A-rek Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2012 Seves tak jak pisze w pierwszym poście a co do spota to ja planowałem być ale szwagier mnie zaprosił na flaszeczke, jeśli zdąże wrócić to oczywiście podjadę
blant88 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 ja na spocie bede moze jakas pizza :?: :>
wiesiek3d Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 ja na spocie bede moze jakas pizza :?: :> Możesz pisać jak tu nikogo nie ma
blant88 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 ja na spocie bede moze jakas pizza :?: :> Możesz pisać jak tu nikogo nie ma właśnie widze
wiesiek3d Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Tylko ja i Ty, a tak to przez cały tydzień nic ;(
Kuna Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Ja niestety mam panowie sesje i jutro dwa egzaminy z Administracji Publicznej i Organów Bezpieczeństwa ;(
wiesiek3d Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Ja niestety mam panowie sesje i jutro dwa egzaminy z Administracji Publicznej i Organów Bezpieczeństwa ;( Twój wybór
Sztomel Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 a ja sobie wyjąłem, akumulator bo z auta nie będę korzystał przez 3 dni więc go mi szkoda (grzeje się w hacie a ja cieknę z alkoholu) ale będę Wam kibicował w niedzielę z łóżka 3 majcie się. Podjadę dopiero jak zawita u mnie moc w aucie.
Sztomel Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Jak dorobię do łóżka kółka i napęd z mojej żony Ponoć mówiła, że będzie na 4 łapach się rozpędzać więc będzie 4WD.
Arturoo Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 jak żeś chory to może trzeba było nam dać znać i byśmy z kuracją do Ciebie wpadli ......................... , a specyfików do leczenia :gwizdanie: by się uzbierało za te Twoje godziny spędzone na pomaganiu :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 23:24_________________________________________________ :gwizdanie: w końcu by można chociaż trochę poczuć się wdzięcznym
wiesiek3d Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Jak dorobię do łóżka kółka i napęd z mojej żony Ponoć mówiła, że będzie na 4 łapach się rozpędzać więc będzie 4WD. :polew: jak żeś chory to może trzeba było nam dać znać i byśmy z kuracją do Ciebie wpadli ......................... , a specyfików do leczenia :gwizdanie: by się uzbierało za te Twoje godziny spędzone na pomaganiu :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 23:24_________________________________________________ :gwizdanie: w końcu by można chociaż trochę poczuć się wdzięcznym No właśnie
Rekomendowane odpowiedzi