Arturoo Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Drugi pojazd można rozebrać i seves się zmieści uffff już zech sie bol ze mie posadzisz bokiem na wozek i tak pojada w bagazniku eknięty :nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie:
seves Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Drugi pojazd można rozebrać i seves się zmieści uffff już zech sie bol ze mie posadzisz bokiem na wozek i tak pojada w bagazniku eknięty Tak może być ,nie ciesz się kur na wszelki wypadek spakuja se bendale i jakiś zestaw małego mechanika zmontuja se to i wyskocza na wózku du dom
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Drugi pojazd można rozebrać i seves się zmieści uffff już zech sie bol ze mie posadzisz bokiem na wozek i tak pojada w bagazniku eknięty Tak może być ,nie ciesz się ee taki nie będzie
seves Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Drugi pojazd można rozebrać i seves się zmieści uffff już zech sie bol ze mie posadzisz bokiem na wozek i tak pojada w bagazniku eknięty :nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie: Arturo a co tam u Ciebie? jak malutka?
wiesiek3d Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Seves a jak wygląda targanie moto z GB ?
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Drugi pojazd można rozebrać i seves się zmieści uffff już zech sie bol ze mie posadzisz bokiem na wozek i tak pojada w bagazniku eknięty :nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie: Arturo a co tam u Ciebie? jak malutka? thx spoko ,tera śpi ...........ide na dymka zw
seves Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Seves a jak wygląda targanie moto z GB ? Wiesiu tego nie wiem trzebaby znależć garażowane moto z małym przebiegiem bo widziałem kilka ściąganych z uk i niestety w wielu miejscach rdza a maszynki ok 5cio letnie.. samo targanie.. albo jakiś transport po drodze (jeżdzą prywatne auta dostawcze za kasę tam i powrót) no albo niestety przyczepka a to już koszty tak samo jak podróż na moto stamtąd ---------- Post added at 22:17 ---------- Previous post was at 22:09 ---------- thx spoko ,tera śpi ...........ide na dymka zw ten patent ze smyczami działa dalej
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 ja musiałem naprawić po wizycie siemiana bo mi to po pijaku zmodernizował tak ,że trza było robić to jeszcze raz od nowa
Kuna Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Seves fajna ale ile on za to będzie chciał znając ceny klubowe to z 45...
seves Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 ja musiałem naprawić po wizycie siemiana bo mi to po pijaku zmodernizował tak ,że trza było robić to jeszcze raz od nowa ja musiałem naprawić po wizycie siemiana bo mi to po pijaku zmodernizował tak ,że trza było robić to jeszcze raz od nowa nic dziwnego cały Siemian chciał poprawić a zd.... Seves fajna ale ile on za to będzie chciał znając ceny klubowe to z 45... widzę że jesteś na bieżąco chce 8000Ł do tego transport i przekładka to wyjdzie ponad 50tys pln przerobiony angol strasznie drogo.. ma bardzo niski przebieg ale kto ją kupi w tej cenie
seves Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 najlepszego dla Waszych pięknych kobiet szczególnie dla Twojej Robert i Hammer ---------- Post added at 09:50 ---------- Previous post was at 09:47 ---------- synki macie też problemy z edytowaniem postów? jak chce poprawić to często zdarza się że nie umiem zatwierdzić zmian jeszcze nie kurw_uje ale dużo nie brakuje muszę skopiować se całośc odświeżyc strone wydup_czyc stare i wkleic skopiowane no masakra do tego te emotikonki raz działają raz nie... klikam w nie.. a one sie kurw nie pojawiaja... dobijające to jest
m3rvin Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 chcesz mom mellisa w doma badz Jacka Danielsa wybier se :naughty:
seves Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 chcesz mom mellisa w doma badz Jacka Danielsa wybier se :naughty: http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/03/c8ba6384e190fe737d1d539a18cddd10.jpg?1331135949 jak można tak spłycić tak wyjątkowe święto? :polew::polew::polew: Seves spuść z krzyża mi wszystko działa kurde musza napisać do koleżanki ---------- Post added at 10:06 ---------- Previous post was at 10:05 ---------- Hammer a jak otworzysz se okno z emotinkami (i zostawisz otwarte) i w następnym wątku chcesz je wklejać to musisz to okno z emotkami otwierać na nowo nie? bo wtedy już nie działają? czy jo yno mom zdu_pione
H4mm3R Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/03/c8ba6384e190fe737d1d539a18cddd10.jpg?1331135949 jak można tak spłycić tak wyjątkowe święto? :polew::polew::polew: Co chcesz komunistyczne święto Hammer a jak otworzysz se okno z emotinkami (i zostawisz otwarte) i w następnym wątku chcesz je wklejać to musisz to okno z emotkami otwierać na nowo nie? bo wtedy już nie działają? czy jo yno mom zdu_pione Tak jak godosz, jo otwieram za każdym razem na nowo.
Rekomendowane odpowiedzi