seves Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 zbierom sie milej szychty Wiesiek i nie spij za duzo [br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 23:43_________________________________________________ To jak jo to tam zawieza jak juz bydzie tak daleko to sie zgodomy
danielom Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 do uszczelki pod micha w AFN najlepiej dzwignac silnik o jakies 10-15 cm. wtedy wychodzi bez problemu. prosciej sciepac kołyske, szczegolnie jak Wiechu robil kompletna zawieche no ale . ch.ujowo jest odkrecic taka przystawe miedzy skrzynie a blok bo pod nia jest kilka srubek z michy no i trzeba obracac walem zeby wykrecic 2 na samym tyle, gorzej jak takowa wpadnie gdzies w kolo zamachowe, maly problem jak przy wyciaganiu, gorzej jak przy skrecaniu a ciasno tam
wiesiek3d Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 zbierom sie milej szychty Wiesiek i nie spij za duzo [br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 23:43_________________________________________________ To jak jo to tam zawieza jak juz bydzie tak daleko to sie zgodomy Pierdziel to ja zawiozę do swojego.[br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 23:47_________________________________________________ do uszczelki pod micha w AFN najlepiej dzwignac silnik o jakies 10-15 cm. wtedy wychodzi bez problemu. prosciej sciepac kołyske, szczegolnie jak Wiechu robil kompletna zawieche no ale . ch.ujowo jest odkrecic taka przystawe miedzy skrzynie a blok bo pod nia jest kilka srubek z michy no i trzeba obracac walem zeby wykrecic 2 na samym tyle, gorzej jak takowa wpadnie gdzies w kolo zamachowe, maly problem jak przy wyciaganiu, gorzej jak przy skrecaniu a ciasno tam A o co podeprzeć silnik żeby go dźwignąć :?: za koło pasowe nie bo trzeba wałem pokręcić z powodu tych dwóch śrub.
danielom Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 ja mialem belke postawiona na 2 podporach ( drabinki ) i na tym BKS kopalniany i tryt tryt try do gory za ucho przy glowicy. [br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 23:50_________________________________________________oczywiscie odkrecone poduchy do tego [br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 23:51_________________________________________________jesli nie masz dostepu do BKS-u czy innej wyciagarki to mozesz podniesc lewarkiem za miske, przywiazac lancuchem do belki i wtedy lewarek usunac, to tak domowym sposobem
wiesiek3d Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 A maskę musiałeś ściągnąć :?:
danielom Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 nie bo belke mialem pod samym szczytem maski i sie wszystko miescilo, jak sie lapie za te czarne ucho to idzie w prostej lini
wiesiek3d Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Kurcze wszystko by było oprócz belki i podpór Spadam dychnąć narka
danielom Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 2 drabinki alu takie domowe i jakas kantowka 10x10 i daje rade, silnik podwieszony na skrzyni nie wazy duzo wiec wszystko da rade
Polko_V Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 :hi: uu...jak ja slysze..."uszczelnic miske" to mnie az ciary przechodza buu... mam nadzieje, ze nigdy wiecej chociaz roznie, to bywa :gwizdanie:
m3rvin Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 :hi: pokoża wom teraz prawdziwych pracowników a nie grubiorzy, rentgenowców i wszystkich innych ściemniaczy :gwizdanie: pracusie :decayed: :polew: :polew: :> :> :> :> :>
Polko_V Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 a wiesz Wiesku, ze dzis jest Jej 10 rocznica tragicznej smierci
seves Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 hello Synki witom sie yno i spadom do wisly :gwizdanie:
Polko_V Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Haa.. odebralem foty rtg i ogolnie wszystko w normie,ale musi byc zawsze jakies "ale" jutro pojade do Pani doktor i zobaczy :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Haa.. odebralem foty rtg i ogolnie wszystko w normie,ale musi byc zawsze jakies "ale" jutro pojade do Pani doktor i zobaczy :gwizdanie: A ja dostałem dziś , że mam się stawić w ZUSie na badania kontrolne Uj mnie bierze jak mam iść do nich , jak widzę ten gmach co se zbudowali za naszą kasę , jeszcze ku.r.wa się tłumaczyć przed nimi :wallbash:
wiesiek3d Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Haa.. odebralem foty rtg i ogolnie wszystko w normie,ale musi byc zawsze jakies "ale" jutro pojade do Pani doktor i zobaczy :gwizdanie: A ja dostałem dziś , że mam się stawić w ZUSie na badania kontrolne Uj mnie bierze jak mam iść do nich , jak widzę ten gmach co se zbudowali za naszą kasę , jeszcze ku.r.wa się tłumaczyć przed nimi :wallbash: No stary widzę że po wizycie w ZUS będziesz z gipsem na dole tyrał, no bo przecież Panu nic nie jest :wallbash:powiedzą.
ROBERT Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 No stary widzę że po wizycie w ZUS będziesz z gipsem na dole tyrał, no bo przecież Panu nic nie jest :wallbash:powiedzą. No chyba tak będzie [br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 12:08_________________________________________________Powiedzą eee tam palec , ma pan jeszcze cztery w tej ręce , da pan rady - od jutra do roboty
wiesiek3d Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 a wiesz Wiesku, ze dzis jest Jej 10 rocznica tragicznej smierci A widzisz ja wiem kiedy wprowadzić nastrój i wspomnienie. [br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 12:09_________________________________________________ No stary widzę że po wizycie w ZUS będziesz z gipsem na dole tyrał, no bo przecież Panu nic nie jest :wallbash:powiedzą. No chyba tak będzie [br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 12:08_________________________________________________Powiedzą eee tam palec , ma pan jeszcze cztery w tej ręce , da pan rady - od jutra do roboty To są chu*e proszę księdza a ksiądz o tym nie wie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi