Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurde Tys je jednak uczynny Synek :gwizdanie:

:notworthy:

No ba :rolleyes:

:decayed:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nic spadom :hi:

pozdrow tam Synkow ode mnie :naughty:

synków i Wilma :kox:

:polew: :polew: :polew:

i.. dzieki jeszcze roz ;)

Opublikowano

:hi:

mnie jutro nie będzie w Sękatej będę w Kłodzku :(

No to pięknie, Robert Ty to widzisz.

Jak tam w ZUSie[br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 17:35_________________________________________________Kto jutro idzie do Sękatej :?: bo Wszyscy chcieli i jakoś cicho :angry:

Opublikowano

Ty z apelem nie wyskakuj, tylko szukaj chętnych na jutro bo nie widzę chętnych :angry:

Jest ktoś chętny na jutro czy nie, jest przecież zamówiony stolik :!:

Opublikowano

Ja jade jutro na urodziny.

Opublikowano

jam 50/50% jutro dom na 100% odp :)

Opublikowano

seves...passaty b5 i b5fl oraz a4 b5 maja identyczne zawieszenie z przodu :cool1:

a wiem, bo od kuzyna passata przed liftem czasem zdarzy mi sie zrobic, a kuzyn od Mojej ma, ale po lifcie i zawiecha z przodu P&P :wink4:[br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 18:34_________________________________________________a jutro Moja Żonka ma urodziny wiec... :decayed::drunk:

Opublikowano

Ty z apelem nie wyskakuj, tylko szukaj chętnych na jutro bo nie widzę chętnych :angry:

Jest ktoś chętny na jutro czy nie, jest przecież zamówiony stolik :!:

jo kurde jutro mom barborka :decayed:

ale w sumie moga sprobowac to jakos pogodzic :mysli:[br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 18:37_________________________________________________

seves...passaty b5 i b5fl oraz a4 b5 maja identyczne zawieszenie z przodu :cool1:

a wiem, bo od kuzyna passata przed liftem czasem zdarzy mi sie zrobic, a kuzyn od Mojej ma, ale po lifcie i zawiecha z przodu P&P :wink4:[br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 18:34_________________________________________________a jutro Moja Żonka ma urodziny wiec... :decayed::drunk:

super dzieki za info:hi: tak mi sie wlasnie zdawalo :decayed:

no nie gadaj :shocked: w takim razie szacun ze przy urodzinach woli ten dzien spedzic z "nami" tzn a4 wieeelkii szacun mom nadz ze udo mi sie na tort zalapac :kox::tongue4:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 18:39_________________________________________________tymczasem spadam na dobre :hi:

Opublikowano

To co robi je na spocie :?:

Opublikowano

... a jutro Moja Żonka ma urodziny wiec... :decayed::drunk:

To co robi je na spocie :?:

:gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

No czekamy :decayed:

Opublikowano

No czekamy :decayed:

pitnył :gwizdanie:

[br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 18:52_________________________________________________ni a jednak je :przebiegly:

Opublikowano

:facepalm::decayed:

nie poprostu ja bede mial popijawe w domu :)

Opublikowano

no to teraz żeś przegiął :baseball: :baseball: :baseball:

:decayed::tongue4:

Opublikowano

Jaja se robicie :kox:

Opublikowano

tylko czy na L4 (kolejny tydzien lebrowania :gwizdanie: ) wypada pic :polew::mysli:

:decayed: :decayed:

Opublikowano

tylko czy na L4 (kolejny tydzien lebrowania :gwizdanie: ) wypada pic :polew::mysli:

No jak ni jak ja :decayed:

Opublikowano

Tobie nie ale żonie jak najbardziej :kox:

Opublikowano

wrocilem z piwnicy, ale zas tam musze isc :gwizdanie:

jakby nie dalem juz rady wejsc to udanej imprezki zycze :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: