Kuna Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Zarejestrowałbym sobie go jako samochód firmowy i miał paliwo po 3,5zł/l muhahaha
wiesiek3d Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Znając Artura to na pewno zapnie coś co drogo się serwisuje, czyli jakąś pożądaną brykę.
Kuna Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Mercedesy są drogie w utrzymaniu Ale patrząc na wszystkie nowsze samochody to trzeba powiedzieć że każde jest drogie w utrzymaniu. Ojciec wymieniał jakąś wiązkę w a6 bo coś tam przebijało. Nie sądziłem ze 1,5m kabla może tyle kosztować...
Arturoo Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 punciok ? gynau ,rozgryzłeś mnie ---------- Post added at 11:47 ---------- Previous post was at 11:46 ---------- Znając Artura to na pewno zapnie coś co drogo się serwisuje, czyli jakąś pożądaną brykę. drugi raz tego błędu nie zrobię
wiesiek3d Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Mercedesy są drogie w utrzymaniuAle patrząc na wszystkie nowsze samochody to trzeba powiedzieć że każde jest drogie w utrzymaniu. Ojciec wymieniał jakąś wiązkę w a6 bo coś tam przebijało. Nie sądziłem ze 1,5m kabla może tyle kosztować... Nie drogie ,tylko my tak mało zarabiamy. Artur więcej zarabia to na Punciaka wyskoczył z Pandy.
Kuna Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 gynau ,rozgryzłeś mnie Punciok raczej nie. Arturo lubi samochody które się psują i raczej nie wyobraża sobie miesiąca bez wizyty u mechanika "Miesiąc bez wizyty u mechanika, miesiącem straconym"
wiesiek3d Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Punciok raczej nie. Arturo lubi samochody które się psują i raczej nie wyobraża sobie miesiąca bez wizyty u mechanika "Miesiąc bez wizyty u mechanika, miesiącem straconym" Teraz to se prze*ebałeś
Kuna Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Arturoo nie ma co się zastanawiać moje będzie na sprzedaż za 2 tygodnie. Bulgot 2 litrowego silnika benzynowego coś pięknego
Arturoo Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 no coś Ty Mervin... musi być kombi/avant/wagon będzie avant? avant
wiesiek3d Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Arturoo nie ma co się zastanawiać moje będzie na sprzedaż za 2 tygodnie. Bulgot 2 litrowego silnika benzynowego coś pięknego Taaa bulgot 4 cylindrowego benzyniaka na gaz
Arturoo Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Punciok raczej nie. Arturo lubi samochody które się psują i raczej nie wyobraża sobie miesiąca bez wizyty u mechanika "Miesiąc bez wizyty u mechanika, miesiącem straconym" teraz to na wypady z dziewczynami bede zbierał , a nie na majstra i i graty
Kuna Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Taaa bulgot 4 cylindrowego benzyniaka na gaz Gaz jest do kuchenek
Arturoo Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 ja bym tam gaz zapodał ---------- Post added at 11:57 ---------- Previous post was at 11:57 ---------- nitro
wiesiek3d Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 ja bym tam gaz zapodał ---------- Post added at 11:57 ---------- Previous post was at 11:57 ---------- nitro Wiedziałem ---------- Post added at 11:59 ---------- Previous post was at 11:58 ---------- Jak zrobić se kopie PW ze starego forum :?:
Arturoo Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 no co gaz jak gaz ---------- Post added at 12:00 ---------- Previous post was at 11:59 ---------- ja tego nowego dalej nie ogarniam takze mnie nie pytaj
m3rvin Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Gaz jest do kuchenek srututu mam znajomych co studijua na ukrainie tam wszystko jezdzi na GAZIE (podwójnym przeważnie ) mi mówili prosiaki merole bety i to nie 2.0 tylko 3l v6 wzwyż ...
Kuna Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Nic Panowie zbijam za granice "czytaj - jadę do sosnowca" Jak będę wracał to może wpadnę do was do Żor bajo
Arturoo Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 gazu nie miałem nigdy ,a tym bardziej nitro
wiesiek3d Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 gazu nie miałem nigdy ,a tym bardziej nitro Nigdy się nie napiłeś
Rekomendowane odpowiedzi