Arturoo Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Albo to obcy albo inplant nawet jeśli to dziwne bo nie gryzie :polew: :polew: Oswojony pytasz ??????????? :shocked: :shocked: kurna giejnią zajechało :polew: :polew:
ROBERT Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 następna 100-na strona :gwizdanie: Gratki ... i zaś kolejna , niepostawiona flacha
wiesiek3d Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 następna 100-na strona :gwizdanie: Gratki ... i zaś kolejna , niepostawiona flacha To się tak ciągnie od 2 setki chyba
Kuna Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Odkąd zacząłem pisać tutaj to się w pare dni robi 100 stron
Arturoo Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 już tu taki(a) spamer(ka) był(a) ,więc nie kracz :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Czym przeczyścić Pany przepływkę ? płynem w sprayu CNC bezdotykowo/nieinwazyjnie Jak już to CRC http://www.autokosmetyki.pl/crc_air_sensor_clean_do_czyszczenia_przeplywomierzy_powietrza_w_elektronicznych_syst_wtryskowych,p915.html?manufacturers_id=77 Miałem coś takiego , daje radę i polecam , tylko nic nie dotykaj łapami !!! Tylko spryskać i zostawić do wyschnięcia ( można suszarką sobie pomóc ) ... aha i kluczyk "torx z dziurką" będziesz potrzebował
wiesiek3d Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Odkąd zacząłem pisać tutaj to się w pare dni robi 100 stron Teraz żeś dowalił :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 To się tak ciągnie od 2 setki chyba No niestety Kurna 30 do roboty trza iść
Arturoo Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 [... aha i kluczyk "torx z dziurką" będziesz potrzebował mam takowy komplecik [br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 23:03_________________________________________________ http://www.autokosmetyki.pl/crc_air_sensor_clean_do_czyszczenia_przeplywomierzy_powietrza_w_elektronicznych_syst_wtryskowych,p915.html?manufacturers_id=77 a jutro to gdzie takie ło dostanę :?: he
wiesiek3d Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Kurna 30 do roboty trza iść :disgust Co koniec leberstwa :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 mam takowy komplecik No to jeszcze CRC zakup , są w IC jak co Ew. można LMM potraktować nitro [br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 23:05_________________________________________________ Co koniec leberstwa :gwizdanie: No Jak mi się kutwa nie chce :wallbash:
wiesiek3d Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 [... aha i kluczyk "torx z dziurką" będziesz potrzebował mam takowy komplecik [br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 23:03_________________________________________________ http://www.autokosmetyki.pl/crc_air_sensor_clean_do_czyszczenia_przeplywomierzy_powietrza_w_elektronicznych_syst_wtryskowych,p915.html?manufacturers_id=77 a jutro to gdzie takie ło dostanę :?: he IC Eeee już Robert napisał
ROBERT Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 [... aha i kluczyk "torx z dziurką" będziesz potrzebował mam takowy komplecik [br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 23:03_________________________________________________ http://www.autokosmetyki.pl/crc_air_sensor_clean_do_czyszczenia_przeplywomierzy_powietrza_w_elektronicznych_syst_wtryskowych,p915.html?manufacturers_id=77 a jutro to gdzie takie ło dostanę :?: he IC No właśnie , coś koło 30 zł za szt. [br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 23:07_________________________________________________ Eeee już Robert napisał :przebiegly:
Arturoo Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 thx za namiar muszę jutro namierzyć u mnie IC i ochotnika z vagiem bo wolę się zabezpieczyć gdyby się błędy posypały ,kiedyś po czyszczeniu ,skrzynia zwariowała i autko nie jechało
ROBERT Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Wiesiek co do filtrów ... miałem Knecht'a , później miałem Mann'a i wg. mnie Knecht jest o wiele lepszy jakościowo niż Mann Specjalnie Tom załatwił dla mnie Knecht'a ( bo nie ma w ofercie ) Ostatnio miałem Mann Made in Argentyna ( lub Brazylia ) ... za miedzą mamy siedzibę tego producenta , a opłaca sie sprowadzać towar z Ameryki Płd. Porównanie filtrów powietrza Mann wszedł w obudowę filtra lekko , bez żadnych oporów , w Knechcie trzeba było upchać tą uszczelkę i było widać , że jest dużo szczelniejszy , poza tym widać było , że jest jednak z lepszego materiału zrobiony
wiesiek3d Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 A dlaczego chcesz czyścić masz błędy :?:
ROBERT Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 thx za namiar muszę jutro namierzyć u mnie IC i ochotnika z vagiem bo wolę się zabezpieczyć gdyby się błędy posypały ,kiedyś po czyszczeniu ,skrzynia zwariowała i autko nie jechało Nie przekręcaj stacyjki w poz. "ON" przy odpiętej wtyczce i nie powinno być błędów
Arturoo Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 A dlaczego chcesz czyścić masz błędy :?: jakoś mam wrażenie ,że się dziwnie zbiera na wysokich obrotach :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Wiesiek co do filtrów ... miałem Knecht'a , później miałem Mann'a i wg. mnie Knecht jest o wiele lepszy jakościowo niż Mann Specjalnie Tom załatwił dla mnie Knecht'a ( bo nie ma w ofercie ) Ostatnio miałem Mann Made in Argentyna ( lub Brazylia ) ... za miedzą mamy siedzibę tego producenta , a opłaca sie sprowadzać towar z Ameryki Płd. Porównanie filtrów powietrza Mann wszedł w obudowę filtra lekko , bez żadnych oporów , w Knechcie trzeba było upchać tą uszczelkę i było widać , że jest dużo szczelniejszy , poza tym widać było , że jest jednak z lepszego materiału zrobiony Wyciągnąłem go dzisiaj i na nowo na oleju założyłem uszczelkę odwadniacza na razie po rundzie do miasta po radio nic nie kapie
ROBERT Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 A dlaczego chcesz czyścić masz błędy :?: Ja kiedyś czyściłem tym CRC LMM po logach , później jeszcze raz zrobiłem dyn. 008 i MAF troszkę lepiej mierzył ( były różnice coś koło 2 mg/str )
Rekomendowane odpowiedzi