seves Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 seves aleś pierdyknął no kurde kaj te czasy że se szło bezkarnie pożartować i poobgadywać :gwizdanie: każdy zrozumiał to jako żart i nikt wpier_dol nie dostał PS tu nie było żadnej ironii w stosunku do niczego i nikogo [br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 13:16_________________________________________________ hmmm chyba mnie nie będziecie za to bić i się obrażać co
seves Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 :polew: :polew: a Ty tam lepij diagnozuj fura, bo jo Cie moim angolem holować nie byda
H4mm3R Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 :polew: :polew: a Ty tam lepij diagnozuj fura, bo jo Cie moim angolem holować nie byda Mom assistance kolego zaroz jada po pompa :gwizdanie:
seves Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 :polew: :polew: a Ty tam lepij diagnozuj fura, bo jo Cie moim angolem holować nie byda Mom assistance kolego zaroz jada po pompa :gwizdanie: to jednak pompa mom nadz że Cie to drogo nie szarpnie
Kuna Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ja właśnie 2 przeguby wymieniłem idzie jak burza
seves Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ja właśnie 2 przeguby wymieniłem idzie jak burza czyli stawiasz się i w czwartek i piątek PS Obiecuję że więcej niż 2,2 nie pojedziemy a Twoja tyle leci widziałem na filmiku
wiesiek3d Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Mom assistance kolego zaroz jada po pompa :gwizdanie: To się nie nazywa assistance tylko Artur i działa o niebo lepiej
Kuna Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Nie ma co wymagać od samochodu z 94 roku W czwartek powinienem się stawić w Żorach, w piątek niestety już nie bo jadę wieczorem na święta w góry :gwizdanie:
blant88 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Daniel współczuje ciekawe jak ta sytuacja wyglądała że ciebie za winnego uznali, trzeba było nie przyjmować mandatu i do sądu iść chciałem ale jak mam sie po sądach szlajać to na samą myśl mnie sraczka bierze [br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 15:23_________________________________________________ A Wy dalej tą bezsensowną gadkę ciągnięcie Dajcie już spokój , w Rybniku zawsze ktoś na spota podjechał , chociaż na 15 minut , czy było zimno , ciemno , nie było nic do jedzenia ... zawsze ktoś był i myślę , że się to nie zmieni ... kto będzie chciał ( miał czas itp. ) może sobie jeździć i dziennie na spoty , ja niestety tyle czasu nie mam i jak tylko zdrowie pozwala ( i nie mam jakiś jeszcze innych wyższych "ograniczeń" ) to zawsze staram się być na spocie ... w tygodniu niestety raczej odpadam I proszę koniec gadki na ten temat ... do póki nie zjawiło się kilku naszych kolegów na spotach ( choć byli kilka razy ) nie było między nami żadnych nieporozumień , zawsze dawaliśmy radę , nawet w największe mrozy , myślę , że zostanie tak jak było Już pisałem nie raz , jak komuś się nie podoba niech sobie siedzi w domu , zamiast przyjeżdżać i narzekać na tamto czy owamto ... Teraz mam nadzieję , że po czwartku w końcu ( co niektórzy ) jeżeli przyjadą do nas na spota już będą "najedzeni" , będzie im ciepło itp. ... albo w ogóle nie przyjadą , jeżeli przyjeżdżają z zamiarem narzekania ... BRAWO DLA TEGO PANA :!: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
seves Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Mom assistance kolego zaroz jada po pompa :gwizdanie: To się nie nazywa assistance tylko Artur i działa o niebo lepiej :polew: :polew: :polew: :polew: no dokładnie... biedna Kasia
wiesiek3d Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 chciałem ale jak mam sie po sądach szlajać to na samą myśl mnie sraczka bierze :disgust Może jak byś odmówił przyjęcia mandatu to by się zastanowili co gadają, zresztą nie znam, sytuacji.
Kuna Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Może liczyli na coś Co do spotów rybnickich i zbędnej dyskusji to aż tak ludzie są głodni czy spragnieni kawy/herbaty że narzekają? Jeżeli tak to kupcie dwa termosy klubowe i kawe przywoźcie i po problemie
blant88 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 chciałem ale jak mam sie po sądach szlajać to na samą myśl mnie sraczka bierze :disgust Może jak byś odmówił przyjęcia mandatu to by się zastanowili co gadają, zresztą nie znam, sytuacji. zaraz wam namaluje i pokaże
wiesiek3d Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 no dokładnie... biedna Kasia Czyja [br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 15:31_________________________________________________ Może liczyli na coś Co do spotów rybnickich i zbędnej dyskusji to aż tak ludzie są głodni czy spragnieni kawy/herbaty że narzekają? Jeżeli tak to kupcie dwa termosy klubowe i kawe przywoźcie i po problemie 100m dalej jest McDonald
seves Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 no dokładnie... biedna Kasia Czyja hmm nie gadaj ze coś po_ebałem [br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 15:40_________________________________________________ Może liczyli na coś Co do spotów rybnickich i zbędnej dyskusji to aż tak ludzie są głodni czy spragnieni kawy/herbaty że narzekają? Jeżeli tak to kupcie dwa termosy klubowe i kawe przywoźcie i po problemie chciałem ale jak mam sie po sądach szlajać to na samą myśl mnie sraczka bierze :disgust Może jak byś odmówił przyjęcia mandatu to by się zastanowili co gadają, zresztą nie znam, sytuacji. zaraz wam namaluje i pokaże maluj maluj bo też jestem ciekawy
wiesiek3d Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 no dokładnie... biedna Kasia Czyja hmm nie gadaj ze coś po_ebałem No nie obaj mają Kaśki
seves Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 no dokładnie... biedna Kasia Czyja hmm nie gadaj ze coś po_ebałem No nie obaj mają Kaśki uffffff
Rekomendowane odpowiedzi