Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

no wg mnie...swoja droga jak na MS to naprawde dobry wynik .... stosunek jakosci do ceny :gwizdanie:

Kupił FEBI :gwizdanie: o których ja słyszałem ze są słabe, dlatego jak kupiłem MS bo taniej i tez tyle wytrzymuje. :kox:

Ide malować :wallbash:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no wg mnie...swoja droga jak na MS to naprawde dobry wynik .... stosunek jakosci do ceny :gwizdanie:

Kupił FEBI :gwizdanie: o których ja słyszałem ze są słabe, dlatego jak kupiłem MS bo taniej i tez tyle wytrzymuje. :kox:

:shocked:

no ja rozumiem slabe ale taki przebieg to masakra.. ja gdzies (u mojego mechanika) slyszalem ze lepiej ORI regenerowane niz zamienniki ale to na pewno chodzilo o passata b5/b5FL czyli albo to samo :P albo podobne no i dokladnie nie wiem o co chodzilo tylko wiem ze o jakas czesc zawieszenia :decayed:

wiem wiem malo wiem :rolleyes:

Ide malować :wallbash:

wytrwalosci :decayed:

hehe Wiesiu wez se tam kajs w rogu cycki wygipsuj to Ci sie razniej bedzie robic :kox:

a pod koniec to ladnie wydrzesz ze sladu nie bedzie i Twoja sie nie kapnie :gwizdanie:

Opublikowano

:shocked:

no ja rozumiem slabe ale taki przebieg to masakra.. ja gdzies (u mojego mechanika) slyszalem ze lepiej ORI regenerowane niz zamienniki ale to na pewno chodzilo o passata b5/b6 czyli albo to samo :P albo podobne no i dokladnie nie wiem o co chodzilo tylko wiem ze o jakas czesc zawieszenia :decayed:

wiem wiem malo wiem :rolleyes:

masło maślane :decayed:

Opublikowano

i tak mialo byc :decayed: bo nie wiem ani czy passat b5/b5FL ma ta sama zawieche co a4 b5 i w ogole o jaka czesc zawieszenia chodzilo :rolleyes: ale wydaje mi sie ze o ktores wachacze :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

i tak mialo byc :decayed: bo nie wiem ani czy passat b5/b5FL ma ta sama zawieche co a4 b5 i w ogole o jaka czesc zawieszenia chodzilo :rolleyes: ale wydaje mi sie ze o ktores wahacze :gwizdanie:

Passat B5 i Audi B5 maja raczej te same zawiechy.

Na regenerowanej jeździ cabriofan i masa taksiarzy, czyli wytrzymują podobno tak jak ori.

Ori kupisz w Focie i IC, ja to olałem i kupiłem MS podobno ma wytrzymać 30tkm, zobaczymy albo i nie zobaczymy :naughty:

Seves do uciech to nie cycki trza wygipsować yny wagina :kox:

Kaj są zdjęcia z Panią młodą :?:

Opublikowano
Opublikowano

... bo nie wiem ani czy passat b5/b5FL ma ta sama zawieche co a4 b5 ...

A4 ma tą samą płytę podłogową co Passat i SuperB :wink4:

Np. Golf >>> A3 >>> Octavia >>> Leon

Opublikowano

A4 B5 tak ale B6 i B7 już chyba raczej nie.

Opublikowano

mnie jutro nie będzie w Sękatej będę w Kłodzku :(

Opublikowano

A4 B5 tak ale B6 i B7 już chyba raczej nie.

no wlasnie tak kojarzylem.. tylko nie bylem pewien :tongue4:[br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 15:50_________________________________________________Robert a moga miec prosba do Ciebie? :gwizdanie:

:>

Opublikowano

Robert a moga miec prosba do Ciebie? :gwizdanie:

Zależy jako :gwizdanie: :przebiegly:

:tongue4:

Opublikowano

Robert a moga miec prosba do Ciebie? :gwizdanie:

Zależy jako :gwizdanie: :przebiegly:

:tongue4:

:decayed:

nic wielkiego :P

potrzebuja pora tych slynnych numerow one jakos od 8e0 sie zaczynaja a ze jestes w tym szpecem... :naughty:[br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 16:22_________________________________________________spryski reflektorow do mojego.. bylo kilka rodzajow nie?

konkretnie bych chciol wiedziec ile rodzajow i czy od s4 beda pasowaly :gwizdanie:

jo mom zderzak s-line (w b7 na 100% byly inne ale nie wiem jak w b6 :([br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 16:24_________________________________________________jakby pasowaly to moze by mi sie z tym gosciem udalo dogodac

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=231715.0

Opublikowano

masz teraz zderzak S-line B6 , tak ?

Opublikowano

tak, tzn od zawsze mialem s-line a teraz jest s-line pod spryski

Opublikowano

Spryskiwacze dla B6 :

8E0 955 101 C - lewy

8E0 955 102 C - prawy

zaślepki :

8E0 955 275 D GRU - lewa

8E0 955 276 D GRU - prawa

8E0 955 275 B GRU - lewa S4

8E0 955 276 B GRU - prawa S4

ramka prowadząca ( pod zaślepkę ) :

8E0 807 787 - lewa

8E0 807 788 - prawa

8E0 807 787 A - lewa S4

8E0 807 788 A - lewa S4

Czyli wychodzi na to , że same spryski były te same w B6 jaki i B6 S4 , reszta już niestety inne ( czy pasują tego nie wiem , ale w każdym razie mają inne nr. )

W B7 znowu były inne :zyzol:

Opublikowano

dzieeeeeki bardzo :hi:

to moge go pytac o te spryski :P tylko kurde co to jest ramka prowadzaca? hmm kurde musze odpalic ta etke u mnie.. Wiesiek mi kiedys zgral ale waznosc stracila :rolleyes:

Opublikowano

to jest taka krateczka pomiędzy spryskiem a zaślepką :wink4:

Opublikowano

nie wazne co to za ramka kosztuje 10pln hahaha :naughty:

zaslepki mam bo kupilem w ASO :rolleyes:[br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 16:57_________________________________________________

to jest taka krateczka pomiędzy spryskiem a zaślepką :wink4:

dzieki wielkie Robert :hi:

fakt w zderzaku sa dziury i pewnie w te dziury ta kratka mocujaca wchodzi :mysli:

Opublikowano

W B7 już tego nie ma

dxe845.jpg

Opublikowano

no bo wlasnie w b7 inne spryski sa czyli tu jakby ta ramka pewnie zmienia ten sprysk pod konkretny zderzak ..

kurde Tys je jednak uczynny Synek :gwizdanie:

:notworthy:

:decayed:

teraz sie musza sprobowac dogodac :rolleyes: