :polew: :polew: jak ryby z zalewu rybnickiego

:polew: :polew: :polew: :polew:

Artur jesteś wśród swoich my Cię akceptujemy jakim byś nie był

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Cholernie irytujace jest to szukanie dziury w całym, przeciez nikt nikogo nie zmusza. ehh

Dla wszystkich :cool1:

Ja nie płaczę że daleko, bo do Bielska mam 80km w jedną i jeszcze ani razu nie powiedziałem że daleko...

Chodzi o to że jest już zimno i trzeba pomyśleć nad jakimś miejsce, bo ja godz. stać na dworze nie mam zamiaru jak jest +3C, a spot w aucie> mc drive i do domu mnie nie bawii... więc jak następnym razem nie będzie jakiejś reaktywacji, to ja dziękuję :cool1:

Opublikowano

Dla wszystkich :cool1:

Ja nie płaczę że daleko, bo do Bielska mam 80km w jedną i jeszcze ani razu nie powiedziałem że daleko...

Chodzi o to że jest już zimno i trzeba pomyśleć nad jakimś miejsce, bo ja godz. stać na dworze nie mam zamiaru jak jest +3C, a spot w aucie> mc drive i do domu mnie nie bawii... więc jak następnym razem nie będzie jakiejś reaktywacji, to ja dziękuję :cool1:

i SS-man von H4mm3R wom alles wytłumaczył
Opublikowano

Krzychu :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: