Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Arku ja ten spot 2foto 3od lewej :)

potym

Robert

The Lincoln Lawyer

Limitless

Colombiana

horrible bosses

kac vegas w Bangkoku

Prestige

Hanna

X-men 1st Class

Piraci.....

V jak Vendetta -starszy

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

leżą w tych betach do południa ,a potem trza nadganiać co do 2 w nocy nabazgrają c :naughty::wink4:

No zamiast dupić to na forum piszą :gwizdanie:

Opublikowano

Robert poczytaj co to OLED a potem pisz :cool1:

Wiem co to OLED :cool1:

OLED - organic light-emitting diode ( Organiczna dioda elektroluminescencyjna ) :decayed:

http://telewizor.eu/oled.html

http://www.chip.pl/artykuly/technika/2009/09/poznaj-tajemnice-oled-owych-ekranow ...

Opublikowano

Spadam do miasta pozałatwiać sprawy i na II do roboty :przebiegly:[br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 09:42_________________________________________________

Robert poczytaj co to OLED a potem pisz :cool1:

Wiem co to OLED :cool1:

OLED - organic light-emitting diode ( Organiczna dioda elektroluminescencyjna ) :decayed:

http://telewizor.eu/oled.html

http://www.chip.pl/artykuly/technika/2009/09/poznaj-tajemnice-oled-owych-ekranow ...

No

A podświetlenia LED są dwa typy

dla biednych - zastąpili świetlówki diodami LED

dla bogatych - LEDy podświetlające poszczególne piksele

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

No

A podświetlenia LED są dwa typy

dla biednych - zastąpili świetlówki diodami LED

dla bogatych - LEDy podświetlające poszczególne piksele

Tak tylko wątpię , żeby ktoś z nas miał ten drugi :cool1:

Wiem jak kupowałem 2 lata temu mój TV to wtedy jako jedyny TV z takim podświetleniem był SHARP AQUOS , ale zdecydowałem się na zwykłego LCD ( ale 200Hz )

Opublikowano

widzialem kiedys reportaz o takich tv oled-owych (jak jeszcze mialem cyfrowego polsata :polew: ), ale nikt nie wie jaka zywotnosc tego jest :mysli:[br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 09:53_________________________________________________robert. a napisz mi jakie tv sa takie dla biednych i dla bogatych

Opublikowano

leżą w tych betach do południa ,a potem trza nadganiać co do 2 w nocy nabazgrają c :naughty::wink4:

No zamiast dupić to na forum piszą :gwizdanie:

gynau :decayed:

Opublikowano

:decayed: :decayed:

Qrczin zaraz do roboty sie zbierac :confused4:

Opublikowano

ja jestem od 8 do18 :disgust:[br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 10:09_________________________________________________zw

Opublikowano

ja od 9-16 :polew: przeważnie

Opublikowano

ale Wy sie macie fajnie, bo macie zasieg i se "forumujecie" :naughty: a ja...zapewne jakbym do szoli wlazl to jedyne co moze odbierac to radio maryja :decayed:

Opublikowano

ale Wy sie macie fajnie, bo macie zasieg i se "forumujecie" :naughty: a ja...zapewne jakbym do szoli wlazl to jedyne co moze odbierac to radio maryja :decayed:

styknie Ci synek :P po co więcej :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 10:28_________________________________________________wydupiom z chałupy narta :evil:
Opublikowano

Bier użet'a :naughty::kox:

Opublikowano

dupia na gruba... :kox:

do wieczora :hi:

Opublikowano

dupia na gruba... :kox:

do wieczora :hi:

Nara :hi:

Szczęśliwej :good:[br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 10:38_________________________________________________

wydupiom z chałupy narta :evil:

Narta :hi:

Opublikowano

SHARP robi za***iste TV, a z budżetowych to SAMSUNG jest super choć i on robi droższe modele :wink4:

OLED na dzień dzisiejszy wypala się jak plazma i to jedyna wada, choć ma problem z bielą tak jak LCD z czernią.

Coś zjeść i do roboty :kwasny:

Robert co raz bardziej mi żal że Ty se siedzisz a ja muszę robić, już się czuję jakiś chory :gwizdanie:

Opublikowano

Nie zazdrosc tylko bierz uzeta :)

Opublikowano
:hi: