Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jak jo to tam zawieza :kwasny:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zbierom sie

milej szychty Wiesiek i nie spij za duzo :tongue4:

:decayed:

:hi:[br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 23:43_________________________________________________

jak juz bydzie tak daleko to sie zgodomy ;)

Opublikowano

do uszczelki pod micha w AFN najlepiej dzwignac silnik o jakies 10-15 cm. wtedy wychodzi bez problemu. prosciej sciepac kołyske, szczegolnie jak Wiechu robil kompletna zawieche no ale :good:. ch.ujowo jest odkrecic taka przystawe miedzy skrzynie a blok bo pod nia jest kilka srubek z michy no i trzeba obracac walem zeby wykrecic 2 na samym tyle, gorzej jak takowa wpadnie gdzies w kolo zamachowe, maly problem jak przy wyciaganiu, gorzej jak przy skrecaniu a ciasno tam :kwasny:

Opublikowano

zbierom sie

milej szychty Wiesiek i nie spij za duzo :tongue4:

:decayed:

:hi:[br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 23:43_________________________________________________

jak juz bydzie tak daleko to sie zgodomy ;)

Pierdziel to ja zawiozę do swojego.[br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 23:47_________________________________________________

do uszczelki pod micha w AFN najlepiej dzwignac silnik o jakies 10-15 cm. wtedy wychodzi bez problemu. prosciej sciepac kołyske, szczegolnie jak Wiechu robil kompletna zawieche no ale :good:. ch.ujowo jest odkrecic taka przystawe miedzy skrzynie a blok bo pod nia jest kilka srubek z michy no i trzeba obracac walem zeby wykrecic 2 na samym tyle, gorzej jak takowa wpadnie gdzies w kolo zamachowe, maly problem jak przy wyciaganiu, gorzej jak przy skrecaniu a ciasno tam :kwasny:

A o co podeprzeć silnik żeby go dźwignąć :?: za koło pasowe nie bo trzeba wałem pokręcić z powodu tych dwóch śrub. :kwasny:

Opublikowano

ja mialem belke postawiona na 2 podporach ( drabinki :decayed:) i na tym BKS kopalniany i tryt tryt try do gory za ucho przy glowicy. [br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 23:50_________________________________________________oczywiscie odkrecone poduchy do tego

[br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 23:51_________________________________________________jesli nie masz dostepu do BKS-u czy innej wyciagarki to mozesz podniesc lewarkiem za miske, przywiazac lancuchem do belki i wtedy lewarek usunac, to tak domowym sposobem

Opublikowano

A maskę musiałeś ściągnąć :?:

Opublikowano

nie bo belke mialem pod samym szczytem maski i sie wszystko miescilo, jak sie lapie za te czarne ucho to idzie w prostej lini :)

Opublikowano

Kurcze wszystko by było oprócz belki i podpór :confused4:

Spadam dychnąć narka :hi:

Opublikowano

2 drabinki alu takie domowe i jakas kantowka 10x10 i daje rade, silnik podwieszony na skrzyni nie wazy duzo wiec wszystko da rade

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

uu...jak ja slysze..."uszczelnic miske" to mnie az ciary przechodza :kwasny: buu... :sick3: mam nadzieje, ze nigdy wiecej :decayed: chociaz roznie, to bywa :gwizdanie:

Opublikowano

pokoża wom teraz prawdziwych pracowników a nie grubiorzy, rentgenowców i wszystkich innych ściemniaczy :gwizdanie:

89a4b383224cbc6491a9aa421a74c576.jpg

pracusie :decayed: :decayed: :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :> :> :> :> :>

Opublikowano

a wiesz Wiesku, ze dzis jest Jej 10 rocznica tragicznej smierci :confused4:

Opublikowano

hello Synki :hi:

witom sie yno i spadom do wisly :gwizdanie:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Haa.. odebralem foty rtg i ogolnie wszystko w normie,ale musi byc zawsze jakies "ale" :disgust: jutro pojade do Pani doktor i zobaczy :gwizdanie:

Opublikowano

:bry::hi:

Haa.. odebralem foty rtg i ogolnie wszystko w normie,ale musi byc zawsze jakies "ale" :disgust: jutro pojade do Pani doktor i zobaczy :gwizdanie:

A ja dostałem dziś , że mam się stawić w ZUSie na badania kontrolne :kox:

Uj mnie bierze jak mam iść do nich , jak widzę ten gmach co se zbudowali za naszą kasę , jeszcze ku.r.wa się tłumaczyć przed nimi :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

:hi:

:bry::hi:

A ja dostałem dziś , że mam się stawić w ZUSie na badania kontrolne :kox:

Uj mnie bierze jak mam iść do nich , jak widzę ten gmach co se zbudowali za naszą kasę , jeszcze ku.r.wa się tłumaczyć przed nimi :wallbash: :wallbash: :wallbash:

No stary widzę że po wizycie w ZUS będziesz z gipsem na dole tyrał, no bo przecież Panu nic nie jest :wallbash:powiedzą.

Opublikowano

No stary widzę że po wizycie w ZUS będziesz z gipsem na dole tyrał, no bo przecież Panu nic nie jest :wallbash:powiedzą.

No chyba tak będzie :wallbash:

[br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 12:08_________________________________________________Powiedzą eee tam palec , ma pan jeszcze cztery w tej ręce , da pan rady - od jutra do roboty :strzal:

Opublikowano

a wiesz Wiesku, ze dzis jest Jej 10 rocznica tragicznej smierci :confused4:

A widzisz ja wiem kiedy wprowadzić nastrój i wspomnienie. :cool1:[br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 12:09_________________________________________________

No chyba tak będzie :wallbash:

[br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 12:08_________________________________________________Powiedzą eee tam palec , ma pan jeszcze cztery w tej ręce , da pan rady - od jutra do roboty :strzal:

To są chu*e proszę księdza a ksiądz o tym nie wie :gwizdanie: