seves Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 No z tym zapier..laniem to różnie bywa ,stoi w bielsku ,znowu rozbierają klekota . kurde ale mam nadz ze tym razem z zadna kasa sie to juz nie wiaze obys go w koncu odebral i byl jak nowy [br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 12:07_________________________________________________ Tomek sorry za pomyłkę z oponami ja też mam 2 znaczniki zużycia na oponach I nie mam Kleberów tylko Fuldy jak zimowe tak letnie, pomyliło mi się serio w wiekszosci sa 2 znaczniki, ja przynajmniej w kazdych do tej pory mialem 2 no Wiesiek fulby to inno bajka niby zwyklo firma ale np kristall montero to jedne z najlepszych na jakich jezdzilem i jak byly juz prawie lyse tzn mialy po ok 3-4mm dalej sie niezle kopaly :> montero1 i montero2 to ten sam bieznik a w tym roku wymyslili montero3 i juz jest inna tej nie znam
cabriofan Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 [br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 12:38_________________________________________________ Tomek sorry za pomyłkę z oponami ja też mam 2 znaczniki zużycia na oponach I nie mam Kleberów tylko Fuldy jak zimowe tak letnie, pomyliło mi się Na lato też mam 2 fuldy-carat exellero ZR i 2 Dunlopy[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 12:41_________________________________________________ Właśnie nie śmigał . Przemieszczał się -to jest lepsze określenie . Arturo a koszty????? Na pewno masakryczne -Toż Ty chyba więcej za naprawa Wyłożyłeś niż ja zapłaciłem za swojego :gwizdanie: Dali Ci przynajmniej wóz zastępczy,nie wspominając o zadośćuczynieniu za straty moralne
seves Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 [br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 12:38_________________________________________________ Tomek sorry za pomyłkę z oponami ja też mam 2 znaczniki zużycia na oponach I nie mam Kleberów tylko Fuldy jak zimowe tak letnie, pomyliło mi się Na lato też mam 2 fuldy-carat exellero ZR i 2 Dunlopy[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 12:41_________________________________________________ Właśnie nie śmigał . Przemieszczał się -to jest lepsze określenie . Arturo a koszty????? Na pewno masakryczne -Toż Ty chyba więcej za naprawa Wyłożyłeś niż ja zapłaciłem za swojego :gwizdanie: cabrio kiedy zrobisz porzadna fote bo na tej w linku pod wypowiedzia masz jeszcze 2różne fele a co do wydatków to Arturo jeszcze chwila i dogoni SRB tak sie zastanawiam czy to nie o jakis zakład czasem nie idzie :gwizdanie: :kox:
cabriofan Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Ciekawe,ciekawe na pewno zakład o Stock-a i golonko [br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 13:36_________________________________________________Seves bo ta fota to obraz całoroczny auta-przód to letni design,a tył to moje zimówki Tam to nie tylko 2 fele ale jeszcze 2 wozy :gwizdanie: :>
Arturoo Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 No z tym zapier..laniem to różnie bywa ,stoi w bielsku ,znowu rozbierają klekota . kurde ale mam nadz ze tym razem z zadna kasa sie to juz nie wiaze obys go w koncu odebral i byl jak nowy zobaczymy :gwizdanie: ,chyba zacznę się brać za du.y tym ,którzy do tej pory przy nim grzebali Arturo a koszty????? Na pewno masakryczne -Toż Ty chyba więcej za naprawa Wyłożyłeś niż ja zapłaciłem za swojego :gwizdanie: Dali Ci przynajmniej wóz zastępczy,nie wspominając o zadośćuczynieniu za straty moralne :polew: :polew: :polew: dobre a co do wydatków to Arturo jeszcze chwila i dogoni SRB no jeszcze trochę zostało mi do Andrzeja
seves Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Arturo a co Ci teraz przy nim kopia? cos poprawiaja czy cos nowego wyszlo? jak chcesz to dzwon podjedziemy do mojego majstra to Ci ew podpowie czy powie co i jak i za ile tylko wtedy trzeba byc uczciwym i wszystko co bylo i co kto robil sobie przypomniec
miron78 Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=231098.new#new
Arturoo Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Arturo a co Ci teraz przy nim kopia? cos poprawiaja czy cos nowego wyszlo? czekam na oficjalną wersję [br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 16:37_________________________________________________rozebrali rozrząd i głowice na części i składają od nowa ,wg blokad ,a nie cech porobionych [br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 16:40_________________________________________________ jak się okaże ,że ktoś źle poskładał to wiem kto za to będzie płacił :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Hammer sprzedajesz popielniczki/popielniczka? No mam dwie na sprzedaż, a nawet w sumie trzy
Pretor Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Arturo a co Ci teraz przy nim kopia? cos poprawiaja czy cos nowego wyszlo? czekam na oficjalną wersję [br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 16:37_________________________________________________rozebrali rozrząd i głowice na części i składają od nowa ,wg blokad ,a nie cech porobionych [br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 16:40_________________________________________________ jak się okaże ,że ktoś źle poskładał to wiem kto za to będzie płacił :gwizdanie: Świętemu nerwy by puściły.
A-rek Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Opublikowano 21 Listopada 2011 Eeeeee to tylko Nokian, reszta tego nie ma :gwizdanie: zdarzają się inne marki z podwójnymi ogranicznikami, tak jak H4mm3R mówi ps: dziś uzupełnie pierwszy post
wiesiek3d Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Eeeeee to tylko Nokian, reszta tego nie ma :gwizdanie: zdarzają się inne marki z podwójnymi ogranicznikami, tak jak H4mm3R mówi ps: dziś uzupełnie pierwszy post Pomalowane i na nockę Pisałem Arek że ja też mam dwa oznaczenia :gwizdanie: przyznałem się do gafy
A-rek Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Opublikowano 21 Listopada 2011 doczytałem No myślę no raczej :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Opublikowano 21 Listopada 2011 Ok spadam do roboty spokojnej
wiesiek3d Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Ok spadam do roboty spokojnej Dzięki
seves Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 dobry z wieczora polotane 1h nie cierpie biegac Arturo a co Ci teraz przy nim kopia? cos poprawiaja czy cos nowego wyszlo? czekam na oficjalną wersję [br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 16:37_________________________________________________rozebrali rozrząd i głowice na części i składają od nowa ,wg blokad ,a nie cech porobionych [br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 16:40_________________________________________________ jak się okaże ,że ktoś źle poskładał to wiem kto za to będzie płacił :gwizdanie: totalna masakra Hammer sprzedajesz popielniczki/popielniczka? No mam dwie na sprzedaż, a nawet w sumie trzy jak tam jeszcze nic nie pilowales to chyba wiem jak to naprawic :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi