seves Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 panowie zna ktoś jakiegoś fachmana który zajmuje się aerografem :?: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: co chesz zrobić? Mój kumpel wiem że robił bak w motorze - jest z zamysłowa i Wiesiek może go zna :gwizdanie: tylko nie widziałem.. nie wiem na ile profi robota.. więc jeśli chcesz mogę popytać i się szczegółów dowiedzieć
A-rek Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 co chesz zrobić? chciałbym wymalować na ścianie w pokoju mojej małej jakieś postacie z kreskówek
ROBERT Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Robert to teraz rehabilitacja palca i kolejne tygodnie na L4 :?: to w tym roku do roboty już nie idziesz :> Nie wiem , ale raczej w tym roku już nie pójdę , z drugiej strony palec na nowo zaczyna puchnąć ( wczoraj po ściągnięciu był chudy jak u kilkuletniego dziecka ) , ruszam nim na razie jakieś 20% , dla porównania tym drugim , dobrym który też był w gipsie ruszam już jakieś 50%
Arturoo Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Najważniejszy jednak jest człowiek. Jak będzie gamoń to najnowszy i najlepszy sprzęt nie zagwarantuje dobrze wykonanej usługi. Robert to teraz rehabilitacja palca i kolejne tygodnie na L4 :?: to w tym roku do roboty już nie idziesz :> Nie wiem , ale raczej w tym roku już nie pójdę , z drugiej strony palec na nowo zaczyna puchnąć ( wczoraj po ściągnięciu był chudy jak u kilkuletniego dziecka ) , ruszam nim na razie jakieś 20% , dla porównania tym drugim , dobrym który też był w gipsie ruszam już jakieś 50% no to stary współczucia bo wygląda ,ze jeszcze kilka dni wolnego bedziesz miał
cabriofan Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 01:40_________________________________________________ co chesz zrobić? chciałbym wymalować na ścianie w pokoju mojej małej jakieś postacie z kreskówek Ja mam kumpla-tym się zajmuje zawodowo
ROBERT Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 09:32_________________________________________________ no to stary współczucia bo wygląda ,ze jeszcze kilka dni wolnego bedziesz miał Dzięki ... żeby to było tylko "kilka" dni
m3rvin Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 :hi: robert. jak byłech na rehabilitacji w Reptach był taki doktor i zawsze godoł "jak nieruszosz nogami to obciąć bo tylko przeszkadzają" :decayed: to zaczynej nimi ruszać bo Cie tam wyślemy
ROBERT Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 :hi: robert. jak byłech na rehabilitacji w Reptach był taki doktor i zawsze godoł "jak nieruszosz nogami to obciąć bo tylko przeszkadzają" :decayed: to zaczynej nimi ruszać bo Cie tam wyślemy No ruszam , ruszam , ale ten palec jakoś nie słucha
Arturoo Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 a szmarowanie jakie mu zapodajesz ???????????????
ROBERT Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 a szmarowanie jakie mu zapodajesz ??????????????? Aaa... różne
Arturoo Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 hhmmmmmmmmmmmmmmmm dziwne to powinno być ok :gwizdanie: :decayed: :decayed:
wiesiek3d Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Arek termin jak dla mnie jest obojętny, zrób tak jak Robert pisał 17 lub 18. ABS'Y sprawne? Dobre [br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 11:00_________________________________________________WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO WSZYSTKIM GÓRNIKOM
Arturoo Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO WSZYSTKIM GÓRNIKOM dołączam się
Rekomendowane odpowiedzi