Polko_V Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 jak tam do Qfy nędzy piz*ziiii...
Arturoo Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Grzesiek nie tylko tam .................,tu też .
Polko_V Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 ja nie myje dzis recznie mojej bestii dzis zaszaleje i bede burżujem...pojade na myjnie bezobslugowa
H4mm3R Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 jak tam do Qfy nędzy piz*ziiii... +4,5C pokazywało mi w aucie, gdyby nie ten wiatr, to by było fajnie
wiesiek3d Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 No i kto idzie do Sękatej :?:
andy_sky Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 No i kto idzie do Sękatej :?: jo ni ida na discoteka z okazji imienin chocioż nie odprawiom boch ni ma gorol
ROBERT Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 jo ni ida na discoteka z okazji imienin chocioż nie odprawiom boch ni ma gorol a czy my na dyskoteka idymy
wiesiek3d Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 No i kto idzie do Sękatej :?: jo ni ida na discoteka z okazji imienin chocioż nie odprawiom boch ni ma gorol Bo nie chcesz postawić i tela, normalnie już się nie odzywej
A-rek Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Opublikowano 26 Listopada 2011 jak tam do Qfy nędzy piz*ziiii... ciekawe co byś powiedział gdybyś miał prace taką jak ja :gwizdanie: No i kto idzie do Sękatej :?: jo ni ida na discoteka z okazji imienin chocioż nie odprawiom boch ni ma gorol boisz się że będziesz musiał flaszke postawić
Polko_V Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 jak tam do Qfy nędzy piz*ziiii... ciekawe co byś powiedział gdybyś miał prace taką jak ja :gwizdanie: No i kto idzie do Sękatej :?: jo ni ida na discoteka z okazji imienin chocioż nie odprawiom boch ni ma gorol boisz się że będziesz musiał flaszke postawić :gwizdanie: wystarczy jak czekam na wyjazd z dolu, bo od szybu piz*zi. Zreszta w scianie tez nie jest cieplej najpierw sie rozbierasz (spocony), bo zmeczyles sie droga, potem sie znow ubierasz, bo piz*zi jak w kieleckim i jesz sniadanie :gwizdanie: potem zas sie rozbierasz, bo wchodzisz do sciany i zas spocony i robisz nastepnie jak skonczysz i chwile posiedzisz (zgichany i spocony) to zas piz*zi i tak ze 4-5 razy na szychta :gwizdanie: .A potem idziesz pod szyb zas spocony wychodzisz na przekod...przewieje Cie no i to co na poczatku pisalem... Wiec ja zimy nie trawie ,ale jakos zdzierżyc ja trzeba
ROBERT Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 :gwizdanie: wystarczy jak czekam na wyjazd z dolu, bo od szybu piz*zi. Zreszta w scianie tez nie jest cieplej najpierw sie rozbierasz (spocony), bo zmeczyles sie droga, potem sie znow ubierasz, bo piz*zi jak w kieleckim i jesz sniadanie :gwizdanie: potem zas sie rozbierasz, bo wchodzisz do sciany i zas spocony i robisz nastepnie jak skonczysz i chwile posiedzisz (zgichany i spocony) to zas piz*zi i tak ze 4-5 razy na szychta :gwizdanie: .A potem idziesz pod szyb zas spocony wychodzisz na przekod...przewieje Cie no i to co na poczatku pisalem... Wiec ja zimy nie trawie ,ale jakos zdzierżyc ja trzeba
A-rek Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Opublikowano 26 Listopada 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115921.msg2764816#new H4mm3R co tak słabo
ROBERT Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 no co Robercie. prawde mowie prawdę jak najbardziej
Polko_V Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 na mnie juz czas... a Wam udanej imprezy zycze :drunk:
wiesiek3d Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 no co Robercie. prawde mowie prawdę jak najbardziej Co Wy tam wiecie o zabijaniu :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115921.msg2764816#new H4mm3R co tak słabo śniegu zabrakło :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi