wiesiek3d Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Robert jo jom biera, zaklepane
H4mm3R Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Robert moze ty jedziesz? Ja bardzo nie , w gipsie jestem i mam L4 więc nie bardzo mogę się tak wypuszczać z chaty Taa, łapa w gipsie ale zimówki zmienić umi, a do SWD podjechać to już za daleko :gwizdanie: B5 też mają paski na szybach Bo w sedanie w [b5] są one jako antena FM , w [b5] Av anteny FM są na dachu , w [b6] tylko w szybach bocznych , na dachu są anteny ( "płetwy" GSM lub GPS (mała) ew. GSM i GPS (wielka) ) GPS masz pod deską, a na dachu antenę od GSM
Pretor Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Siemian jeździ na czerwonych światłach więc za duże ryzyko :gwizdanie: .
Polko_V Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Siemian jeździ na czerwonych światłach więc za duże ryzyko :gwizdanie: . y..yy...to nie dla mnie taki hardcore
Polko_V Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Qrde zglodnialem...ide cos zszamac
Arturoo Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Tomek i co tam w swd ciekawego było
wiesiek3d Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Qrde zglodnialem...ide cos zszamac Chopie Ty cały czas jesz mosz lokatora
Pretor Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 A jak jechałem za Tobą i siemianem to jednak przeszedł na czerwonym z premedytacją .
Polko_V Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Qrde zglodnialem...ide cos zszamac Chopie Ty cały czas jesz mosz lokatora poprostu wiekszy zoladek ale niestety mniejsze pluca <--potwierdzone rentgenem
wiesiek3d Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 A jak jechałem za Tobą i siemianem to jednak przeszedł na czerwonym z premedytacją . Norma to cysarok oni jeżdżą jak turki. [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 17:33_________________________________________________ Qrde zglodnialem...ide cos zszamac Chopie Ty cały czas jesz mosz lokatora poprostu wiekszy zoladek ale niestety mniejsze pluca <--potwierdzone rentgenem :polew: :polew:
danielom Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 chopy potrzebuje 2 zarowki dwu-włoknowe gdzie dzis dostane ?
Polko_V Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Ty sie smiej wszystko wyszlo na badaniach jak sie przyjmowalem na kopalnie 5 lat temu a bys Ty widzial moje zdziwienie a nie mowie o doktarce
Pretor Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Jak alf co ma siedem żołądków tylko kotów nie jesz .
Polko_V Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 chopy potrzebuje 2 zarowki dwu-włoknowe gdzie dzis dostane ? musialbym sprawdzic czy mam :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 17:35_________________________________________________a co Danielu...juz Ci i druga strona nie swieci :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 A jak jechałem za Tobą i siemianem to jednak przeszedł na czerwonym z premedytacją . mówisz o Żorach i tym małym przejściu w Baranowicach :gwizdanie: ale to była 23 wszystko oświetlone żywego człeka koło pasów sam wiesz ,że to miejsce jest dobrze widoczne z daleka no i było prawie 2 paki więc szkoda klocków ,a poza tym wtedy bym mu uciekł [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 17:37_________________________________________________ chopy potrzebuje 2 zarowki dwu-włoknowe gdzie dzis dostane ? na stacji paliwowej :gwizdanie:
danielom Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 tam jest fotokomorka i na predkosc reaguje czesto oswieca czerwone zeby spowolnic chopy potrzebuje 2 zarowki dwu-włoknowe gdzie dzis dostane ? musialbym sprawdzic czy mam :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 17:35_________________________________________________a co Danielu...juz Ci i druga strona nie swieci :gwizdanie: no niestety ;/ od wyciagania kompresora jak robilem klape musialem uszkodzic wlokno i nie mam teraz stopu z lampach ino na klapie ;/
wiesiek3d Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Ty sie smiej wszystko wyszlo na badaniach jak sie przyjmowalem na kopalnie 5 lat temu a bys Ty widzial moje zdziwienie a nie mowie o doktarce Ożesz
Arturoo Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 tam jest fotokomorka i na predkosc reaguje czesto oswieca czerwone zeby spowolnic no to wtedy tej fotokomórce nie wyszło :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 17:40_________________________________________________ Ty sie smiej wszystko wyszlo na badaniach jak sie przyjmowalem na kopalnie 5 lat temu a bys Ty widzial moje zdziwienie a nie mowie o doktarce Ożesz tylko nas nie zawstydź
danielom Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 dziennie mnie haltuje niepotrzebnie
Rekomendowane odpowiedzi