wiesiek3d Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Pretor odstawilem do Bielska wlasnie klekota. porażka ;( ja bym chyba nie wytrzymał nerwowo Artur to twardziel
m3rvin Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Pretor odstawilem do Bielska wlasnie klekota. porażka ;( ja bym chyba nie wytrzymał nerwowo Artur to twardziel właściciele 2,5tdi muszą być mocni psychicznie
wiesiek3d Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Pretor odstawilem do Bielska wlasnie klekota. porażka ;( ja bym chyba nie wytrzymał nerwowo Artur to twardziel właściciele 2,5tdi muszą być mocni psychicznie Raczej finansowo
m3rvin Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Pretor odstawilem do Bielska wlasnie klekota. porażka ;( ja bym chyba nie wytrzymał nerwowo Artur to twardziel właściciele 2,5tdi muszą być mocni psychicznie Raczej finansowo swoją drogą ........
A-rek Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 koledzy znacie jakieś dobre szkoły albo prywatnych nauczycieli którzy uczą języka niemieckiego :?: szukam coś pewnego na weekendy
m3rvin Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 koledzy znacie jakieś dobre szkoły albo prywatnych nauczycieli którzy uczą języka niemieckiego :?: szukam coś pewnego na weekendy płacisz w EU :>
A-rek Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 koledzy znacie jakieś dobre szkoły albo prywatnych nauczycieli którzy uczą języka niemieckiego :?: szukam coś pewnego na weekendy płacisz w EU :> obojętnie, chodzi mi o nauki dla zaawansowanych :>
m3rvin Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 koledzy znacie jakieś dobre szkoły albo prywatnych nauczycieli którzy uczą języka niemieckiego :?: szukam coś pewnego na weekendy płacisz w EU :> obojętnie, chodzi mi o nauki dla zaawansowanych :> pamiętosz Ania on uczy niemieckiego w szkole ma i dać znać do weekendu
A-rek Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 koledzy znacie jakieś dobre szkoły albo prywatnych nauczycieli którzy uczą języka niemieckiego :?: szukam coś pewnego na weekendy płacisz w EU :> obojętnie, chodzi mi o nauki dla zaawansowanych :> pamiętosz Ania on uczy niemieckiego w szkole ma i dać znać do weekendu która Ania
m3rvin Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 koledzy znacie jakieś dobre szkoły albo prywatnych nauczycieli którzy uczą języka niemieckiego :?: szukam coś pewnego na weekendy płacisz w EU :> obojętnie, chodzi mi o nauki dla zaawansowanych :> pamiętosz Ania on uczy niemieckiego w szkole ma i dać znać do weekendu która Ania STK chyba 2005r w świerklanach spot, moja ex
A-rek Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 ten spot niestety Ani nie pamiętam ps: tak, tak panowie, kiedyś z Mervinem tak żeśmy spotowali
wrzosu Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 chlopcy[br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 21:17_________________________________________________przez zime rezanko ele szybek tyl :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 21:18_________________________________________________od razu wrzuce wiazke na grzane zice
Polko_V Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 to jednak nie sprzedajesz...wozidupy :gwizdanie:
wrzosu Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 nee, bratu pocisne za jakis zcas moze a jak nie to bede jezdzil do usranej smierci ;p
ROBERT Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Pretor odstawilem do Bielska wlasnie klekota. porażka ;( ja bym chyba nie wytrzymał nerwowo Artur to twardziel Noooo :gwizdanie: Ja bym już dawno popchnął to auto handlarzom właściciele 2,5tdi muszą być mocni psychicznie Raczej finansowo I tak i tak :polew:
wrzosu Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 :polew:[br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 22:06_________________________________________________musze sie pochwalic za ile kupilem graty na ele szybki tyl...! otoz 4sztuki drzwi kompletynych w kolor mojego samocodu wraz ze skladanymi lusterkami i wszystymi wiazkami do tegoooo. kto strzela ile dalem ?
ROBERT Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Muszą być kasiaści ale i muszą mieć mocną psychę [br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 22:10_________________________________________________ musze sie pochwalic za ile kupilem graty na ele szybki tyl...! otoz 4sztuki drzwi kompletynych w kolor mojego samocodu wraz ze skladanymi lusterkami i wszystymi wiazkami do tegoooo. kto strzela ile dalem ? 200 zł :gwizdanie:
wrzosu Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 nie no bez przesady, haha za 4x kompletne drzwi z wiazkami ?
ROBERT Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 nie no bez przesady, haha za 4x kompletne drzwi z wiazkami ? No to 500 zł Więcej za uja bym nie dał
Rekomendowane odpowiedzi