ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 a zgiac go do polowy umie w tej chwili pier**l , najwyżej do gipsu pójdzie :gwizdanie:
badboy Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 i CI bije na dekel z latexami :decayed: no muszę tej whisky z colą wypróbować , jak tobie pomogło to może i mi pomoże fajnie żeś się przyznoł ale nie wiem czy to Twojej głupocie do rady
A-rek Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 aaa...powiem szczerze...mnie od tych przeciagow w robocie ostatkami sil ciagne bo mnie tak je.bie w okolicach nerek i korzonek ze masakra jeeszcze z tydzien i chyba planowane dlugie L4 sie szykuje ja właśnie od dziś jestem na L4 :> do końca miesiąca no to się macie fajnie, ja na takie coś nie mogę sobie pozwolić a zgiac go do polowy umie w tej chwili kaj wy ciśniecie te palce :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Robert ta ścierka w all4auto jest w promocji za 24zł, ja już zamówiłem Ja ostatnio w Auchanie kupiłem taką samą co miałem przedtem z K2 ( pomarańczowa ) , wg. jest dobra a 17 zł kosztuje
Polko_V Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 a zgiac go do polowy umie w tej chwili pieprz , najwyżej do gipsu pójdzie :gwizdanie: i z takim dlugim f*ck you bede chodzil
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 kaj wy ciśniecie te palce :gwizdanie: :gwizdanie:
badboy Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 aaa...powiem szczerze...mnie od tych przeciagow w robocie ostatkami sil ciagne bo mnie tak je.bie w okolicach nerek i korzonek ze masakra jeeszcze z tydzien i chyba planowane dlugie L4 sie szykuje ja właśnie od dziś jestem na L4 :> do końca miesiąca no to się macie fajnie, ja na takie coś nie mogę sobie pozwolić a zgiac go do polowy umie w tej chwili kaj wy ciśniecie te palce :gwizdanie: sądząc po preferencjach roberta, każdy sobie może wyobrazić kaj on swój palec cisssssss :decayed:
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 i z takim dlugim f*ck you bede chodzil :polew: f*ck You i wskazujący są oba w gipsie ( jednego do gipsu nie dają , najmniej dwa )
Polko_V Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 :decayed: no to panowie dobijajcie do 2000 a ja sie juz zegnam do roboty czas
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 sądząc po preferencjach roberta, każdy sobie może wyobrazić kaj on swój palec cisssssss :decayed: [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 21:50_________________________________________________ do roboty czas Nara Szczęśliwej
badboy Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 i z takim dlugim f*ck you bede chodzil :polew: f*ck You i wskazujący są oba w gipsie ( jednego do gipsu nie dają , najmniej dwa ) a tak narzekają na polską służbę zdrowia
Polko_V Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 dobrano Wam sądząc po preferencjach roberta, każdy sobie może wyobrazić kaj on swój palec cisssssss :decayed: [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 21:50_________________________________________________ do roboty czas Nara Szczęśliwej i Bog zaplac
badboy Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 sądząc po preferencjach roberta, każdy sobie może wyobrazić kaj on swój palec cisssssss :decayed: [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 21:50_________________________________________________ do roboty czas Nara Szczęśliwej robert to Ty miołes klękać na kolana a latexu nie bydzie bo chcesz se go z głowy wybić
blant88 Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 panowie nie wiecie gdzie można dać auto żeby wyczyścili mi tapicerkę :?:
badboy Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Ida dać w płuco jo też pierdolna se
A-rek Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 sądząc po preferencjach roberta, każdy sobie może wyobrazić kaj on swój palec cisssssss :decayed: :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 panowie nie wiecie gdzie można dać auto żeby wyczyścili mi tapicerkę :?: Robertowi
badboy Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 sądząc po preferencjach roberta, każdy sobie może wyobrazić kaj on swój palec cisssssss :decayed: :gwizdanie: haha widza robert pracował ostro, bo otwór zacny :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi