danielom Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Ja wczesniej napisałem wyraźnie, dla mnie nie żal wydac kilka złotych na kawe czy herbate wiec mi pasuje.
wiesiek3d Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Mam pewne zdanie na ten temat ale na razie się wstrzymam jeszcze Dajesz bądź twardy ,weź to na klatę [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 12:35_________________________________________________ Ja wczesniej napisałem wyraźnie, dla mnie nie żal wydac kilka złotych na kawe czy herbate wiec mi pasuje. No to jeden głos za. Czekamy na dalsze opinie propzycje
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Ja wczesniej napisałem wyraźnie, dla mnie nie żal wydac kilka złotych na kawe czy herbate wiec mi pasuje. [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 12:37_________________________________________________ No to jeden głos za. Czekamy na dalsze opinie propzycje Ja też jestem za ... a nawet się wstrzymam jestem za
siemian Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 czasami demokracja jest złym ustrojem... Może tutaj trzeba ostrej ręki. Zarządzić- spoty o tej i o tej tu i tu. Podoba sie to przyjezdzać nie podoba to spier... . Ci którzy naprawde chcą to przyjadą, a tym którym się nie chce to choćbyście zrobili podjazd z platków róż to i tak powiedzą że ich w dupska gryzie...
wiesiek3d Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Panowie proponujcie i piszcie, żeby był czas coś zadecydować.
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 czasami demokracja jest złym ustrojem... Może tutaj trzeba ostrej ręki. Zarządzić- spoty o tej i o tej tu i tu. Podoba sie to przyjezdzać nie podoba to spier... . Ci którzy naprawde chcą to przyjadą, a tym którym się nie chce to choćbyście zrobili podjazd z platków róż to i tak powiedzą że ich w dupska gryzie... No widzę , że każda Twoja następna odpowiedź jest coraz bardziej "yntelygentna"
wiesiek3d Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 czasami demokracja jest złym ustrojem... Może tutaj trzeba ostrej ręki. Zarządzić- spoty o tej i o tej tu i tu. Podoba sie to przyjezdzać nie podoba to spier... . Ci którzy naprawde chcą to przyjadą, a tym którym się nie chce to choćbyście zrobili podjazd z platków róż to i tak powiedzą że ich w dupska gryzie... I tutaj całkowicie się z Tobą zgadzam masz rację.
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Ja już napisałem , że moje zdanie jest takie , że robimy spoty tak jak to było cały czas ( tylko w zimę w "starym" miejscu ) , co jakiś czas można oczywiście zarezerwować miejsce w lokalu ( tak było w zeszłym roku i to nie raz ) i jakoś daliśmy rady , a tym którym nie pasuje nie przyjadą i tyle
wiesiek3d Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Ja już napisałem , że moje zdanie jest takie , że robimy spoty tak jak to było cały czas ( tylko w zimę w "starym" miejscu ) , co jakiś czas można oczywiście zarezerwować miejsce w lokalu ( tak było w zeszłym roku i to nie raz ) i jakoś daliśmy rady , a tym którym nie pasuje nie przyjadą i tyle Tak było i żyjemy
Pretor Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Nie jestem z SR i nie wiem gdzie dokładnie, ale często w jakiś większych marketach są miejscówki gdzie można usiąść i czegoś się napić lub zjeść jak ktoś chce.
