wrzosu Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 350 ;p[br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 22:17_________________________________________________tylko zlozyc wsjo zeby dzialalo potrwa kilka dobrych dni
ROBERT Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 350 ;p No to Ale zapewne trzeba też MCE zmienić jak chcesz elektryczne szyby z tyłu ?
Polko_V Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 ee tam mnie tam 2 ele stynkom :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 ee tam mnie tam 2 ele stynkom :gwizdanie: Dokładnie , z tyłu i tak nikt u mnie nie jeździ :gwizdanie: [br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 22:20_________________________________________________ hahah a co to MCE? A co odpowiada w [b5] m.in. za elektryczne szyby ? W [b6] moduł komfortu ( MCE też jest ) ale w [b5] ?
Polko_V Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 zeby mi potem tylko cykali gora,dol,gora,dol i non stop bych tyn knefel miol wcisniety...wiesniaki jedne
wrzosu Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 mozna zablokowac przeciez z pozycji najwazniejszego w aucie, haaa
ROBERT Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 A co odpowiada w [b5] m.in. za elektryczne szyby ? W [b6] moduł komfortu ( MCE też jest ) ale w [b5] ? Ponawiam pytanie
Polko_V Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 u mnie tera wazne je aby fisa wyrezac...no glownie jedna osoba sie tym bydzie zajmowala, jo raczy byda tych chlopok do bicio :bicz3: [br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 22:24_________________________________________________ mozna zablokowac przeciez z pozycji najwazniejszego w aucie, haaa wiym,tyn co swiyci na zielono w aucie co mo czerwono-biole podswietlani
wrzosu Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 A co odpowiada w [b5] m.in. za elektryczne szyby ? W [b6] moduł komfortu ( MCE też jest ) ale w [b5] ? Ponawiam pytanie wystarczy wpiac kable i hula panie
Polko_V Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 łaa...na krotko mowisz...i gasnica pod reka
ROBERT Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 wystarczy wpiac kable i hula panie Ale pod co ?
Polko_V Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 jak to po co...plus z aku, masa do ramy i hula
wrzosu Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 u mnie tera wazne je aby fisa wyrezac...no glownie jedna osoba sie tym bydzie zajmowala, jo raczy byda tych chlopok do bicio :bicz3: [br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 22:24_________________________________________________ mozna zablokowac przeciez z pozycji najwazniejszego w aucie, haaa wiym,tyn co swiyci na zielono w aucie co mo czerwono-biole podswietlani wyreza sie na bialo
ROBERT Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 jak to po co...plus z aku, masa do ramy i hula No jakby nie było tak też można :gwizdanie:
Polko_V Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 no mysla Arielu, zeb ydzie bioly ...bo tyn zielony knefel w audi to totalne nieporozumiyni
wrzosu Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 no prad masz juz w pstryczku od przednich
ROBERT Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Pany tak z innej beczki , oglądał kto z Was jakiś fajny filmik ostatnio ? Teraz mam dużo wolnego czasu i bym obejrzał jakiego dobrego horrora czy thrillera [br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 22:36_________________________________________________ no prad masz juz w pstryczku od przednich Aaaa czyli tak na byle jak to będziesz robił ( tzw. "na sztywno" )
Polko_V Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Pany tak z innej beczki , oglądał kto z Was jakiś fajny filmik ostatnio ? Teraz mam dużo wolnego czasu i bym obejrzał jakiego dobrego horrora czy thrillera co jo to zech ostatnio lookol :?: musza se przipomniec
Rekomendowane odpowiedzi