A-rek Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 dzięki Wiesiek Zamówiłem sobie właśnie niezawodną nokie n96 niezawodna to była 6310i
Kuna Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 dzięki Wiesiek Zamówiłem sobie właśnie niezawodną nokie n96 niezawodna to była 6310i Chyba 3310
ROBERT Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 po robocie Teraz dopiero mi nowe ikonki wskoczyły [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 20:16_________________________________________________
Guregoru Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 12:15_________________________________________________ Witam Rybnik witaj Guru No witam Prezesa Dawno Cię u nas nie było (wiem nas u was też )[br]Dopisany: 04 Luty 2012, 12:15_________________________________________________ myślałem że coś odpocznę ale zawsze jak się jest w domu to człowiek tyle zadań sobie wymyśli jeszcze dzisiaj dostaliśmy tel że babcia od Natali odeszła podczas operacji którą miała dziś w nocy [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 11:09_________________________________________________Wiesiek czy ważne jest jakiej marki kupuje się dysk zewnętrzny :?: czy marka nie ma nic do tego i wystarczy patrzeć na pojemność :?: Jeśli moge sie wtracic. oczywiscie ze ma znaczenie marka, ale najwazniejsze to pojemnosc, predkosc obrotowa, czy zasilany czy tylko po usb, predkosci odczytu i zapisu, rozmiar bufora , jakos obudowy itd praktycznie jak przy zwyklym dysku Ja tam nie patrzałem na obudowę jak konfigurowałem nowego kompa
danielom Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Ja tam nie patrzałem na obudowę jak konfigurowałem nowego kompa Mowa o dysku zewn. O parametrach mowilem jak przy zwyklym dysku
Guregoru Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Ja tam nie patrzałem na obudowę jak konfigurowałem nowego kompa Mowa o dysku zewn. O parametrach mowilem jak przy zwyklym dysku Się teraz nie tłumacz
Arturoo Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Ja tam nie patrzałem na obudowę jak konfigurowałem nowego kompa Mowa o dysku zewn. O parametrach mowilem jak przy zwyklym dysku Się teraz nie tłumacz :gwizdanie: Tyś nie poczytał chyba dokładnie
Guregoru Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Ja tam nie patrzałem na obudowę jak konfigurowałem nowego kompa Mowa o dysku zewn. O parametrach mowilem jak przy zwyklym dysku Się teraz nie tłumacz :gwizdanie: Tyś nie poczytał chyba dokładnie Wiem o co chodzi ale muszę go trochę pomęczyć
wiesiek3d Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Te skubańczyk dej se pozór http://www.youtube.com/watch?v=f2L9kbqdYHk&feature=player_embedded#!
A-rek Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Opublikowano 4 Lutego 2012 Dawno Cię u nas nie było no niestety taka praca wiem nas u was też to już swoją drogą :gwizdanie: ale my dopiero zaczniemy regularne spotkania na wiosnę Wiesiek jak tam twoje poszukiwania :?: pod ten nr dzwoniłeś 506-733-333 (okolice Lubara, 14-15 arów)
Guregoru Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Dawno Cię u nas nie było no niestety taka praca wiem nas u was też to już swoją drogą :gwizdanie: ale my dopiero zaczniemy regularne spotkania na wiosnę Jak już wszyscy na letnich będą
wiesiek3d Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Wiesiek[/b] jak tam twoje poszukiwania :?: pod ten nr dzwoniłeś 506-733-333 (okolice Lubara, 14-15 arów) Nie nie dzwoniłem, narazie dalej powoli szukamy.
A-rek Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Opublikowano 4 Lutego 2012 no to dzwoń, może akurat :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 A Ty widziałeś tą działkę :?: jest na przeciwko czy za Lubarem
A-rek Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Opublikowano 4 Lutego 2012 jest przed Lubarem i to przy samej drodze
Rekomendowane odpowiedzi