wiesiek3d Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Nie jestem z SR i nie wiem gdzie dokładnie, ale często w jakiś większych marketach są miejscówki gdzie można usiąść i czegoś się napić lub zjeść jak ktoś chce. To odpada, brak miejsc i tłumy ludzi
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 A ja to tam pier.dolę , następnego spota jadę na stare miejsce i uj , najwyżej pomarznę sam
wiesiek3d Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 A ja to tam pier.dolę , następnego spota jadę na stare miejsce i uj , najwyżej pomarznę sam Cierpista :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 A to czego oczekujesz, ze np ja z poza Rybnika bede szukał u Was lokali? Ja zaproponowałem u siebie bo wiem co jest i co mozna zalatwic ale to własnie WY żeście biadolili że to nie Żorskie tylko Rybnickie spoty, w takim razie nie oczekuj propozycji od osob spoza Rybnika, skoro macie problem poza granice tego miasta wyjechać. Ja też nie wiem gdzie w Rybniku jest jakaś fajna miejscówa, gdybym był z Rybnika to na pewno bym też coś zaproponował.[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 12:58_________________________________________________ czasami demokracja jest złym ustrojem... Może tutaj trzeba ostrej ręki. Zarządzić- spoty o tej i o tej tu i tu. Podoba sie to przyjezdzać nie podoba to spier... . Ci którzy naprawde chcą to przyjadą, a tym którym się nie chce to choćbyście zrobili podjazd z platków róż to i tak powiedzą że ich w dupska gryzie... Nie no, siemian musi organizować spoty w Rybniku, tego jeszcze nie było I o dziwo mu się to udaje
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Wiesiek wpadnij też , zrobimy jaką flaszkę ( jak za "starych dobrych czasów" ) i będzie ciepło [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 13:00_________________________________________________ Nie no, siemian musi organizować spoty w Rybniku, tego jeszcze nie było I o dziwo mu się to udaje A kto powiedział , że organizuje , ja już dawno jestem takiego zdania , że komu się podoba nie przyjeżdża komu nie niech wy***rdala i tyle [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 13:01_________________________________________________Po drugie ciekawe kto się mu wypłakał , że tu zajrzał :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 A to czego oczekujesz, ze np ja z poza Rybnika bede szukał u Was lokali? Ja zaproponowałem u siebie bo wiem co jest i co mozna zalatwic ale to własnie WY żeście biadolili że to nie Żorskie tylko Rybnickie spoty, w takim razie nie oczekuj propozycji od osob spoza Rybnika, skoro macie problem poza granice tego miasta wyjechać. Ja też nie wiem gdzie w Rybniku jest jakaś fajna miejscówa, gdybym był z Rybnika to na pewno bym też coś zaproponował.[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 12:58_________________________________________________ czasami demokracja jest złym ustrojem... Może tutaj trzeba ostrej ręki. Zarządzić- spoty o tej i o tej tu i tu. Podoba sie to przyjezdzać nie podoba to spier... . Ci którzy naprawde chcą to przyjadą, a tym którym się nie chce to choćbyście zrobili podjazd z platków róż to i tak powiedzą że ich w dupska gryzie... Nie no, siemian musi organizować spoty w Rybniku, tego jeszcze nie było I o dziwo mu się to udaje Ad1 Była propozycja, nie wyraziłeś swojej opinii, lub nie znalazłem jej Ad2 To tyczy się problematyków, chyba nie doczytałeś
H4mm3R Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 A kto powiedział , że organizuje , ja już dawno jestem takiego zdania , ze komu się podoba nie przyjeżdża komu nie nie wy***rdala i tyle [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 13:01_________________________________________________Po drugie ciekawe kto się mu wypłakał , że tu zajrzał :gwizdanie: Szkoda że dopiero o tym teraz mówisz. Na pewno nie ja
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Szkoda że dopiero o tym teraz mówisz. Na pewno nie ja Sam przytaknąłeś ,temu co siemian napisał teraz zaś Ci się to nie widzi czasami demokracja jest złym ustrojem... Może tutaj trzeba ostrej ręki. Zarządzić- spoty o tej i o tej tu i tu. Podoba sie to przyjezdzać nie podoba to spier... . Ci którzy naprawde chcą to przyjadą, a tym którym się nie chce to choćbyście zrobili podjazd z platków róż to i tak powiedzą że ich w dupska gryzie...
H4mm3R Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Szkoda że dopiero o tym teraz mówisz. Na pewno nie ja Sam przytaknąłeś ,temu co siemian napisał teraz zaś Ci się to nie widzi A kiedy napisałem że siemia niema racji ? Chodzi o to że Ty musiałeś czekać na siemiana, bo sam nie masz odwagi do takich wypowiedzi.
wiesiek3d Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 No i co, czytasz czy nie [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 13:10_________________________________________________ Szkoda że dopiero o tym teraz mówisz. Na pewno nie ja Sam przytaknąłeś ,temu co siemian napisał teraz zaś Ci się to nie widzi A kiedy napisałem że siemia niema racji ? Chodzi o to że Ty musiałeś czekać na siemiana, bo sam nie masz odwagi do takich wypowiedzi. A fajnie jest tak pisać, nietrudno o taką wypowiedź ale skutki są różne [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 13:12_________________________________________________Nie chodzi o to by się kłócić , chyba mam rację co :?:
Rekomendowane odpowiedzi