Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pierdziele

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

sie gra sie ma :decayed: :decayed: :decayed:

Tak w ogole :hi: :hi: :hi:

Seves co do ograniczników to myśle że może być to związane z krajem przeznaczenia opony.

Ostatnio czytałem że czesi wprowadzili obowiązek jazdy na zimówkach a minimalny bierznik ma mieć własnie 4mm. U nas jest jakos 1,6...

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja pierdziele

o urwa :shocked:

dopiero teraz kliknalem ten Wasz taniec :polew: :polew: :polew: :polew:

za***iste :good:[br]Dopisany: 20 Listopad 2011, 23:53_________________________________________________

Tak w ogole :hi: :hi: :hi:

Seves co do ograniczników to myśle że może być to związane z krajem przeznaczenia opony.

Ostatnio czytałem że czesi wprowadzili obowiązek jazdy na zimówkach a minimalny bierznik ma mieć własnie 4mm. U nas jest jakos 1,6...

no dokladnie w Niemczech od dawna jest obowiazek jezdzenia w okresie zimowym na zimowkach i tez maja ograniczenia odnosnie wys bieznika :wink4: [br]Dopisany: 20 Listopad 2011, 23:55_________________________________________________w ogole widzialem gdzies nieocenzurowana wersje Waszego tanca :naughty:

http://www.internetshouldbeillegal.com/

:decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

w ogole widzialem gdzies nieocenzurowana wersje Waszego tanca :naughty:

ja tam nie wnikam co Cie podnieca :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

...choć to w sumie wiele wyjaśnia :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 20 Listopad 2011, 23:58_________________________________________________seves :wink4:

hello Cabrio jak tam kupiles juz jakas maszynke? :decayed:

bo szczerze Ci powiem ze na przyszly sezon planuje cos wiekszego :kox:

wiec moja bedzie do oddania :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 00:19_________________________________________________

...choć to w sumie wiele wyjaśnia :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Siemian tego watku nie chcesz ciagnac :naughty:

a jesli jednak to akurat w tym temacie Magda duzo wie :gwizdanie:

:decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 20 Listopad 2011, 23:58_________________________________________________seves :wink4:

hello Cabrio jak tam kupiles juz jakas maszynke? :decayed:

bo szczerze Ci powiem ze na przyszly sezon planuje cos wiekszego :kox:

wiec moja bedzie do oddania :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 00:19_________________________________________________

Siemian tego watku nie chcesz ciagnac :naughty:

a jesli jednak to akurat w tym temacie Magda duzo wie :gwizdanie:

:decayed: :decayed: :decayed:

oj grabisz sobie synek :decayed:

Opublikowano

nagrabie jak Ci zaczne podpowiadac od czego masz zaczac :polew:

ale tu pozostawie Cie Twojej intuicji i juz nic wiecej nie pisze :tongue4:

3maj sie Siemian spadam spac :hi:

i do spisania :wink4:

narka Cabrio :hi:

Opublikowano

nagrabie jak Ci zaczne podpowiadac od czego masz zaczac :polew:

ale tu pozostawie Cie Twojej intuicji i juz nic wiecej nie pisze :tongue4:

3maj sie Siemian spadam spac :hi:

i do spisania :wink4:

narka Cabrio :hi:

oj seves seves nie mam słow do Ciebie... :decayed: :decayed: :decayed: idz już lepiej spać... :decayed: :decayed: :decayed:

Narka ja też spadam :wink4:

Opublikowano
:hi: Seves :> a co do maszynki to na wiosnę pogadamy :wink4: Może do tego czasu już wygram w lotto :gwizdanie: :kox: Z chęcią bym ją kupił od Ciebie :wink4:-wszystko zależy od ceny i funduszy w portfelu :wink4:
Opublikowano

Panowie a co do tej Sękatej to kto idzie bo widze że jakaś mała organizacja jest była gadka i sie skończyła :kwasny:

Robert bo jedynie co widać to ty coś tam zamawiałeś jaka jest jak narazie lista :?:

Listy nie ma , kto będzie chciał to pójdzie , jest gdzieś góra 10-12 miejsc :wink4:

Na razie zdeklarował się Wiesiek , Arek i ja ( myślę , że wszyscy z w.w. będą ze swoimi żonkami ) , więc zostałoby 4-6 miejsc :wink4:

Opublikowano

:hi: Robson :wink4:[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 00:53_________________________________________________Nie wiem o co cho z Sękatą -musiałbym spam nadrobić :tongue4:[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 00:54_________________________________________________

tylko na chwilke...musialem se pakiet internetowy kupic :tongue4:

http://www.opony.com/parametry-opony/kleber-krisalp-hp-2-195-65r15-91-t ja ma te :gwizdanie:

Grzes a jo na takich jeżdża-ino 205\55\16 http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=2516435 i śmiało mogę wszystkim polecic :wink4:[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 01:14_________________________________________________

Ja też mam Klebery :decayed:

Jezdzicie Audi a Wciepujecie kleberki???? :evil: :evil: :evil: :evil:[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 01:19_________________________________________________

[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 01:28_________________________________________________browar się skończył-trza iść spać[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 01:32_________________________________________________

Zimówki do ogranicznika :shocked: mają mieć min 3mm, letnie do ogranicznika to jeszcze rozumię.

W zimówkach z tego co mi się wydaje ogranicznik jest "wyżej" niż w letnich :mysli:

to akurat jest oczywiste [br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 01:35_________________________________________________kórwa ida lygać bo za chwila władcą postów zostana :polew::evil: trocha żech tego spamu nayeboł :decayed:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano

hello :hi:

no Cabrio widza zes niezle spam nadrobil :tongue4:

Hammer sprzedajesz popielniczki/popielniczka? :decayed:[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 09:42_________________________________________________

Arturo a jak Ci tam furka smiga? bo z tego co slysze... czytam :D zapierd...ala ciagle :kox:

:tongue4:

Opublikowano

No z tym zapier..laniem to różnie bywa ,stoi w bielsku ,znowu rozbierają klekota :wink4:.

Opublikowano

No z tym zapier..laniem to różnie bywa ,stoi w bielsku ,znowu rozbierają klekota :wink4:.

Eeee znowu :?: co jest grane przecież śmigał :?: :kwasny:

Idę dalej malował.

Opublikowano

Właśnie nie śmigał :confused4:.

Przemieszczał się -to jest lepsze określenie .

Opublikowano

Tomek sorry za pomyłkę z oponami ja też mam 2 znaczniki zużycia na oponach :shocked:

I nie mam Kleberów tylko Fuldy jak zimowe tak letnie, pomyliło mi się :embarrassed:

Opublikowano
:bry::hi: