seves Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 co chesz zrobić? chciałbym wymalować na ścianie w pokoju mojej małej jakieś postacie z kreskówek nie no zajeiscie
seves Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 ABS'Y sprawne? :polew: :polew: :polew: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO WSZYSTKIM GÓRNIKOM dołączam się i ja
Arturoo Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Artur jak tam fura :?: nie ogarnęli tego
wiesiek3d Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Artur jak tam fura :?: nie ogarnęli tego No to co jest, zamiast naprawiać to co raz bardziej psują
m3rvin Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO WSZYSTKIM GÓRNIKOM dołączam się panowie najlepszego i szczęśliwych szycht seves Ty te auta co 9msc zmieniosz (podpis)
Arturoo Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Artur jak tam fura :?: nie ogarnęli tego No to co jest, zamiast naprawiać to co raz bardziej psują nie mają bladego pojęcia o szo chodzi w tym motorku ,zasugerowali rozbieranie dołu silnika i szukanie przyczyny stukania :polew: :polew: poyebało ich
wiesiek3d Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 To jeszcze mało ma tych autek ja mam 12 z kolei. [br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 11:22_________________________________________________ Artur jak tam fura :?: nie ogarnęli tego No to co jest, zamiast naprawiać to co raz bardziej psują nie mają bladego pojęcia o szo chodzi w tym motorku ,zasugerowali rozbieranie dołu silnika i szukanie przyczyny stukania :polew: :polew: poyebało ich No ok ale gdzie to stuka, miałeś to sprzedać jak Ci mówiłem. ;(
seves Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Artur jak tam fura :?: nie ogarnęli tego no ja sie ani nie chciałem pytać żeby lwa nie drażnić ale to już jest masakra ;( jak chcesz to Cie umówię jakoś z moim kumplem tylko wiesz jak jest im więcej kopało tym większy bajzel kiedyś mu mondeo 2.0diesel z silnikiem w teilach przywieźli i fakt zrobił tylko z miesiąc to trwało i się okazało że to co mu przywieźli to nie było z jednego silnika tylko z różnych i niekompatybilnych seves Ty te auta co 9msc zmieniosz (podpis) nie no coś Ty Krzysiek jo już je taaaki stary a poważnie to passat b5FL był wymarzonym autkiem (kupiłem w grudniu 2006 :gwizdanie: ) i mysłołżech że pojeżdza nim z 5lot ale dojeździł yno do kwietnia 2008 ;( no a potem poszło lawinowo tym bardziej że był avant b7 którym tak w sumie to tylko do roboty jeździłem :gwizdanie:
seves Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 No ok ale gdzie to stuka, miałeś to sprzedać jak Ci mówiłem. ;( tak było najlepiej zrobić To jeszcze mało ma tych autek ja mam 12 z kolei. :good: :good: Szymek mosz te fotki :?: no kurde Wiesiek zadzwonił że posłoł mi linka i że dośle te fotki i ciuuu som czekom i czekom
A-rek Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 01:40_________________________________________________ co chesz zrobić? chciałbym wymalować na ścianie w pokoju mojej małej jakieś postacie z kreskówek Ja mam kumpla-tym się zajmuje zawodowo daj namiary na niego ABS'Y sprawne? czy z ABS czy bez jak widać droga hamowania jest identyczna [br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 11:43_________________________________________________no i odemnie również najlepszego dla wszystkich górników
wiesiek3d Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Arek ja takie rysunki sam robiłem, mogę Ci podać mój sposób
H4mm3R Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 No ok ale gdzie to stuka, miałeś to sprzedać jak Ci mówiłem. ;( tak było najlepiej zrobić Tak, każdy mądry po fakcie :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Wszystkiego Najlepszego Górniczej Braci :drunk:
seves Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 No ok ale gdzie to stuka, miałeś to sprzedać jak Ci mówiłem. ;( tak było najlepiej zrobić Tak, każdy mądry po fakcie :gwizdanie: no ja przyznaje.. teraz jestem madry a wtedy nie byłem nawet w temacie [br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 13:24_________________________________________________leca na tryning
ROBERT Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Tak, każdy mądry po fakcie :gwizdanie: no ja przyznaje.. teraz jestem madry a wtedy nie byłem nawet w temacie Ja już mu to dawno gadałem :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi