Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to ja juz z tego nic nie rozumiem ja myslalem ze sa 116km i 130km no to jak nie ma 116 to jaki jest zamiast tego ??

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W Radlinie w komisie stoi RS ,co prawda kombi ale 2.0 TDI 170 KM

trzy razy już ją oglądałem i ciągle odkładam na nią pieniądze:naughty:

Opublikowano

[AWX] 130 PS 285 Nm , 5 biegów ( do końca 2003 r. )

[AVF] 130 PS 310 Nm , 6 biegów ( do końca 2004 r. )

[AVB] 101 PS 240 Nm , 5 biegów ( do końca 2004r. )

[bKE] 115 PS 285 Nm , 5 biegów ( końcówka 2004 r. , produkowane także w [b7] , następcą jest [bRB] z dpf'em )

Dodam , że [AVF] z końca produkcji mają bardzo często niezły gift fabryczny

---------- Post added at 12:10 ---------- Previous post was at 12:09 ----------

na takiego poluje ale ciezko znalezc wszystkie stronki juz przejrzalem i nie ma takiego jakbym chcial

Na spokojnie sobie to weź bo na szybko to kupisz parcha do którego będziesz non-stop kład kaskę

Opublikowano
Nie ma w [b6] 116 PS :cool1:

Jest 101, 116 i 130 KM:naughty:

Opublikowano

Już napisałem wyżej jakie były :cool1:

Dodam , że [AVF] były także w Quattro :naughty:

---------- Post added at 12:16 ---------- Previous post was at 12:14 ----------

115/116 PS wybrałbym jakbym kupował [b7] :wink4: ( zresztą innych 1.9 TDI nie było w [b7] )

Opublikowano

No ja BKE to już ten złom B7:kox:

Opublikowano

[bKE] były także w [b6] ( koniec 2004 r. ) :wink4: i to wcale nie złom

Następca [bRB] to już troszkę ujnia bo ma DPF'a , ale i tak bym wolał jego niż jakiegoś [bLB] itp. ...

Opublikowano
[bKE] były także w [b6] ( koniec 2004 r. ) :wink4: i to wcale nie złom

Następca [bRB] to już troszkę ujnia bo ma DPF'a , ale i tak bym wolał jego niż jakiegoś [bLB] itp. ...

No to nie rób mnie w babuko jak piszę że są, boś mnie już ogłłupił:doh:

Opublikowano

Są ale jak pisałem pod koniec 2004 r. ( było ich na prawdę bardzo mało ) i nie wierzę , ze Paplokowi chodziło właśnie o ten , przypuszczam , że miał na myśli [AVB] który rzeczywiście pali ~ 1 litr/100km mniej niż [AVX] i [AVF]

Opublikowano

Robert dzieki wielkie za sciage silnikow raczej bede szukal z tym 130km tak jak mowisz na spokojnie bo czasu mam duzo najpierw musze mojego naprawic i sprzedac a potem moze po cos pojade na zachod :)

Opublikowano

dobry Synki :hi:

:hi:

Piracie :tongue:

:hi:

Właśnie hamowałem :naughty:

hahaha no Wiesiu o to bym Cie nie posądzał w zabudowanym z hamowaniem ponad stówkę na suszarce :kox:

siemanko koledzy jednak zdecydowalem sie na zakup b6 ale teraz sie zastanawiam nad TDI 116 czy 130 km ?? roznica w spalaniu 1l no i 130 ma 6 biegow takze w trasie chyba powinno byc mniej moze ktos doradzi??

Paplok gdzieś Ty te różnice wyczytał :eusathink: i co niby pali o 1litr mniej :eusathink:pewnie avf ale nie wierzę w aż tyle bo 1litr faktycznie w spalaniu między takimi silnikami to przepaść :whistling:

tak na prawdę styl jazdy + prędkości z jakimi się poruszasz mają znaczenie ;)

Opublikowano
hahaha no Wiesiu o to bym Cie nie posądzał w zabudowanym z hamowaniem ponad stówkę na suszarce

Udało mi się, chyba se CB kupię bo ostatnio nie dopuszczam aby w turbinie sadze się gromadziły:naughty:

Opublikowano
Są ale jak pisałem pod koniec 2004 r. ( było ich na prawdę bardzo mało ) i nie wierzę , ze Paplokowi chodziło właśnie o ten , przypuszczam , że miał na myśli [AVB] który rzeczywiście pali ~ 1 litr/100km mniej niż [AVX] i [AVF]

Robert nie chce mi się wierzyć w to że ten 100konny będzie palił aż 1litr mniej niż 130konny... a4 to dość ciężki samochód i skłaniałbym się że mogłoby byc odwrotnie ale wiadomo mogę się mylić bo to tylko moje przypuszczenia i doświadczenie hahaha chyba że ktoś porównywał jazdę lekka nogą :tongue: bo miałem passata b6 105km i to w ogóle nie jechało i trzebabyło ciągle butować po 4tys żeby jakoś w miarę wyprzedzić.. poważnie brak elastyczności- w porównaniu do passata b5fl 130km (6biegów) była przepasć bo nim spokojnie z 6biegu sie wyprzedzało a do tego b6 było ok.100kg lżejsze od b5fl ;)

---------- Post added at 13:57 ---------- Previous post was at 13:54 ----------

hahaha no Wiesiu o to bym Cie nie posądzał w zabudowanym z hamowaniem ponad stówkę na suszarce

Udało mi się, chyba se CB kupię bo ostatnio nie dopuszczam aby w turbinie sadze się gromadziły:naughty:

a bo potem ten nagar się zbiera... turbina to łopatki zasyfione i w awaryjny zacznie wpadać :polew: ciekawe czy takie tłumaczenie na policjantów pomogło :naughty:

Wiesiek serio moto szukosz :kox:

:thumbup1:

Opublikowano

Z tym moto to tak se napisałem, po prostu wolał bym inne moto kupić niż auto jak na dzisiaj.

Auto mi jeździ i już, nowsze modele (od B7) maja do d*py silniki, więc trzeba będzie patrzeć za inną firmą i jeszcze raz powiem że chodzi mi o JP lub KOR bo Hammer zaraz napiszę że ruskie:whistling:

---------- Post added at 14:09 ---------- Previous post was at 14:08 ----------

Jak bym znalazł kupca na moje moto to bym zmienił:naughty:

Opublikowano

no to pojeździmy więcej w tym roku:thumbup1:

leca na narty do wisly :kox::kox::kox::kox::kox::kox:

w ogóle w bazarze wrzuciłem info- sprzedam felgi 18cali do nowego renault laguna 3 - cena super 2000 :hi:

Opublikowano
no to pojeździmy więcej w tym roku:thumbup1:

leca na narty do wisly :kox::kox::kox::kox::kox::kox:

w ogóle w bazarze wrzuciłem info- sprzedam felgi 18cali do nowego renault laguna 3 - cena super 2000 :hi:

Mam nadzieję że więcej pojeździmy.:thumbup1:

No to najeździj się:thumbup1:

Co do felg t nie posiadam tak zacnego sprzętu:naughty:

Opublikowano

Jak się robi reinstalacje systemu, jak mam oryginalna viste na laptopie a nie mam płytki? Pomóżcie, moja mama na coś powchodziła i mi samych wirusów nawgrywała kur...... :wallbash:

Opublikowano
Jak się robi reinstalacje systemu, jak mam oryginalna viste na laptopie a nie mam płytki? Pomóżcie, moja mama na coś powchodziła i mi samych wirusów nawgrywała kur...... :wallbash:

musisz okna otworzyc i rzucic przez jedno, jak w dobre okno trafisz to se nareperuje w locie .....

musisz miec ukrytą partycje recovery i zniej robisz reinstal

Opublikowano

no no mam partycje 2 dyski na jednym vista a na drugim moje pliki i chce reinstalacje c zrobic tylko jak to zaczac?

Opublikowano

jak np przy wlaczeniu kompa na F2 lub del wchodzisz do biosu to pod innym Fx lub Fxx bedziesz miec Recovery boot