H4mm3R Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Parch przeżył :dance: tylko o jeden ząbek rozrząd przeskoczył, jutro najprawdopodobniej do odbioru No i nici ze swapa No f*ck
wiesiek3d Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Z Hamburga tu jest 4stopnie w + Tomek normalnie strasznie mi żal że nie będzie swapa na 3.0 TDI Dobrze że nic się nie stało motorkowi
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Z Hamburga tu jest 4stopnie w + Her Wiesław Tomek normalnie strasznie mi żal ... ... że nic się nie stało motorkowi :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: :tongue4:
wiesiek3d Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Z Hamburga tu jest 4stopnie w + Her Wiesław Tomek normalnie strasznie mi żal ... ... że nic się nie stało motorkowi :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: :tongue4: Zaś żeś kurzył to świństwo co hodujesz za piecem CO :kox: I zaś koniec prohibicji ;( Narta synki Tomek mom nadzieja że wszystko odpali
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 I zaś koniec prohibicji ;( Ni ma szans żeby Wiesiek był abstynentem
H4mm3R Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Też mam taką nadzieje w sumie zbaczymy jutro
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Też mam taką nadzieje w sumie zbaczymy jutro Co zakładałeś ? Zamienniki ? Czy teile od tego Twojego "dojścia do ORI" ?[br]Dopisany: 22 Grudzień 2011, 22:27_________________________________________________w sumie ORI wychodzi prawie identycznie jak na jakiś dobrych zamiennikach ( oprócz pompy wody )
wiesiek3d Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Też mam taką nadzieje w sumie zbaczymy jutro Jeden ząbek jeszcze ruiny nie zrobił, przynajmniej ja nie znam takich przypadków [br]Dopisany: 22 Grudzień 2011, 22:33_________________________________________________Spadam nartka synki
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Jeden ząbek jeszcze ruiny nie zrobił, przynajmniej ja nie znam takich przypadków No i tu właśnie ma szczęście , bo jakby było ciut więcej to ... było by 3.0 TDI :gwizdanie: [br]Dopisany: 22 Grudzień 2011, 22:36_________________________________________________ Spadam nartka synki Nara i wypij za Twoje zdrowie ... bo mojego szkoda
H4mm3R Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Też mam taką nadzieje w sumie zbaczymy jutro Co zakładałeś ? Zamienniki ? Czy teile od tego Twojego "dojścia do ORI" ?[br]Dopisany: 22 Grudzień 2011, 22:27_________________________________________________w sumie ORI wychodzi prawie identycznie jak na jakiś dobrych zamiennikach ( oprócz pompy wody ) Zakładam z INA ze względu na czas i gwarancje którą mi daje Wojtek.
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zakładam z INA ze względu na czas i gwarancje którą mi daje Wojtek. Ale pasek Conti albo Gates :gwizdanie: Trzeba było zapodać łori :gwizdanie: ... ale to Twój paździoch
Arturoo Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 jakiej firmy jest ori pasek ??????????????????????????????????
H4mm3R Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zakładam z INA ze względu na czas i gwarancje którą mi daje Wojtek. Ale pasek Conti albo Gates :gwizdanie: Trzeba było zapodać łori :gwizdanie: ... ale to Twój paździoch I tak pójdzie do żyda, więc mi to tito :gwizdanie: jakbym zamówił ori to by mi tego jutro nie poskładali...
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 jakiej firmy jest ori pasek ?????????????????????????????????? Conti , Gates , Dayco Ale Made in Germany/PL a nie Made in China , Rumunia itp.
Arturoo Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 jakbyś dzisiaj zamawiał to jutro po 9 by był do odbioru , tylko musiał by być w kraju
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 I żeby trafić np. przy Conti Made in De to jak wygrać 5 w Totka ( nie mówię już , że jak 6 ) na pewno masz Conti Made in Rumunia :gwizdanie:
siemian Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zakładam z INA ze względu na czas i gwarancje którą mi daje Wojtek. Ale pasek Conti albo Gates :gwizdanie: Trzeba było zapodać łori :gwizdanie: ... ale to Twój paździoch I tak pójdzie do żyda, więc mi to tito :gwizdanie: jakbym zamówił ori to by mi tego jutro nie poskładali... to powinno przejść do kanonu powiedzeń hammera tak samo jak "każdy orze jak może" :polew: to nie lepiej dać ponczoche?? takie w Twoim stylu to by było i złotówki by się ostały... Potem mógłbyś powiedzieć... no co nikt nie dziwonił to widocznie było ok :polew: :polew:
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 jakbyś dzisiaj zamawiał to jutro po 9 by był do odbioru , tylko musiał by być w kraju A ja się założę , że jest na miejscu w Magro
siemian Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 jakbyś dzisiaj zamawiał to jutro po 9 by był do odbioru , tylko musiał by być w kraju artur o co Ci chodzi przecież 3,25zł można było zaoszczędzić... :polew: [br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 00:19_________________________________________________ jakbyś dzisiaj zamawiał to jutro po 9 by był do odbioru , tylko musiał by być w kraju A ja się założę , że jest na miejscu w Magro jw
Arturoo Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 jakiej firmy jest ori pasek ?????????????????????????????????? Conti , Gates , Dayco Ale Made in Germany/PL a nie Made in China , Rumunia itp. po czym poznasz ,że ori ? po tym ,że kupione w aso ?
Rekomendowane odpowiedzi